inanın benimde hiiiçç bilgim yoktu bir sürü yer gezdim ebebek vs. sonra operaistanbul mağazasına götürdü bir arkadaşım orada gördüm bu markayı instagramda vs. görüyor ve duyuyordum o kadarBEnim çok bilgim yok. Ama ben de puset de takılabilen bir şey olsun ve hafif kolay katlanır bir şey olsun istiyorum. gülze güle kullanın bu arada çok şıkmış.
ya bende o yüzden böyle bir şey tercih ettim aman siler siler çıkarırım dışarı napayım çok takılamıcam böyle şeylereSiyah hiç istemiyorum yaaaa zaten. Ben renkli şeyler severim
Yok yok çok güzel güle güle kullanya bende o yüzden böyle bir şey tercih ettim aman siler siler çıkarırım dışarı napayım çok takılamıcam böyle şeylere
Günaydııın, 18+0 da ilk kez hissettim, o gün olmayacak bir şeye canım sıkılmıştı biraz üzgündüm uzanıyordum, birden tekme gibi, burkulma gibi, çırpınma gibi bir şey hissettim ilk kez. Güzel kızım, üzülme demek istedi herhaldeKızlar günaydın hareketleri hissetmeye başladınız mı
Oyy evet yaa Allah yardımcısı olsun herkesin ikinciyi düşünenler peşpeşe yapsınZaten bütün hastalıklar okuldan geliyor ben ne zaman kardeşimle konuşsam hep hasta 2 kızı var evde her kes okulun sayesinde bir bir hasta oluyorlar ev resmen eczane olmuş bana hep diyorki en kolay dönemler okula gitmeyene kadar çocuk okula başladıysa bitmiş halde oluyorsun ve artı eşede bakmak
Gece hafifti canım wc uyandım. Kasılmadan geri uyuyamadım. 18+6 haftalık . Yormak değil de annem sarma sarıyordu . Ona yardım ettim yerde oturdum bikaç saat kalktığımda kalçama belime ağrı girmişti yorgunnluksa sadece o işteCanım çok geçmiş olsun. Nasıl bişey ki seni uykundan uyandırdı. Kaç haftalıksın. Acaba dün yordun mu kendini?
İn şa Allah geçmezOyy evet yaa Allah yardımcısı olsun herkesin ikinciyi düşünenler peşpeşe yapsınhakikatten biri kucakta biri okulda çok zor amann canları sagolsunda bı şekilde o zamanlar da gecicek ben bugün iyileştim gibi hissediyorum çok mutluyum inşallah oğlanın boğaz enfeksiyonu bidaha bana geçmez
Günaydın çok geçmiş olsun daha önce progestan kullanmış mıydınız ilk kez mi kullanacaksınızKızlar günaydın. Gece 2 de kasılmayla uyandım. Karnım yine bi sağa bi sola yamuldu. 5-6 kere yaşadım. Sabah 7 de acile gittim nst ye bağladılar az bi sancım çıktı. Kendi doktoruma gözükemedim o saat 11 de gelecekmiş. Bekleyemedim Başka doktor baktı bebek iyiymiş. Kasılmam için progestan verdi. Kendi doktoruma sormadan kullanmak istemiyorum. Magnezyum kullan dedi bi de. Çıkan sancı önemli miktarda değil hissettiğin bebek muhtemelen dedi.
Ben yaşadığım halde anlamadım canım. Öyle doktor bebekle rahim uzunluğu normal diyince rahatladım hala az az sancı batma var sadece. Gece ağlamaktan iyice kasıldım bebeği kaybetcem sandım.Bebekse eğer seni nasıl uyandırmış kuzum bu kasılmaları ben hiç anlamadım..ama şükür bebek iyi korkulacak bir durum olsaydı doktor söylerdi
Hiç kullanmadım. İlk kez kullanıcam. Hap olarak sabah akşam al dedi. senin kasılmaların geçti mi canımGünaydın çok geçmiş olsun daha önce progestan kullanmış mıydınız ilk kez mi kullanacaksınız
Anlıyorum seni kuzum insan hemen kötüye yorumluyor ama bak önemli olan doktorun dedikleriBen yaşadığım halde anlamadım canım. Öyle doktor bebekle rahim uzunluğu normal diyince rahatladım hala az az sancı batma var sadece. Gece ağlamaktan iyice kasıldım bebeği kaybetcem sandım.
