Kızlar karpel tünel olan var mı, ellerde uyuşma
Bana da yazdığı bu muhtemelen e nabızdan reçeteye baktımbu var. Daha almadım ben eczaneden yeni alıcam kuzum. Ağızdan bi içeyim olmazsa ben de vajinal kullanırım .Benim kullandığım bu kuzum genelde bundan veriyorlar bu hem vajinal hem de ağızdan alınabiliyor ben önceki gebeliğimde ağızdan alıyordum ama bende inanılmaz bir baş dönmesi baş ağrısı ve uyku yaptı kişiye göre değişiyordur tabi o yüzden bu gebeliğimde doktora söyledim vajinal kullandırıyorum ben zaten vajinal kullanabilirsin o yüzden dedi. Aynen dediğin gibi erken haftalar da nst de zaten kalp atışı duyulmuyor sadece toco dedikleri kasılmayı takıp bakıyorlar
Bende de vardı birkaç gün sürekli oldu. Doktor direk magnezyum takviyesi yazdı ve geçti, bence doktorunuza danışın. Henüz kasılmalar için erken bence çünkü.Merhaba kızlar elimden geldiğin içe mesajlarınızı okumaya çalışıyorum hep kasılma falan demişsiniz bende 16+5im Bı haftadır ara ara karnımda sertleşme oluyor bebek falan diye düşündüm ama buradakileri de okuyunca kasılma olduğuna karar verdım progestan ım bitmişti tekrar başladım korkmama gerken yok demiptesı Dr a gıdecegım hem cinsiyet kesinleşecek hem bu soru işaretleri gıdecek inş aksi Bı durum yoktur
Canım benim çok yakın arkadaşım 10 yıl uğraştı olmadı, 5 tüp bebek, sayısız ilaç, kocakarı kürleri olmadı sonra bıraktı kendi kendine hamile kaldı, bebeği 1 yaşındayken de küçüğüne hamile kaldı şimdi 2 yaşında ve 5 aylık bebekleri varAynen ya çok yıprandım ben 2.5 sene oldu tüp bebek aşılama şükür bu günüme dediğin gibi sakin kafayla belki hemen hamile kalırız
Canım kendini üzme bak herşey yolundaymış, dinlenmene bak, bol bol su iç, pozitif düşün, rüyalarda çoğunlukla endişelerimizi görüyoruz, ondan bir anlam çıkarma canım, Allah korusun senide bebeğini deÖyle espri yapar gibi söyleyince gerek yoksa almayayım serum dedim . Çok pimpiriklisin gibi bişeyler dedi. Espri yaptığı için de istemedim serum demekki o kadar önemli değilmiş diye düşündüm o an bebek de iyi olunca . Çok korkuyorum küçücük bebeği düşürücem öyle görücem diye. Geçen rüyamda da gördüm bebeği düşürdüm kanamayla yerde kanlı saydam kese içinde kıvranıyorduAllah'ım sen koru hepimizin yavrusunu
Düzelir inşallah beni de uyandırdı dün gece uyuşmabenim 10 gündür sol elimde 3 parmak iptal, geceleri de kramp giriyor. Dr uma yazdım muhakkak ortopedi görsün, atel verirler dedi. magnezyuma başladım 2 gün önce ama onun pek faydası yokmuş sanırım. henüz randevu alamıyorum buara içinhafiflemesi için en azından bir çare arıyorum ben de, bakalım
Sabah kalktığınız zaman akşamları hani gergin oluyor ya karnımız onun gibi mi oluyor bir ağırlık doluluk var gibi ben 20+3 üm bir kaç gündür bu şekilde uyanıyorum karnım rahat değil deNe çok sert ne de yumuşak canım gerginlik var ama yumuşacık da değil serte yakın ama semsert de değil nasıl tarif ettim bilmiyorum
Kız tövbe de Allah korusun öyle şey mi olur o öyle hop evde düşürdüm kucağımda bebek öyle bir şey değil sen onları düşünmesene Allah Allah yapma öyle kendini üzme lütfenÖyle espri yapar gibi söyleyince gerek yoksa almayayım serum dedim . Çok pimpiriklisin gibi bişeyler dedi. Espri yaptığı için de istemedim serum demekki o kadar önemli değilmiş diye düşündüm o an bebek de iyi olunca . Çok korkuyorum küçücük bebeği düşürücem öyle görücem diye. Geçen rüyamda da gördüm bebeği düşürdüm kanamayla yerde kanlı saydam kese içinde kıvranıyorduAllah'ım sen koru hepimizin yavrusunu
Çok teşekkür ederim evet sabah rahat uyanmadım mesela bugün karnımda böyle ağrılık doluluk vardı sabah aç kalkıyoruz oysa daha hafif olmamız gerekirken bir önceki akşam yediklerim etkilemiş olabilirCanım çalışıyorsun bide işin yoğun ayakta kalıyorsun vs acaba sabah da onun etkisi devam ediyor olabilir mi? Benim öyle değil akşam ki sertlik sabah olmuyor bide yediğimiz içtiğimizde çook etkiliyor ve bebek bazen haftasına göre hızlı gelişiyor o da şişkinliği etkiliyor. Şöyle bişey başıma gelmişti 18+0 da kontrole getmiştim bebek 18+1 görünüyordu 2 gün sonra tekrar bi sebepten dolayı doktora gitmek zorunda kaldım bebek 18+6 olmuş hızlı gelişmiş o dönemde sertlik değilde böyle gerginlik hissediyordum doktora bu durumu söylediğimde normal demişti. Birde mesela ben pazar dışarıdaydım gün boyu akşam 9 da geldim ve yediğim içtiğim herşey gaz olarak sabahta devam etti acaba senin ki de öyle bişey mi? Pazartesi akşama kadar devam etti sonra geçti ama sertlik vs hiç yoktu sadece gaz vardı.
