2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
valla hemen yapıp yiyeceğim :)) 15 senedir sürekli çalışıyorudum şimdi part time a çevirdim yeni de evlendik 1 sene oluyor :) en sevdiğim şey youtube yemek videoları ve evde yatmak :)) bu senem böyle gecsin :)) şimdi video izleyip hemen yapıcam eşim de soruyır hazır mı aldın die :)) ev hanımlığında da daha stajyerim :))

Ben olmayı düşünmüyorum yaa, doktorumda zatenn belirsiz konuştu. Bende olmayı düşünmüyorum ama bakalım
Bende bugün olmayacağımı söyledim sağlık ocağı uzun zamandır soruyordu. Bir imza atmam gerekiyormuş yarın onu imzalayacağım

Canım çok geçmiş olsun hiç bilmiyorum ben yaptırmayı düşünmüyorum

Teyzeleriii Biz biraz abarttik galiba erkenden
Ya ne güzel sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun ben bugün e bebeği dolaştım ama ne alacağım hiçbirsey bilmiyorum resmen öyle geri çıktım bi liste yapmam lazim

Kızlar süt sağma makinesi alan var mı? Hangisini almayo düşünüyorsunuz
Yeni doğum yapan arkadaşımı ziyarete gittim hafta sonu.

O makine almıştı ancak ayrıca kiralamış da. Bana sakın makine alma dedi. Kiraladığı hastane tipiymiş ve çok daha güzel çekiyormuş aklınızda olsun. Ben de kiralayacağım satın almayacağım.

Kızlar bende bu ay 3 kilo almışım aslında ekstra biseyler yemedim hazir falan ama almısım anlamadim tabi totalde 4 kilo aldım o icimi rahatlatiyo ( Asla kiloyu takmiyorum verilir ama bebege faydasi olmayan biseyide istemem tabi )

Ya ne güzel sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun ben bugün e bebeği dolaştım ama ne alacağım hiçbirsey bilmiyorum resmen öyle geri çıktım bi liste yapmam lazim
Bende planlı aldım kuzum cok ise yariyo gercekten bu aya kadar bisey almamistim ama hep aklimdaydi kac takim kac tulum kac zibin alacagim

@gizempera seymaozle kızlar gittiniz mi doktora ?
Merhaba gittim canım doktora tarif ettim yalancı kasılma diye geçiyor halk arasında dedi yorgunluğa bağlıyorum bu durumu rahim ağzı uzunluğun iyi dedi progestan 2*1 yaptı magnezyumda kullan iyi gelir kasılmana dedi körü şeyler söylemedi çalışıyorum ve yoruyor ondan demek ki

Canım çok geçmiş olsun hiç bilmiyorum ben yaptırmayı düşünmüyorum
Teşekkürler neden yaptırmayacaksın? Bana doktorum olmam gerektiğini söyledi sorgulamadım, en son 10yaşında olmuştum yenilensin diye yaptım ama sanırım yetişkinlerde daha çok yan etki gözlenebiliyormuş

Kizlar hamilelikten once impilant yaptirmistim dr 20 haftalikken gel basliklarini takalim dedi simdi basliklari taktim cenem cok aciyo bide antibiotik yazdi sizce icmelimiyim

Geçmiş olsun canım . Belki biz de yaşayıp anlamıyoruz. Bebekler yeter ki yerinde sağlam dursun da kasılmaya katlanırız iyi kötü

Ben 5 senelik evliyim yine de ev işidir yemektir acemiyim

Canım turşu çekiyor . Bugün çok yedim. Hala yiyesim var. Daha da yersem sabaha şiş uyanıcam ödem tutcam diye tutuyorum kendimi
Annem yapıp yolladı sağolsun dün cok yedim bak sen diyince fren canim çekti ağzım sulandı ama basım agridi biraz dün çok su icmedim ondan galiba

Annem yapıp yolladı sağolsun dün cok yedim bak sen diyince fren canim çekti ağzım sulandı ama basım agridi biraz dün çok su icmedim ondan galiba
su iç canım bol bol. Turşu da tansiyon çıkardıysa o da baş ağrısı yapmış olabilir. Ben gebe değilken de turşuyu çok yesem sabahında ellerim yüzüm gözüm şişerdi. Şimdi. Abartsam beter olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…