2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim de bu şekilde 4 kilo aldım ama senden 2 hafta gerideyim . Senin haftana geldiğimde en az 6 olur diye düşünüyorum ben bi de hareket de ediyorum dışarı falan çıktığım oluyor .
Bende ne aldıysam 2 ayda aldım. Birden alıyorum çok değişik geliyor. Çok hızlı kilo alan bir yapım yoktu. Ama işte şimdi dengeli besleniyorum eskiden atladığım öğünler oluyordu. Olursun canım ama haftana göre ideal de bence. bende sadece haftasonları eşimle çıkıyorum. haftaiçi sürekli evdeyim.

ben çok hareket edemiyorum akşam 1 kilo almısım gibi oluyor sabah gitmiş oluyor o 1 kilo 17. haftamdayım iyi mi kötü mü bilmiyorum ama şişkinlik oluyor bende de maalesef yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum

Amin AllahBirde gerçekten kardeşimin çocukları çok uslu çok belkide kız olduğundanona bakmayarak hemen zayıfladısen iyi almışsın canım
Genetik herhalde kuzum. Ben hiç 55 leri görmedim bu yaşımda. Yaş 33 oldu.
3 yıllık evliyim evlendiğimden beri 51-52 kilolardayım. Tamamen genetik yoksa canım ne çekerse yiyorum.
Erkek çocuklar genelde daha hareketli oluyor. Bakalım bizim bebişlerimiz nasıl olacak

17 haftada nerdeyse hiç almamışsın canım sen :)

Kızlar diş ağrısı olanlar diş ağrınızı ne yaptınız ?

1 kilo hiçbişey değil canım. Yani bundan sonra biraz daha kilon artar diye düşünüyorum. Zaten bebek alıyor çoğunu. Hepimizde o şişkinlik oluyor

Bende 3 yıllık evliyim hep 50 53 arası oldum..kesinlikle bende canım ne istiyorsa yiyorum babamlara çektik biz annem zor kilo veriyorOnlar haraketli olunca bizde veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…