2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Tuzlu ya ödem yapıyor ayarı kaçırmadan kalk haydi yiyelim birer tabak

Bende planlı aldım kuzum cok ise yariyo gercekten bu aya kadar bisey almamistim ama hep aklimdaydi kac takim kac tulum kac zibin alacagim
Evet kesinlikle yapmak lazım ne alınacak ne aldım daha iyi olacak bi arkadasimiz exelde güzel bir liste yapmıştı ama kimdi hatırlayamadım okuyorsa tekrar atarsan mutlu olurum

Kızlar bende bitmeyen yoğun kasılmalar için gittim doktora 18. Hafta çok erken kasılma için dedi üzüldü alttan baktı rahim ağzı uzunluğuna kısalmış belli ki sancı çekmişsin dedi 4 ün üzerinde olmasını bekleriz dedi benimki 3.6 olmuş yatmaya devam edeceksin sadece tuvalet vs 3 litre su dedi. kanama alanım 0.6 olmuş kanama alanı da.. bebek iyi organları kan akışı vs 270 Gr dedi.. Şehir dışında akrabamın düğünü var 3 hafta sora gidebilir miyim dedim bu durumda gidemezsin dedi..

Yanlış yufka almışım çok değişik yapısı ne yapacağım ki ( sebzeli börek falan heralde kağıt gibi sert

Eklentiler

• IMG_8305.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 71
Çok geçmiş olsun canım şu durumda gitmemen daha sağlıklı bu süreçte dinlenmek önemli ama 36 mm de az değil sınır 25 mm ama doktorunun dediği önemli dikkat et benimde 16. Haftada başlamıştı

Kızlar süt sağma makinesi alan var mı? Hangisini almayo düşünüyorsunuz
Canım ben kiralamayı düşünüyorum hastaneden . Zaten 1-2 ay lazım bize. Hastane tipi olanlar çok çok daha iyi çekiyormuş

Oh afiyet olsun ay yemek videosu izlemeye bayılıyorum bende. Ve hep değişik bir şeyler deneyesim var

Yaa bugün o kadar yoğun bir gün geçirdim ki iş yerimde . Karnım aşırı derecede sert, belim kopma derecesinde ağrıyor , kasıklarımda sancı var . Gerçekten hamile olup çalışmak çok zor

Canım geçmiş olsun. Moralini bozma erken fark ettin en azından evet gerçekten çok kısa değil 26-28. Haftalara kadar bu şekilde gelirsen zaten sonra yavaştan kısalmaya başlayacak. Hiçç moralini bozma yatmaya devam et. Gerçekten bi çoğumuz bu şekilde devam ediyoruz.

Sağol canım ya

Çok geçmiş olsun canım şu durumda gitmemen daha sağlıklı bu süreçte dinlenmek önemli ama 36 mm de az değil sınır 25 mm ama doktorunun dediği önemli dikkat et benimde 16. Haftada başlamıştı
Sağol canım benimde muhetemelen 16. Haftalarda başladı ben ozaman bebek dönüyor falan sanıyordum. Ama bu hafta çok arttı. İnşallah sağlıkla alırız bebekleri kucağımıza

Kızlar çok önemli ( karnım iki yere sancı girdi bir tarafı şişip yamuldu kasılma bu mu oluyor içerden çekilme oldu gözle görülür bir yamulma oldu ne yapmak gerekir(

Canım benim kanama alanım 1 cm bugün rahim ağzı uzunluğu 3.7 gayet iyi dedi. Sana nasıl 3.6 ya kısalmış dedi anlamadım canım, çok çok geçmiş olsun

Kızlar çok önemli ( karnım iki yere sancı girdi bir tarafı şişip yamuldu kasılma bu mu oluyor içerden çekilme oldu gözle görülür bir yamulma oldu ne yapmak gerekir(
Canım tekrarlarsa eğer sıkıntı olabilir kasıklarına yada vajinayada ağrı vuruyor mu bir kere olursa endişe etme devamı olursa doktorunla iletişime geçersin karnın sert mi

Gözle görülen olduysa canım yarın doktora git bence..ilk defamı sende öyle oluyor?

Canım çok geçmiş olsun kısalmış demesi için daha önce de olcmus olması lazım daha önce kaç çıkıyordu şuan ki ölçün kısa değil ama 3.5-4 arası olmasını isteriz dedi doktorum banada tehlikeli olan sınırda 2.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…