2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım benim kanama alanım 1 cm bugün rahim ağzı uzunluğu 3.7 gayet iyi dedi. Sana nasıl 3.6 ya kısalmış dedi anlamadım canım, çok çok geçmiş olsun
Öyle mi iyi bari canım. 4 ün üzerinde olmasını bekleriz dedi kasılmam çok fazla oldu dediğim için ona bağlamaya çalıştı galiba belliki sancı çekmişin kısalmış dedi Çünkü 3 hafta önce gittiğimde kanama alanına bakarken rahim ağzında sıkıntı yok normal demişti.

Benimde 4 5 gündür var 5 6 yo buluyor birşey verdi mi peki ilaç takviye tedavi için

Kizlar oğlanı acile götürdük şimdi üst solunum yolu enfeksiyonu varmis dedim hocam bende muayene olup test yaptırsam mi basım catliyor gözlerim ağrıyor dediki hiç muayene olmana gerek yok gebe olduğun için tek verecekleri şey parol büyük ihtimalle covidin yeni varyantı olmussundur parol iç bitki çayı iç zaten tehlikeli dönemi gecmissin ilk 3 ayda sıkıntı oluyor hastalık dedi

Benimde 4 5 gündür var 5 6 yo buluyor birşey verdi mi peki ilaç takviye tedavi için
Zaten kanama alanı için progestan kullanıyordum. Başka bişey vermedi grupta yazılan nidilat ve endolu sordum hayır gerek olan bişey olursa ben yazarım dedi. Bilirsiniz doktorlar işine karşılmasından hoşlanmıyor..

Kızlar bir şey sorcam yaaa, ben kendim parfüm vs kullanmıyorum normalde ama şimdi arkadaşlarla dışarı çıktık da arabası çok parfüm kokuyor yani bunun kokunun yani zararı olur mu yaaa

merhaba benide ekle olurda bebis erken gelirse mart ayinda bekliyorum.
Yaş 25 . SAT 30 Haziran. Keseyi 6+0 gördük. Kalp atışı 8+0 . Cinsiyyeti kız. İsmi Sara

Ben bu aşıların hiç sağlıklı olmadığını düşünüyorum, çok da gerekli bişey değilmiş zaten, zararı olmasın düşüncesindeyim ama tabi ki bana da çok fazla baskı yapılıyor yaptır diye

En son ne zaman olmuştunuz, bana imzalatmzdılar ama şöyle birşey var ben 4 doz olmuştum, 7 yıl önce 1 dozum kalmış zaten onuda doktor ve ebenin olmasa da olur dediği için olmadım

Canım rahim ağzın iyi, kanama alanın ise benimkinden bile küçük. Doktorun bence azıcık seni korkutmuş. Bak benim başımdan geçenleri buradaki arkadaşlarım biliyor hiç korkma bol bol dinlen. İşte endol niye vermedi onu anlamadım. Ben bir süre kullandım mesela. Gönlünü içini ferah tut

Gecmiş olsun kuzum tez bir zamanda sağal genelde evde çocuk olunca daha zor oluyor sağalmak kardeşimden biliyorum hep hasta oluyorlar.Bol bol vitamin c tüket ben öyle atlattım bana parol bile yazmadı doktorum.

Kuzum korkma bende gebelik olduğu için parfüm kullanmıyorum ama bizim evde kaç gündür boya yapıldı valla bende evdeydim camları açtım idare etdik yani
Bizde de aynı durumla cnm mutfak dolplarimi boyadı eşim üstüne cila atti boya kokmalı ama cila baya koktu gece gündüz açık tuttuk camları kasımda da inşallah badana yapcak eşim çok sknti olmaz Allah in izniyle ilk kızımda araba parçası yapan fabrika calsiyirdum kaucuk o kadar kötü kokuyordu ki şükür skntimz yök

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…