2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Doktor da artık yanılmayız ama sen yine de kız alışverişi yapma dedi oyyyy nasıl güzel şeyler alcam minnoşuma saçlarını da uzatcam inşallah aynı model yapcam kuzumla bana hayallerim böyle
yaa benimde öyle o kadar heyecanlıyım ki henüz 17. haftamdayım biz 20yi geçelim 6.ya yaklaşalım öyle bir şeyler alacağım şu zamana kadar sadece bebek arabası aldım

yaa benimde öyle o kadar heyecanlıyım ki henüz 17. haftamdayım biz 20yi geçelim 6.ya yaklaşalım öyle bir şeyler alacağım şu zamana kadar sadece bebek arabası aldım
Ben kıyafet almaya başladım LCW nin indirimlerinden

Bebekse eğer seni nasıl uyandırmış kuzum bu kasılmaları ben hiç anlamadım..ama şükür bebek iyi korkulacak bir durum olsaydı doktor söylerdi

Canım çok geçmiş olsun . Nasıl bişey ki seni uykundan uyandırdı. Kaç haftalıksın. Acaba dün yordun mu kendini?

Geçmiş olsun canım kasılma olayı çok farklı bir olay en iyi seni takip eden doktorun detaylı bilgiyi verir ne yapman gerektiğini de söyler
Günaydın kuzum, Allah Allah o kadar şiddetli miydi ki uyandın. Ama benim bildiğim de bebek sağa sola giderken karın yamuluyor. Doktorunla da telefonla görüş istersen kuzum
Şiddetli değildi ilk kuzum wc çıktım yamukluk oluştu gerilme hissiyle adet sancısı gibi ağrı da oldu hafif. O da olunca korktum 5-6 kere tekrarlayınca korktum iyice. Şu an hiçbir sıkıntı yok ama . Arıycam kendi doktorumu da birazdan progestanı sorucam.

Çok şükür ki bir sorun yok kuzum bence doktora bu sağa sola yamulmayı da sor

Güle güle kullansın kuzum ben de bu renklere bakıyorum eşim diyor kirlenir bu sen nerde yaşadığını unuttun herhalde burası çok tozlu bir il
ahhahaha evet kirlenir doğru ama bunların kumaşları silinebilir temizlenebilir oluyor siyahlarda tozu vs çok belli ediyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…