Bence peşpeşe en güzeli kuzum benim oğlan 6 yaşında evet her işini kendi yapıyor o açıdan acayip bir rahatlık hatta bulantı dönemlerinde bana o yardım etti evde üstümü örttü suyumu getirdi bir gün kahvaltidan sonra çok bulantım oldu yattım bı baktım bulaşıkları yıkamış kurulamis masanın üzerine dizmiş annesinin kuzusuİn şa Allah geçmezİkinciyi düşünen ben ama ben yaşımdan dolayı hemen düşünüyorum yoksa doya doya birincini büyütürdüm
Canım üzülmeseydin kasılmalara normal diyorlar ağrı sancı olmadığı süre içerisinde. Zaten seni doğuma hazırlayan kasılmalar bunlar çok olmasın yeter. Progestan ve magnezyum iyi gelir şimdiBen yaşadığım halde anlamadım canım. Öyle doktor bebekle rahim uzunluğu normal diyince rahatladım hala az az sancı batma var sadece. Gece ağlamaktan iyice kasıldım bebeği kaybetcem sandım.
Progestan bende kullanıyorum canım gebeliğin başından beri kullanıyordum sadece geçici bir süre bırakmıştım kasılma nedeniyle yine başladım yanında bir kaç ilaçla beraber. Ben şunu anlamadım haftalarımız neredeyse birbirlerine yakın ama şu bebekten kaynaklı karnın yanılması olmadan belirgin sağ sola gitmesini anlayamadım zaten gram olarak ve boyut olarak minikler bende hiç öyle yamulma yer değiştirme göbeğimin bir tarafı tepe gibi olmuyor sadece hareket ediyorlar gerildiklerinde bile dışardan anlaşılmıyor yani o kadar belirgin nasıl gözle görülür hissettin ya da hissediyorlar onu bilemedim benim başıma hiç gelmedi. Ama şükür doktor bebek demiş sıkma canını yorgunluktan olmuştur Allahın izniyle geçer inşallah stres yapmaGece hafifti canım wc uyandım. Kasılmadan geri uyuyamadım. 18+6 haftalık . Yormak değil de annem sarma sarıyordu . Ona yardım ettim yerde oturdum bikaç saat kalktığımda kalçama belime ağrı girmişti yorgunnluksa sadece o işte
Benim ilk başta daha fazla idi sanki bende ilk kez kullanacağım progestan ve magnezyum u önce kullanmaya başlayanlarda olmuyor gibi bir kanıya vardım bu yüzden sormak istedim rahım ağzı uzunluğuna kaç dedi önceden kaç demişlerdi en sonHiç kullanmadım. İlk kez kullanıcam. Hap olarak sabah akşam al dedi. senin kasılmaların geçti mi canım
Sertlik yok canım ama gerginlik var artık eskisi gibi değil. Ağırlık var böyle ayağa kalkınca bile ağırlığı farkediliyor. Bugün 21+0 oldumGünaydın arkadaşlar 20 haftalık ve üzeri arkadaşlara bu sorum sabah kalkınca karnınız nasıl oluyor sert ve gergin mi yoksa yumuşak mı oluyor?
Beraberinde adet sancısı gibi sancı da olunca telaşlandım canım . Sen progestan kullanıyor musun canımCanım üzülmeseydin kasılmalara normal diyorlar ağrı sancı olmadığı süre içerisinde. Zaten seni doğuma hazırlayan kasılmalar bunlar çok olmasın yeter. Progestan ve magnezyum iyi gelir şimdiçoo çok geçmiş olsun canım.
Bende yaştan dolayı ikinciye ara vermeden düşünmek istiyorum ama şöyle yani Allah kısmet ederde 1,5 yaşından sonra korunmayı düşünmüyorum kendi haline bırakıcam üzerine düşmeyeceğim. Olursa olur olmazsa da yapacak bişey yok modunda olmak istiyorum.İn şa Allah geçmezİkinciyi düşünen ben ama ben yaşımdan dolayı hemen düşünüyorum yoksa doya doya birincini büyütürdüm
Ay MaşAllah ne güzel bu taraflarıda var ama ne güzelBence peşpeşe en güzeli kuzum benim oğlan 6 yaşında evet her işini kendi yapıyor o açıdan acayip bir rahatlık hatta bulantı dönemlerinde bana o yardım etti evde üstümü örttü suyumu getirdi bir gün kahvaltidan sonra çok bulantım oldu yattım bı baktım bulaşıkları yıkamış kurulamis masanın üzerine dizmiş annesinin kuzusuama annenin yaşı ilerliyor hamilelik daha zor oluyor rahatlığa alistigin için tekrar aynı curcunanın içine girmek zorluyor... Peşpeşe olunca ikisi bir arada çıkıyor zaten uykusuzsun zaten ortalik birbirine giriyor her bilgin taze daha çok artısı var gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?