Ye kuzum ya. Sonuçta moralimiz de önemli. Yedikten sonra da iyi oluyoruz yaniYok kuzum bende ilk haftalar düşük riski olduğu için kesinlikle ıkınmıyorum korkuyorum.Bende duymuştum tadı yok diye..ama karışım yapınca güzel olur tadı akşam bende yoğurt havuç yiyerim..5 aydır kurabiye kek yapmıyorum evde eşim duramamış gitmiş marketten almış dedim ne alıyorsan al çips almavalla bu gün yeyicem bende özledim ya
Aynen kuzum ıkınma bende hiç ıkınmıyorum. Ye tabi arada ne olacak. bende gecenı hafta hamur işini biraz abarttım şimdi dikkat ediyorum. Böyle böyle dengeliyoruz.Yok kuzum bende ilk haftalar düşük riski olduğu için kesinlikle ıkınmıyorum korkuyorum.Bende duymuştum tadı yok diye..ama karışım yapınca güzel olur tadı akşam bende yoğurt havuç yiyerim..5 aydır kurabiye kek yapmıyorum evde eşim duramamış gitmiş marketten almış dedim ne alıyorsan al çips almavalla bu gün yeyicem bende özledim ya
Aynen öyle yoksa hep aynı yiyecekler yordu beni birde benim tüp bebek tedavim mayısta oldu ondan öncede hiç yemezdim şimdide yemeyince yoruldum resmenYe kuzum ya. Sonuçta moralimiz de önemli. Yedikten sonra da iyi oluyoruz yani
Bende krep çok yedim ya kaç gündür birde üşenmeden kendim fazla fazla yaptım sonra belim koptu nasıl canım çekmişseAynen kuzum ıkınma bende hiç ıkınmıyorum. Ye tabi arada ne olacak. bende gecenı hafta hamur işini biraz abarttım şimdi dikkat ediyorum. Böyle böyle dengeliyoruz.
Canım sen kaç kilo aldım kiBende krep çok yedim ya kaç gündür birde üşenmeden kendim fazla fazla yaptım sonra belim koptu nasıl canım çekmişsesanırım ben ondan kilo alıyorum
5 haftada 54 kiloydum şimdi 60 tam 6 kiloCanım sen kaç kilo aldım ki
Ohh en sevdiğimBende krep çok yedim ya kaç gündür birde üşenmeden kendim fazla fazla yaptım sonra belim koptu nasıl canım çekmişsesanırım ben ondan kilo alıyorum
Ay yazmışsın. Şuan bence ideal bir kilo fazla değil5 haftada 54 kiloydum şimdi 60 tam 6 kilo
6 kilo aldım canımOhh en sevdiğimye kuzucum ya canım çekerse bende herşeyi yiyorum. Ama sonra çok yediğimi farkedince duruluyorum. Kaç kilo aldın
Benim kardeşimde benim gibi zayıf hamileyken çok kilo aldı ve sonra çocukların sayesinde zayıfladıAy yazmışsın. Şuan bence ideal bir kilo fazla değil
Ama biz hep yatıyoruz canım, bak bugün doktor bana dedi ki bende +6 kilo aldım. 5.haftadan beri yatıyorum. Progestan günde 600 alıyorum 3 kere. Çok iyi dedi bende 58 ile kaldım 64 kiloyum tok karnına 65 bile çıkıyorum5 haftada 54 kiloydum şimdi 60 tam 6 kilo
Aynen bencede biz ondan kilo alıyoruzAma biz hep yatıyoruz canım, bak bugün doktor bana dedi ki bende +6 kilo aldım. 5.haftadan beri yatıyorum. Progestan günde 600 alıyorum 3 kere. Çok iyi dedi bende 58 ile kaldım 64 kiloyum tok karnına 65 bile çıkıyorum
Ya tabiki aynı kiloda kalınmıyor hele ki çocuk hareketli vs da olunca tamamen eski kiloya dönülüyor. Sağlıkla kucağımıza alalım Allahin izniyle aldığımız kiloları veririz bende +4 aldım ama yemekten sonra +5 oluyorBenim kardeşimde benim gibi zayıf hamileyken çok kilo aldı ve sonra çocukların sayesinde zayıfladı
Aynen canım banada demedi ben sordum bugün hocam çok mu alıyorum diye. Oda bu kadar yatıyor 0 hareket ile +6 kilo çok iyi dedi. Canım bebiş senim kaç gram peki en son ne dedi doktorAynen bencede biz ondan kilo alıyoruzbenim doktorumda kiloma hiç kötü bir şey söylemedi ondan rahatım o konuda birde gercekten hiç kilolu görünmüyorum
Ama biz hep yatıyoruz canım, bak bugün doktor bana dedi ki bende +6 kilo aldım. 5.haftadan beri yatıyorum. Progestan günde 600 alıyorum 3 kere. Çok iyi dedi bende 58 ile kaldım 64 kiloyum tok karnına 65 bile çıkıyorum
Kızlar siz hep dinlenmek zorundasınız. Bu kadar hareketsizliğe rağmen az bile almışsınız benceBenim kardeşimde benim gibi zayıf hamileyken çok kilo aldı ve sonra çocukların sayesinde zayıfladı
Amin AllahYa tabiki aynı kiloda kalınmıyor hele ki çocuk hareketli vs da olunca tamamen eski kiloya dönülüyor. Sağlıkla kucağımıza alalım Allahin izniyle aldığımız kiloları veririz bende +4 aldım ama yemekten sonra +5 oluyor
Aynen canım bana doktor öyle dedi bugün, uzunca zamandır yatıp az bile almışsın kafana takmak sakın dediKızlar siz hep dinlenmek zorundasınız. Bu kadar hareketsizliğe rağmen az bile almışsınız bence
En son 19+4 ultrasonda göründü 290 gramdı kuzum iyi diyor doktor çok şükürAynen canım banada demedi ben sordum bugün hocam çok mu alıyorum diye. Oda bu kadar yatıyor 0 hareket ile +6 kilo çok iyi dedi. Canım bebiş senim kaç gram peki en son ne dedi doktor
Benim de bu şekilde 4 kilo aldım ama senden 2 hafta gerideyim . Senin haftana geldiğimde en az 6 olur diye düşünüyorumYa tabiki aynı kiloda kalınmıyor hele ki çocuk hareketli vs da olunca tamamen eski kiloya dönülüyor. Sağlıkla kucağımıza alalım Allahin izniyle aldığımız kiloları veririz bende +4 aldım ama yemekten sonra +5 oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?