Benim de 3.6 canım. Banada doktor yeterli demişti. kasılmalarım şuan da başlamadı. Kasılmalarından dolayı yatmanı riske atmamanı istemiş. Yoksa uzunluğun çok düşük değil.Sağol canım ya
Canım kasılmamı bilmiyorum ama uzun sürmemesi ve sürekli olmaması önemli kaç saniye sürdü. Bir de bir kere olduysa birşey olmaz diye biliyorum. Kaç haftalıksın. Bugün kendini yordun mu?Kızlar çok önemli( karnım iki yere sancı girdi bir tarafı şişip yamuldu kasılma bu mu oluyor içerden çekilme oldu gözle görülür bir yamulma oldu ne yapmak gerekir (
Seninki de marjinal canım o zaman benim de kanala yakın o yüzden marjinal dedi zaten bizimki en hafifi inşallah kanalla mesafesi uzaklaşır hepimizin ama kanama riski var maalesef inşallah öyle bir şey yaşamayız sağlıkla doğumlar yaparız
Merhabalar. Benim de kasılmalarım oluyor. İlk cocugumda da erkenden başlamıştı ama her şey sorunsuz ilerledi normal zamanında doğurdum. Şimdi de ilk ölçüm 4.4cm sonra 3.7 çıktı en son Dr un biri kısalma var dikkat edelim dikiş gerekebilir dedi. Diğeri hayır normalin altına dusmedikce kısalma var denmez, sorun yok dedi. Ben rahatladım biraz. İlk hamileliğimde rahim ağzı uzunlugumu bile bilmiyordum. Cehalet mutlulukmus. Bence korkmayın demek ki bazen süreç böyle ilerliyor.Kızlar bende bitmeyen yoğun kasılmalar için gittim doktora 18. Hafta çok erken kasılma için dedi üzüldü alttan baktı rahim ağzı uzunluğuna kısalmış belli ki sancı çekmişsin dedi 4 ün üzerinde olmasını bekleriz dedi benimki 3.6 olmuş yatmaya devam edeceksin sadece tuvalet vs 3 litre su dedi. kanama alanım 0.6 olmuş kanama alanı da.. bebek iyi organları kan akışı vs 270 Gr dedi.. Şehir dışında akrabamın düğünü var 3 hafta sora gidebilir miyim dedim bu durumda gidemezsin dedi..
Canım benim bugün ölçüldü. Vajinal 3.7 ölçtü gayet iyi dedi.Merhabalar. Benim de kasılmalarım oluyor. İlk cocugumda da erkenden başlamıştı ama her şey sorunsuz ilerledi normal zamanında doğurdum. Şimdi de ilk ölçüm 4.4cm sonra 3.7 çıktı en son Dr un biri kısalma var dikkat edelim dikiş gerekebilir dedi. Diğeri hayır normalin altına dusmedikce kısalma var denmez, sorun yok dedi. Ben rahatladım biraz. İlk hamileliğimde rahim ağzı uzunlugumu bile bilmiyordum. Cehalet mutlulukmus. Bence korkmayın demek ki bazen süreç böyle ilerliyor.
Canım ben 2 hafta kadar öncr yaşadım. Bi sağ tarafta bi sol tarafta . Bebek sanmıştım. Karnım yamuldu. Ağrısız sadece şişen tarafta yukarı doğru gerilme hissettim. Ben dokununca üstüne düzeldi kendi kendine. Şubat grubunda sorduğumda sağ ve soldaysa bebektir dediler. Kasılmadır diyen de oldu ama ben olayı yaşadıktan kaç gün sonra öğrendim kasılma olduğunu. Ağrın ve sancın yoksa yat dinlen. Magnezyum kullanmaya çalışKızlar çok önemli( karnım iki yere sancı girdi bir tarafı şişip yamuldu kasılma bu mu oluyor içerden çekilme oldu gözle görülür bir yamulma oldu ne yapmak gerekir (
Haklısın canım bilmemek bazen daha iyi her şey olacağına varıyor tabii ki tedbir için bilmek bazen iyi ama bazen de doktorlar yok yere korku verebiliyor benim doktorum o yönden iyi gerçi hakkını yemeyeyim rahat biraz umarım biz de rahat olabilirizMerhabalar. Benim de kasılmalarım oluyor. İlk cocugumda da erkenden başlamıştı ama her şey sorunsuz ilerledi normal zamanında doğurdum. Şimdi de ilk ölçüm 4.4cm sonra 3.7 çıktı en son Dr un biri kısalma var dikkat edelim dikiş gerekebilir dedi. Diğeri hayır normalin altına dusmedikce kısalma var denmez, sorun yok dedi. Ben rahatladım biraz. İlk hamileliğimde rahim ağzı uzunlugumu bile bilmiyordum. Cehalet mutlulukmus. Bence korkmayın demek ki bazen süreç böyle ilerliyor.
