2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Beraberinde adet sancısı gibi sancı da olunca telaşlandım canım . Sen progestan kullanıyor musun canım
Ben progestanı 16. Haftaya kadar kullandım canım kanama alanım vardı. Bide plesentam aşağıdaydı baskı yapıyordu bebek kanama oluyordu. Sonra eşi yukarı çıkınca doktor bıraktırdı. Şuan kasılmam olmadı ama doktor olacak demişti en son gittiğimde. Yada oldu ben anlamadım. Magnezyum kullanmak istiyorum bana bi türlü vermedi her gittiğimde ağrılarım var diyorum. O da hep olacak diyor. Bana neden magnezyum vermiyor ben de bunu kafama takıyorum

Bende kendi haline bırakıcam kesinlikle ilaç tedavi filan yapmıcam

Boyu 20 cmmiş şu an canım. O kadar ufak şey karnımı nasıl o kadar yamultsun .bebek minik minik vurduklarını anlıyorum o belli . Progestanı neden bıraktırmıştı canım sana o zaman . Bi yan etkisi bişeyi mi oluyor . Hemşire de kasılma ortada göbek altında olur dedi. Neye inanacağımı şaşırdım.

Önceki gittiğimde ölçü vermedi uzunluğu iyi merak etme demişti. Bugünkü doktor 5 cm dedi. O da uzun geldi bana .karından ölçtü

Kasılman,kramp,uykusuzluk gibi problemlerin yok diye vermiyordum kuzum magnezyum.

Bende kendi haline bırakıcam kesinlikle ilaç tedavi filan yapmıcam
Ben seni hamile kalma gruplarından hatırlıyorum ne kadar çok uğraştığını da biliyorum. Bende girip çıkıyordum oralarda çok aktif olmasamda. Ben 8 ay uğraştım ama okadar yıpratıcıymış ki. Hani şu kafada olmasaydım diyorum hep 2 yıl bekleyeceğim sonra deneyeceğim. Çünkü benim istediğim zaman olan bişey değilmiş. Bi de sakin kafayla oluruna bırakarak olacaksa olmasını istiyorum. Onu da yaşamak istiyorum inşallah tabi rabbim kısmet ederse. Şimdi böyle diyorum ama bakalım hayat neler gösterecek bir kucağımıza alalım da

Dimi yaa annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin eşime diyorum ki 30 yaşındayim ama hala hasta olduğumda annemi istiyorum evet çok yakın arkadaşımda tüp bebek tedavisi görüyor 4 transfer oldu sonuncu tuttu ama malesef bebekte anatomik anomali çıktı bebek şeklinde degildi birde genetige gondermisti sonra bebeğin kalbi durdu falan o kadar çok ilaç aldı ki kızcağız göbeği mosmor şimdi tekrar son deneme yapacak ilaca başladı yumurta toplanacak inşallah bu sefer sağlıkla tutar benim duyduğum hep ikinciye ara vermezsen çok hızlı kendiliğinden hamile kalıyor genel olarak kadınlar inşallah sende de öyle olur canım rabbim gönlüne göre nasip etsin

Kasılman,kramp,uykusuzluk gibi problemlerin yok diye vermiyordum kuzum magnezyum.
Uykusuzluklarım ayak kramplarım başladı zaten arada huzursuz bacak sendromu var bende hafif derece de dün gece hiç uyutmadı. Magnezyum aldım ona sormadan ama kullanamıyorum önce bi sorayım diyorum.

Doktorumu aradım. Nst çeken ebeler görüntüsünü atmışlar doktoruma da. O normal nst dedi. Diğer doktorun verdiği progestanı kullan dedi.
İyi çok şükür kuzum bebiş iyi bence sen burada okuduğuna odaklanıp kasılma sanıyor olabilir misin? Bebek hareketi de olabilir bu doktorun dediği gibi

Uykusuzluklarım ayak kramplarım başladı zaten arada huzursuz bacak sendromu var bende hafif derece de dün gece hiç uyutmadı. Magnezyum aldım ona sormadan ama kullanamıyorum önce bi sorayım diyorum.
İnsan alsa da kullanamıyor illa doktoru da onaylasın istiyor kuzum bişey olmadığını bilsek de :)

Aynen ya çok yıprandım ben 2.5 sene oldu tüp bebek aşılama şükür bu günüme dediğin gibi sakin kafayla belki hemen hamile kalırız

İyi çok şükür kuzum bebiş iyi bence sen burada okuduğuna odaklanıp kasılma sanıyor olabilir misin? Bebek hareketi de olabilir bu doktorun dediği gibi
Kuzum bi taraf hörgüç gibi kabarıyor sert bi de . Bebek ufacık o kadar yapabilir mi anlamadım alttan deri geriliyor yukarı doğru top gibi . Birkaç saniye kalıp düzeliyor. Ama sancı çıkmadı doktorda bebektir dedi. Merak etme kızın iyi dedi. Çok şükür

Amin canım Amin gerçi ben mecbur oldum annemi çağırdım yoksa hastada olsam ne olsam bile eşimle ikimiz oluyoruz hatda tedavilerde bile..baküden gelmek zor babam orda tek kalıyor ikiside yaşlı.Tüp bebek çok zor çok mosmor oluyorsun ve sonuçta olumsuz olunca sanki dünya başına yıkılmış oluyor..eğer genetikte temiz çıktıysa belki kendi genetiğinde sorun var mesela ufak bile olurken sorunlar çıkıyor bebekte.Allah bu defa ona kucağına almak nasip etsinSağol kuzum hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

Sen böyle olunca video çek doktora göster sor kuzum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…