Ben progestanı 16. Haftaya kadar kullandım canım kanama alanım vardı. Bide plesentam aşağıdaydı baskı yapıyordu bebek kanama oluyordu. Sonra eşi yukarı çıkınca doktor bıraktırdı. Şuan kasılmam olmadı ama doktor olacak demişti en son gittiğimde. Yada oldu ben anlamadım.Beraberinde adet sancısı gibi sancı da olunca telaşlandım canım . Sen progestan kullanıyor musun canım
Bende kendi haline bırakıcam kesinlikle ilaç tedavi filan yapmıcamBende yaştan dolayı ikinciye ara vermeden düşünmek istiyorum ama şöyle yani Allah kısmet ederde 1,5 yaşından sonra korunmayı düşünmüyorum kendi haline bırakıcam üzerine düşmeyeceğim. Olursa olur olmazsa da yapacak bişey yok modunda olmak istiyorum.
Boyu 20 cmmiş şu an canım. O kadar ufak şey karnımı nasıl o kadar yamultsun .bebek minik minik vurduklarını anlıyorum o belli . Progestanı neden bıraktırmıştı canım sana o zaman . Bi yan etkisi bişeyi mi oluyor . Hemşire de kasılma ortada göbek altında olur dedi. Neye inanacağımı şaşırdım.Progestan bende kullanıyorum canım gebeliğin başından beri kullanıyordum sadece geçici bir süre bırakmıştım kasılma nedeniyle yine başladım yanında bir kaç ilaçla beraber. Ben şunu anlamadım haftalarımız neredeyse birbirlerine yakın ama şu bebekten kaynaklı karnın yanılması olmadan belirgin sağ sola gitmesini anlayamadım zaten gram olarak ve boyut olarak minikler bende hiç öyle yamulma yer değiştirme göbeğimin bir tarafı tepe gibi olmuyor sadece hareket ediyorlar gerildiklerinde bile dışardan anlaşılmıyor yani o kadar belirgin nasıl gözle görülür hissettin ya da hissediyorlar onu bilemedim benim başıma hiç gelmedi. Ama şükür doktor bebek demiş sıkma canını yorgunluktan olmuştur Allahın izniyle geçer inşallah stres yapma
Önceki gittiğimde ölçü vermedi uzunluğu iyi merak etme demişti. Bugünkü doktor 5 cm dedi. O da uzun geldi bana .karından ölçtüBenim ilk başta daha fazla idi sanki bende ilk kez kullanacağım progestan ve magnezyum u önce kullanmaya başlayanlarda olmuyor gibi bir kanıya vardım bu yüzden sormak istedim rahım ağzı uzunluğuna kaç dedi önceden kaç demişlerdi en son
Kasılman,kramp,uykusuzluk gibi problemlerin yok diye vermiyordum kuzum magnezyum.Ben progestanı 16. Haftaya kadar kullandım canım kanama alanım vardı. Bide plesentam aşağıdaydı baskı yapıyordu bebek kanama oluyordu. Sonra eşi yukarı çıkınca doktor bıraktırdı. Şuan kasılmam olmadı ama doktor olacak demişti en son gittiğimde. Yada oldu ben anlamadım.Magnezyum kullanmak istiyorum bana bi türlü vermedi her gittiğimde ağrılarım var diyorum. O da hep olacak diyor. Bana neden magnezyum vermiyor ben de bunu kafama takıyorum
Ben seni hamile kalma gruplarından hatırlıyorum ne kadar çok uğraştığını da biliyorum. Bende girip çıkıyordum oralarda çok aktif olmasamda. Ben 8 ay uğraştım ama okadar yıpratıcıymış ki. Hani şu kafada olmasaydım diyorum hep 2 yıl bekleyeceğim sonra deneyeceğim. Çünkü benim istediğim zaman olan bişey değilmiş. Bi de sakin kafayla oluruna bırakarak olacaksa olmasını istiyorum. Onu da yaşamak istiyorum inşallah tabi rabbim kısmet ederse. Şimdi böyle diyorum ama bakalım hayat neler gösterecek bir kucağımıza alalım daBende kendi haline bırakıcam kesinlikle ilaç tedavi filan yapmıcam
Çok iyi kuzum 5 cm sakın endişelenme. Keşke benimde 5 olsaÖnceki gittiğimde ölçü vermedi uzunluğu iyi merak etme demişti. Bugünkü doktor 5 cm dedi. O da uzun geldi bana .karından ölçtü
Dimi yaa annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin eşime diyorum ki 30 yaşındayim ama hala hasta olduğumda annemi istiyorumAy MaşAllah ne güzel bu taraflarıda var ama ne güzelbenim annem şimdi yanımda olmasaydı ben ne edicektim bilmiyorum..eşim ediyor ama anne gibi diğil tabi yemek mesela yapamıyor kesinlikle eşim.Ben birde zor hamile kalıyorum hem yaşımdan dolayı hemde tak diye kalmadığım için beklemek fazla istemiyorum gerçi onu zaman gösterir şimdi konuşuyorum nasıl olucak bilmiyorum hatda bazen diyorum görürsem kalmıyorum hiç kendimi yıpratmıcam ilaçlarla tedavilerle..içim dışım ilaç olmuş
Uykusuzluklarım ayak kramplarım başladı zaten arada huzursuz bacak sendromu var bende hafif derece de dün gece hiç uyutmadı. Magnezyum aldım ona sormadan ama kullanamıyorum önce bi sorayım diyorum.Kasılman,kramp,uykusuzluk gibi problemlerin yok diye vermiyordum kuzum magnezyum.