İnşallah olmayız canım çok teşekkür ederim yalancı kasılma kasılma var ama düzenli ve süresi kısa oluyormuş doğum kasılması gibi değil progestan ve magnezyum işe yarar dedi ben hiç kullanmamıştım birde hemşireyim yogun çalışıyorum rapor ve yatışı uygun görmedi doktorumGeçmiş olsun canım . Belki biz de yaşayıp anlamıyoruz. Bebekler yeter ki yerinde sağlam dursun da kasılmaya katlanırız iyi kötü
Ben dün gece bu yüzden acildeydim canım karnımın içini sanki sıkıyorlarmış gibi bir histi ve sonra da bırakıyorlar gibi rahatlıyordum çok korktum iki kere 2 saat arayla oldu sonra da kasıklarımda ağrı başladı ben de hemen acile gittim doktor göğsümün altından karnıma doğru bastırdı sancın yok şu an dedi bebişe baktı o da iyiydi oynuyordu zaten alttan muayene yapılmadı plasenta previa durumum olduğu için ama serum takıldı doktorum susuz kaldığımı düşündü ki dün dışarıdaydım çok su içmedim gerçekten tuvalet bulamam diyeKızlar çok önemli( karnım iki yere sancı girdi bir tarafı şişip yamuldu kasılma bu mu oluyor içerden çekilme oldu gözle görülür bir yamulma oldu ne yapmak gerekir (
Çok geçmiş olsun benimde kasılmalarım oluyor en son gittiğinizde kaçtı rahim ağzı uzunluğu bundan önceki? Birde kasılmalarını nasıl oluyor günde kaç kez ne kadar sürüyorKızlar bende bitmeyen yoğun kasılmalar için gittim doktora 18. Hafta çok erken kasılma için dedi üzüldü alttan baktı rahim ağzı uzunluğuna kısalmış belli ki sancı çekmişsin dedi 4 ün üzerinde olmasını bekleriz dedi benimki 3.6 olmuş yatmaya devam edeceksin sadece tuvalet vs 3 litre su dedi. kanama alanım 0.6 olmuş kanama alanı da.. bebek iyi organları kan akışı vs 270 Gr dedi.. Şehir dışında akrabamın düğünü var 3 hafta sora gidebilir miyim dedim bu durumda gidemezsin dedi..
Kuzum göğsüm bendede ağrıyor valla şimdi ağrımayan yerim yok göbekten aşağıya yani sanki adet olmuşumKızlar çok saçma ama sol göğsüm sağdan daha çok acıyor. Başlarda bornoz giyerken değse acırdı ya da kıyafet. Şimdi de öyle
Belki adet olma tarihindir kuzum. İnan ben de belim ağrıyor, göğsüm acıyor, arada karnım ağrıyor.. beter böcek oldumKuzum göğsüm bendede ağrıyor valla şimdi ağrımayan yerim yok göbekten aşağıya yani sanki adet olmuşum
Yok kuzum adet tarihim diğil.Bende öyleyim birde gerçekten karnım fazla büyük diğil ama resmen içten dağılmış haldeyim umarım yarına iyi olurum.Valla iyiki doktora gitdim yoksa şimdi acildeydim.Belki adet olma tarihindir kuzum. İnan ben de belim ağrıyor, göğsüm acıyor, arada karnım ağrıyor.. beter böcek oldum
KıyamammYok kuzum adet tarihim diğil.Bende öyleyim birde gerçekten karnım fazla büyük diğil ama resmen içten dağılmış haldeyim umarım yarına iyi olurum.Valla iyiki doktora gitdim yoksa şimdi acildeydim.