Yok doğrudur canım doktor demiş yani ama çok çok iyi 5 hiç duymadım en iyi 42mm duydum benim 35 mm falan 3 lere bile diyorlarBenim haftam nerdeyse senden 2 hafta önde canım o yüzdendir belki. Doktor baktı ultrasonu kapatırken sordum rahim ağzı uzunluğu ne dedim. Öyle dedi o da.
21 haftalık benim karnım yumuşak oluyorGünaydın arkadaşlar 20 haftalık ve üzeri arkadaşlara bu sorum sabah kalkınca karnınız nasıl oluyor sert ve gergin mi yoksa yumuşak mı oluyor?
Haklısın kuzum. Rüya işte hormonlardan bilinçaltı şaşıyor. bişey bilmeyince ya da kendi kendine internetten öğrenmwye çalışınca iyice kafayı yiyorum. . Teşekkür ederim desteğin içinKız tövbe de Allah korusun öyle şey mi olur o öyle hop evde düşürdüm kucağımda bebek öyle bir şey değil sen onları düşünmesene Allah Allah yapma öyle kendini üzme lütfenpimpirikli olabilirsin herkes rahat olmak zorunda değil bende pimpirikliyim yapacak bir şey yok doktor rahat ol dedi diye her an bende rahat değilim bu doktoru da alakadar etmez açıkçası endişelenebilirsin bu gayet doğal önemli olan bunu stres boyutuna taşıyıp her gün ağlamakla bebeği de strese sokmaman önemli olan. Kötü rüyalar olabiliyor hepimize oluyor belki ilerki aylarda daha da çok kötü rüyalar göreceğiz hamilelikte oluyor bu tarz rüyalar kaygıyla bilinç altına yerleşiyor öyle düşün. O bebek düşünce bir şekilde anlıyorsun onu sen boşver dert etme onu düşünüp kafanda o sahneleri kurma canım sakın. Allahın izniyle hepimiz kolaylıkla sağlıkla vakitlice kucağımıza alalım inşallah
Bana da uzun geldi ben de burda 3,5-4 cm arası görüyorum hep. Karından ölçtü canım. Vajinal ölçse daha kısa çıkıyormuş. İkisi arasında mesafe farkı tahmini ne kadardır ki. Seninki vajinal ölçüm mi canım .Yok doğrudur canım doktor demiş yani ama çok çok iyi 5 hiç duymadım en iyi 42mm duydum benim 35 mm falan 3 lere bile diyorlar
Oluyor canım bazen fazla su içmekte yapıyor. Suyu fazla kaçırınca da oluyor bana anladım ben senin neyi anlatmak istediğini. Göbek deliğinin altına parmağınla hafifçe dokun içine batıyorsa o sertlik değil. Gerginliğinin sebebi yediğin içtiğinle alakalı fazla kaçırınca tuvalete çıksanda o gerginlik bir süre kalıyor.Çok teşekkür ederim evet sabah rahat uyanmadım mesela bugün karnımda böyle ağrılık doluluk vardı sabah aç kalkıyoruz oysa daha hafif olmamız gerekirken bir önceki akşam yediklerim etkilemiş olabilir
Akşam nasıl peki ? benimde hep öyleydi akşamları sert gergin doluluk hissi sabah yumuşak kalkardım şu bir kaç gün sabahta doluluk hissi sert ve gergin kalkıyorum ağırlık var gibi karnımda21 haftalık benim karnım yumuşak oluyor
Bencede kızzzz bu kesinKızlar 15+6 daki videodan ss aldımerkek bu diyen var mı Eki Görüntüle 3323213 Eki Görüntüle 3323214
Vajinal değil canım karından ölçüm yapıldi hep 37 38 35 diyorlar değişiyor her kontrolde dün doktorum 40 mm dedi ki en iyi gördüğüm bu oldu doktorumda sevindi bu rakamı görünce hattaBana da uzun geldi ben de burda 3,5-4 cm arası görüyorum hep. Karından ölçtü canım. Vajinal ölçse daha kısa çıkıyormuş. İkisi arasında mesafe farkı tahmini ne kadardır ki. Seninki vajinal ölçüm mi canım .
Canım drlarin konuşmalarına takilma bu onların işi herşeyi olduğu gibi ihtimaller de olsa söylemek zorunda bebegin de iyi bir sıkıntı yok çok şükürDoktor da çok normal dedi. Dalga geçti bi de istersen hastaneye yatıralım seni serum vereyim bi dedi. Ben anlamıyorum bebeğimiz için telaşlanmamız normal değil mi .
Süper tamam inşallah onunla alakalı olsunda başka birşey olmasın teşekkür ederim rahatladımOluyor canım bazen fazla su içmekte yapıyor. Suyu fazla kaçırınca da oluyor bana anladım ben senin neyi anlatmak istediğini. Göbek deliğinin altına parmağınla hafifçe dokun içine batıyorsa o sertlik değil. Gerginliğinin sebebi yediğin içtiğinle alakalı fazla kaçırınca tuvalete çıksanda o gerginlik bir süre kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?