Günaydın kizlar geçmeyen grip kervanına bende katıldım bir haftadir baş ağrısı burun tıkanıklığı bugün geçer yarın geçer ama yok yani dün akşam iki burnun deligimde iptale bağladı gram nefes alamadım insan uykudan baş ağrısıyla uyanirmi ya bir haftadır basım çatlıyor artık yüzüm ağrıyor, bu sabah burnum akmaya başladı sonunda dedim ki tamam geçecek oğlandan bana geçmişti o iyileşti derken şimdi anne boğazım yine ağrımaya başladı dedi ayyy kısır döngüye girdik
yardımcı günlük gelen 1000 istiyor aylık gelen 25000 ben de şaşırdım kaldım ( kendi ekonomik gücüm var olmasa eşim benim se sıkıntı yapabilir erkekten iş istenince de böyle burnundan getiriyor maalesef anaları kötü yetiştirmiş oluyor (
Bende günlük işlerimi yapıyorum ama doğum öncesi detaylı birini çağırıncam artık iki üç günde anca çıkar evden heralde dip köşe temizletmek istiyorum erkeği mecbur kalmadıkça ev işine bulastirmiycaksin ya sonra cenelerine vuruyor
Amin valla öyle annelerimiz olmasa işimiz kötü kv hiç bir fayda yok ilk kızımda 6 aya kadar neredeyse hep birlikteydk Allah razı olsun kızım 2 aylık bronşit oldu 10 gece hastane yanımızda kaldı kv daha genc utanma belası bi kerecik hastaneye geldi omzundan çantayı bırakmadı 10 dk durup gtti şimdi de biraz rahatsızlıkları var annemin ama yanımda duran hicbirsey yapmasın yine de güç veriyor insana
Öyle gerçekten aslında yapamayacagimiz hic bisey yok evelallah ama insanda yaninda bi destek istiyo psikolojik olabilir otursalar bile yanimda birisi var guvencesi oluyo heralde
Gittim canım her şey yolunda şükür 2 hafta sonra yine detaylı ultrason olacak bir de kendi doktorum yine ayrıca bakacak aynı gün. Detaylı 18. Haftada yapıldığı için acil erken baktılar o yüzden 20. Hafta da yine yapalım dediler olmadı gerektiği haftada bizde tamam dedik. Bir de dün fetal dna için kan verdim perinatolog istedi iyiyiz şükür canım sadece artık ağırlaştım sırtım kuluçlarım ağrıyor ona alışmaya çalışıyorum
yardımcı günlük gelen 1000 istiyor aylık gelen 25000 ben de şaşırdım kaldım ( kendi ekonomik gücüm var olmasa eşim benim se sıkıntı yapabilir erkekten iş istenince de böyle burnundan getiriyor maalesef anaları kötü yetiştirmiş oluyor (
İşin komik yanı gelen yardımcı bu zamana kadar o kadar kişi denedim hem annemlerin evi hem kendi evim için evde başında durmazsan asla iş yapmıyorlar başında dursa evden gidebilirsiniz bitince ararım diyorlar evde olmasan bize yemek getir diyip arıyor ama eve geliyorsun her yer hala tozlu artık güvenim kalmadı
Öyle gerçekten aslında yapamayacagimiz hic bisey yok evelallah ama insanda yaninda bi destek istiyo psikolojik olabilir otursalar bile yanimda birisi var guvencesi oluyo heralde
Canım vallahi sana diyeyim taktiribi 5. Haftadan beri ağlıyorum. 19 haftalık oldu bende. Hatta bazı geceler ağlayarak uyuyorum yani ağlayacak birsey buluyorum kendime. Bence hormonal normal. Ama tabi üzülüp strese girmesek daha iyi
Eveeeet, neden böyle olduk anlamadim çünkü dün arabada avmeye gidiyoruz eşimle birden ağlayasim geldi sonra da gülmeye başladım, adam diyor ki deliriceksin diye korkuyorum dedim ki yok yok bunların hepsi hormondan sanırım çünkü böyle değildim ben, eşimde üzülüyor bu durumuma, ama akşam olsun yatağıma yatayim hiç bir şeyim kalmıyor o kadar mutluyum ki diyorum ki hep sen olsan yanımda keşke
İşin komik yanı gelen yardımcı bu zamana kadar o kadar kişi denedim hem annemlerin evi hem kendi evim için evde başında durmazsan asla iş yapmıyorlar başında dursa evden gidebilirsiniz bitince ararım diyorlar evde olmasan bize yemek getir diyip arıyor ama eve geliyorsun her yer hala tozlu artık güvenim kalmadı
Canım temizlik şirketinden gelenler öyle yapıyor benimde başıma geldi iki kere bide utanmadan diyorki en güzeli rezidans temizlemek genel olarak Araplar oluyor mutfak tezgahı çeşit çeşit baklava dolu oluyor temizlige de önem vermiyorlar bırakıp gidiyorlar biz işimizi bitirip cikiyoruz ama Türk kadınları öyle değil anamızı aglatiyorlar falan dedi şimdi daha iyi çözüm buldum merdivenleri silen ablamiz var ev temizliğini onlar daha iyi yapıyor bende detaylı temizlik için onu cagiricam
Eveeeet, neden böyle olduk anlamadim çünkü dün arabada avmeye gidiyoruz eşimle birden ağlayasim geldi sonra da gülmeye başladım, adam diyor ki deliriceksin diye korkuyorum dedim ki yok yok bunların hepsi hormondan sanırım çünkü böyle değildim ben, eşimde üzülüyor bu durumuma, ama akşam olsun yatağıma yatayim hiç bir şeyim kalmıyor o kadar mutluyum ki diyorum ki hep sen olsan yanımda keşke
Hahah dünde bana eşim şaka yapti bende dedim ki bak bana şaka yapma hormonların verdiği yetkiye dayanarak ciddiye alıp ağlamaya başlarım sonra benimle ugrasirsin