Karnım nasıl şişmiş sanki yukarıda kalkmışKıyamammkuzum haklısın ama bunlar hep normalmiş. O yüzden sakin ol. Sen Banu çiftçinin kitabını alsana dicem ama yarısı bitti hamileliğin boşver o yüzden ama YouTube da belki videoları vardır
Benim de şuan aşırı şiş ve gergin. Gerim gerim geriliyorKarnım nasıl şişmiş sanki yukarıda kalkmışYok kuzum ben duymuştum o kitabı almadım dedimki burda biz doktor olduk resmen banu çiftçi bile bana yardım edemez
Aynen gerilmişim bendeBenim de şuan aşırı şiş ve gergin. Gerim gerim geriliyormidem de cayır cayır tabi. Ya işte bu normal şu normal bu hurafe diye yazıyor onlar iyi geliyor
Çok geçmiş olsun canımBen dün gece bu yüzden acildeydim canım karnımın içini sanki sıkıyorlarmış gibi bir histi ve sonra da bırakıyorlar gibi rahatlıyordum çok korktum iki kere 2 saat arayla oldu sonra da kasıklarımda ağrı başladı ben de hemen acile gittim doktor göğsümün altından karnıma doğru bastırdı sancın yok şu an dedi bebişe baktı o da iyiydi oynuyordu zaten alttan muayene yapılmadı plasenta previa durumum olduğu için ama serum takıldı doktorum susuz kaldığımı düşündü ki dün dışarıdaydım çok su içmedim gerçekten tuvalet bulamam diyeama içim rahatladı o yüzden git bence bazı durumlarda gerçekten sancı da olabiliyor o yüzden dikkate almak lazım
Sağol canım benimde muhetemelen 16. Haftalarda başladı ben ozaman bebek dönüyor falan sanıyordum. Ama bu hafta çok arttı. İnşallah sağlıkla alırız bebekleri kucağımızaÇok geçmiş olsun canım şu durumda gitmemen daha sağlıklı bu süreçte dinlenmek önemli ama 36 mm de az değil sınır 25 mm ama doktorunun dediği önemli dikkat et benimde 16. Haftada başlamıştı
3 hafta önce gittiğimde yani 15. Haftada rahim ağzına bakmıştı ölçü söylememişti ama normal sorun yok demişti..16. Haftadan beri ben bebek hareketi sanıyorum günde bir iki çok nadir bazı günler hiç olmadı bile ama bu pazar gecesi 11 de başladı sabah 7 ye kadar on dakika da beş dakikada bir oldu ardı ardına beni uyutmayacak şekildeydi ve belim de ağrıyordu ozaman zaten bebek hareketi olmadığını anladım. İki gündür ise günde beş altı kere oluyor..Çok geçmiş olsun benimde kasılmalarım oluyor en son gittiğinizde kaçtı rahim ağzı uzunluğu bundan önceki? Birde kasılmalarını nasıl oluyor günde kaç kez ne kadar sürüyor
Ya çok doğru söylüyorsunuz gerçekten hiç bir şey bilmemek okumamak çok daha iyi. malesef çok şey yaşadıkça araştırmak bilmek en kötüsü. Sizin kaçıncı haftada 3.7 çıktı ?Merhabalar. Benim de kasılmalarım oluyor. İlk cocugumda da erkenden başlamıştı ama her şey sorunsuz ilerledi normal zamanında doğurdum. Şimdi de ilk ölçüm 4.4cm sonra 3.7 çıktı en son Dr un biri kısalma var dikkat edelim dikiş gerekebilir dedi. Diğeri hayır normalin altına dusmedikce kısalma var denmez, sorun yok dedi. Ben rahatladım biraz. İlk hamileliğimde rahim ağzı uzunlugumu bile bilmiyordum. Cehalet mutlulukmus. Bence korkmayın demek ki bazen süreç böyle ilerliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?