2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar karpel tünel olan var mı, ellerde uyuşma
Evet bende vardı meslek hastalığı maalesef ama gebeliğin bazı dönemlerinde atak şeklinde parmak uçlarımdan bileğime kadar dakikalık uyuşup geçiyor , tuz tüketimini aza indirmek ,eli sürekli aynı pozisyonda tutmamak , falan azaltıyor bana hareket önermişti doktor onları yapabiliyorum tek şu an

Ya çok doğru söylüyorsunuz gerçekten hiç bir şey bilmemek okumamak çok daha iyi. malesef çok şey yaşadıkça araştırmak bilmek en kötüsü. Sizin kaçıncı haftada 3.7 çıktı ?
Benim 15. Haftada 37 çıktı ama bakıyorum grupta çok kişi yaşıyor aynı haftalarda. Demek ki normal diyorum. İnşallah sağlıkla, zamanında alırız bebeklerimizi kucağımıza

Kızlar çok saçma ama sol göğsüm sağdan daha çok acıyor. Başlarda bornoz giyerken değse acırdı ya da kıyafet. Şimdi de öyle
Benim de bir ara bir göğsüm diğerine göre aşırı kötü acıyordu, dayanamıyordum bir ara. Normal sanırım.

Ben çoktan yüzükleri çıkardım eşim çıkar dedi baktım parmaklar şişip kızarıyor gerek yok dedik yani ilerde çıkmaz falan
ben de evde duşa girince zorlayıp çıkaracağım attık
+++ olarak geri dönüşü olmakta

Benimde bugün zorladı artık
Parmaklara özgürlük
Çıkartalım madem artık. Aslında ben yüzük çok severim hep de takarım ama olmuyor yani

Çok şükür yok ne olucakki camlar açılınca 1 güne kokuda kalmadü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…