Benim de bu şekilde 4 kilo aldım ama senden 2 hafta gerideyim . Senin haftana geldiğimde en az 6 olur diye düşünüyorum ben bi de hareket de ediyorum dışarı falan çıktığım oluyor .
Bende ne aldıysam 2 ayda aldım. Birden alıyorum çok değişik geliyor. Çok hızlı kilo alan bir yapım yoktu. Ama işte şimdi dengeli besleniyorum eskiden atladığım öğünler oluyordu. Olursun canım ama haftana göre ideal de bence. bende sadece haftasonları eşimle çıkıyorum. haftaiçi sürekli evdeyim.
Bende ne aldıysam 2 ayda aldım. Birden alıyorum çok değişik geliyor. Çok hızlı kilo alan bir yapım yoktu. Ama işte şimdi dengeli besleniyorum eskiden atladığım öğünler oluyordu. Olursun canım ama haftana göre ideal de bence. bende sadece haftasonları eşimle çıkıyorum. haftaiçi sürekli evdeyim.
ben çok hareket edemiyorum akşam 1 kilo almısım gibi oluyor sabah gitmiş oluyor o 1 kilo 17. haftamdayım iyi mi kötü mü bilmiyorum ama şişkinlik oluyor bende de maalesef yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum
Genetik herhalde kuzum. Ben hiç 55 leri görmedim bu yaşımda. Yaş 33 oldu.
3 yıllık evliyim evlendiğimden beri 51-52 kilolardayım. Tamamen genetik yoksa canım ne çekerse yiyorum.
Erkek çocuklar genelde daha hareketli oluyor. Bakalım bizim bebişlerimiz nasıl olacak
ben çok hareket edemiyorum akşam 1 kilo almısım gibi oluyor sabah gitmiş oluyor o 1 kilo 17. haftamdayım iyi mi kötü mü bilmiyorum ama şişkinlik oluyor bende de maalesef yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum
Genetik herhalde kuzum. Ben hiç 55 leri görmedim bu yaşımda. Yaş 33 oldu.
3 yıllık evliyim evlendiğimden beri 51-52 kilolardayım. Tamamen genetik yoksa canım ne çekerse yiyorum.
Erkek çocuklar genelde daha hareketli oluyor. Bakalım bizim bebişlerimiz nasıl olacak
Bende 3 yıllık evliyim hep 50 53 arası oldum..kesinlikle bende canım ne istiyorsa yiyorum babamlara çektik biz annem zor kilo veriyorOnlar haraketli olunca bizde veririz
kızlar bende bugün dayanamadım doktoruma randevuya detaylı ultrason ve şeker yüklemesi için 2 hafta var diye başka bir doktora gittim , 20+4 normalde ultrasonda 20+1 gelişimi normal dedi 353 gr olmuş ,