Doktor da çok normal dedi. Dalga geçti bi de istersen hastaneye yatıralım seni serum vereyim bi dedi. Ben anlamıyorum bebeğimiz için telaşlanmamız normal değil mi .Çok iyi kuzum 5 cm sakın endişelenme. Keşke benimde 5 olsa
İyi çok şükür kuzum bebiş iyiDoktorumu aradım. Nst çeken ebeler görüntüsünü atmışlar doktoruma da. O normal nst dedi. Diğer doktorun verdiği progestanı kullan dedi.
Aman doktorlar hep öyle onlara herşey kolay. Biz dokuz doğuruyoruz içimizdeDoktor da çok normal dedi. Dalga geçti bi de istersen hastaneye yatıralım seni serum vereyim bi dedi. Ben anlamıyorum bebeğimiz için telaşlanmamız normal değil mi .
İnsan alsa da kullanamıyor illa doktoru da onaylasın istiyor kuzum bişey olmadığını bilsek de :)Uykusuzluklarım ayak kramplarım başladı zaten arada huzursuz bacak sendromu var bende hafif derece de dün gece hiç uyutmadı. Magnezyum aldım ona sormadan ama kullanamıyorum önce bi sorayım diyorum.
Aynen ya çok yıprandım ben 2.5 sene oldu tüp bebek aşılama şükür bu günüme dediğin gibi sakin kafayla belki hemen hamile kalırızBen seni hamile kalma gruplarından hatırlıyorum ne kadar çok uğraştığını da biliyorum. Bende girip çıkıyordum oralarda çok aktif olmasamda. Ben 8 ay uğraştım ama okadar yıpratıcıymış ki. Hani şu kafada olmasaydım diyorum hep 2 yıl bekleyeceğim sonra deneyeceğim. Çünkü benim istediğim zaman olan bişey değilmiş. Bi de sakin kafayla oluruna bırakarak olacaksa olmasını istiyorum. Onu da yaşamak istiyorum inşallah tabi rabbim kısmet ederse. Şimdi böyle diyorum ama bakalım hayat neler gösterecek bir kucağımıza alalım da
Kuzum bi taraf hörgüç gibi kabarıyor sert bi de . Bebek ufacık o kadar yapabilir mi anlamadım alttan deri geriliyor yukarı doğru top gibi . Birkaç saniye kalıp düzeliyor. Ama sancı çıkmadı doktorda bebektir dedi. Merak etme kızın iyi dedi. Çok şükürİyi çok şükür kuzum bebiş iyibence sen burada okuduğuna odaklanıp kasılma sanıyor olabilir misin? Bebek hareketi de olabilir bu doktorun dediği gibi
Normal canım normal işte o da espiri yapmak istemiş yapamamış :)Doktor da çok normal dedi. Dalga geçti bi de istersen hastaneye yatıralım seni serum vereyim bi dedi. Ben anlamıyorum bebeğimiz için telaşlanmamız normal değil mi .
Amin canım Amin gerçi ben mecbur oldum annemi çağırdım yoksa hastada olsam ne olsam bile eşimle ikimiz oluyoruz hatda tedavilerde bile..baküden gelmek zor babam orda tek kalıyor ikiside yaşlı.Tüp bebek çok zor çok mosmor oluyorsun ve sonuçta olumsuz olunca sanki dünya başına yıkılmış oluyor..eğer genetikte temiz çıktıysa belki kendi genetiğinde sorun var mesela ufak bile olurken sorunlar çıkıyor bebekte.Allah bu defa ona kucağına almak nasip etsinDimi yaa annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin eşime diyorum ki 30 yaşındayim ama hala hasta olduğumda annemi istiyorumevet çok yakın arkadaşımda tüp bebek tedavisi görüyor 4 transfer oldu sonuncu tuttu ama malesef bebekte anatomik anomali çıktı bebek şeklinde degildi birde genetige gondermisti sonra bebeğin kalbi durdu falan o kadar çok ilaç aldı ki kızcağız göbeği mosmor şimdi tekrar son deneme yapacak ilaca başladı yumurta toplanacak inşallah bu sefer sağlıkla tutar benim duyduğum hep ikinciye ara vermezsen çok hızlı kendiliğinden hamile kalıyor genel olarak kadınlar inşallah sende de öyle olur canım rabbim gönlüne göre nasip etsin
Sen böyle olunca video çek doktora göster sor kuzum benceKuzum bi taraf hörgüç gibi kabarıyor sert bi de . Bebek ufacık o kadar yapabilir mi anlamadım alttan deri geriliyor yukarı doğru top gibi . Birkaç saniye kalıp düzeliyor. Ama sancı çıkmadı doktorda bebektir dedi. Merak etme kızın iyi dedi. Çok şükür
Bi daha yaşarsam çekicem canım.Sen böyle olunca video çek doktora göster sor kuzum bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?