2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Gecmiş olsun kuzum tez bir zamanda sağal genelde evde çocuk olunca daha zor oluyor sağalmak kardeşimden biliyorum hep hasta oluyorlar.Bol bol vitamin c tüket ben öyle atlattım bana parol bile yazmadı doktorum.
Saol kuzucum Allah razı olsun evet çok zor oluyor bana geçmesin diye elimden geleni yapıyorum ama geçiyor hep, en korktuğum da bebiş doğduğu zaman bide okula da baslayacak oğlan bakalım nasıl idare edicem emzirirken de ilaç alınmıyor ben hastalandim mi bizim evde hayat duruyor gece acilden geldik eşim aç bide oda yemek hazırladım kıyamadım dışardan yesin

Zaten bütün hastalıklar okuldan geliyor ben ne zaman kardeşimle konuşsam hep hasta 2 kızı var evde her kes okulun sayesinde bir bir hasta oluyorlar ev resmen eczane olmuş bana hep diyorki en kolay dönemler okula gitmeyene kadar çocuk okula başladıysa bitmiş halde oluyorsun ve artı eşede bakmak

Kızlar karpel tünel olan var mı, ellerde uyuşma
Benim sadece sağ bilek.Şuanlık sıkıntı yaratmadı bileğimi çok yorduğumda ağrıyor ve uyuşuyor. Bilekliğim var onu takıyorum ağrı hissettiğimde. Doktor ilerleyen haftalarda ödem olacak oralarda dedi şuanlık sıkıntım yok inş olmaz.

Son düzenleme:
Benim de acıyor ya. Dokunmuyorum zaten de kıyafetle de acıyor
Evet evet kumaş değince de acıyor. Bunu da kız bebiş anneleri daha çok yaşıyormuş.

Ay bu arada kız bebişi olacaklar karınlarında torunlarını da taşıyor. Bu da öyle bir bilgi olsun Şimdi nasip olursa doğuracağım kızımı annem taşıdı zamanında aslında karnında. Biz daha anne karnındayken yumurtalıklarımız oluşuyor ve yumurtalarımızın hepsi oluşuyor

Evet kuzum biliyorum bu bilgiyi

Evet bir de kızı olacakların göğsü çok büyürmüş. Benim çok büyüdü gerçekten. Bunu annem söylemişti. Normale dönünce nasıl olacak merak ediyorum normalde yok gibiydi göğsüm
Maşallah kızımıza

Bence de ama doktor 95 diyo
ahhahaha benim ki de 12+5te şartlanmayalım ama kız demişti 2-3 hafta sonra gel netleştirelim demişti hatta foto atmıştım buraya sende kız yazmıştın banaa. Sonra 15+3te cinsiyet tahmini yapmış mıydım diye tekrar sordu kız demiştiniz dedim evet kız görüyorum kıza benziyor dedi hocam artık net değil mi görüyorum benziyor derken dedim kız bu ya kız işte %95 demişti %100 ne zaman dedim doğumda dedi ahahahahha seninki de çok net kız

Evet benimki de sonuçta ultrason hiç %100 olmaz diyor bana da dedi cinsiyet tahmin etmiş miydim diye evet erkek dediniz dedim. Biz de o sırada görüyoruz galiba erkek dedim ben eşim de bence de dedi. Sonra diz erkek diyorsunuz ama dedi güldü bu bebek kız dedi biz şok

Kızlar günaydın. Gece 2 de kasılmayla uyandım. Karnım yine bi sağa bi sola yamuldu. 5-6 kere yaşadım. Sabah 7 de acile gittim nst ye bağladılar az bi sancım çıktı. Kendi doktoruma gözükemedim o saat 11 de gelecekmiş. Bekleyemedim Başka doktor baktı bebek iyiymiş. Kasılmam için progestan verdi. Kendi doktoruma sormadan kullanmak istemiyorum. Magnezyum kullan dedi bi de. Çıkan sancı önemli miktarda değil hissettiğin bebek muhtemelen dedi.

Geçmiş olsun canım kasılma olayı çok farklı bir olay en iyi seni takip eden doktorun detaylı bilgiyi verir ne yapman gerektiğini de söyler

Günaydın kuzum, Allah Allah o kadar şiddetli miydi ki uyandın. Ama benim bildiğim de bebek sağa sola giderken karın yamuluyor. Doktorunla da telefonla görüş istersen kuzum

ya illa ki yanılmalar oluyor ilk haftalar vs. ama 14. 15den sonra yanılma ihtimali minimuma iniyor bence bir de tabi nadirde olsa değişse de herkes erkeğin çok net belli olduğunu söylüyor ya

ya illa ki yanılmalar oluyor ilk haftalar vs. ama 14. 15den sonra yanılma ihtimali minimuma iniyor bence bir de tabi nadirde olsa değişse de herkes erkeğin çok net belli olduğunu söylüyor ya
Doktor da artık yanılmayız ama sen yine de kız alışverişi yapma dedi oyyyy nasıl güzel şeyler alcam minnoşuma saçlarını da uzatcam inşallah aynı model yapcam kuzumla bana hayallerim böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…