2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar karpel tünel olan var mı, ellerde uyuşma

benim 10 gündür sol elimde 3 parmak iptal, geceleri de kramp giriyor. Dr uma yazdım muhakkak ortopedi görsün, atel verirler dedi. magnezyuma başladım 2 gün önce ama onun pek faydası yokmuş sanırım. henüz randevu alamıyorum buara için hafiflemesi için en azından bir çare arıyorum ben de, bakalım

Bana da yazdığı bu muhtemelen e nabızdan reçeteye baktımbu var. Daha almadım ben eczaneden yeni alıcam kuzum. Ağızdan bi içeyim olmazsa ben de vajinal kullanırım .

Bende de vardı birkaç gün sürekli oldu. Doktor direk magnezyum takviyesi yazdı ve geçti, bence doktorunuza danışın. Henüz kasılmalar için erken bence çünkü.

Aynen ya çok yıprandım ben 2.5 sene oldu tüp bebek aşılama şükür bu günüme dediğin gibi sakin kafayla belki hemen hamile kalırız
Canım benim çok yakın arkadaşım 10 yıl uğraştı olmadı, 5 tüp bebek, sayısız ilaç, kocakarı kürleri olmadı sonra bıraktı kendi kendine hamile kaldı, bebeği 1 yaşındayken de küçüğüne hamile kaldı şimdi 2 yaşında ve 5 aylık bebekleri var Rabbim gönlüne göre versin seninde
Canım kendini üzme bak herşey yolundaymış, dinlenmene bak, bol bol su iç, pozitif düşün, rüyalarda çoğunlukla endişelerimizi görüyoruz, ondan bir anlam çıkarma canım, Allah korusun senide bebeğini de

Düzelir inşallah beni de uyandırdı dün gece uyuşma

Ne çok sert ne de yumuşak canım gerginlik var ama yumuşacık da değil serte yakın ama semsert de değil nasıl tarif ettim bilmiyorum
Sabah kalktığınız zaman akşamları hani gergin oluyor ya karnımız onun gibi mi oluyor bir ağırlık doluluk var gibi ben 20+3 üm bir kaç gündür bu şekilde uyanıyorum karnım rahat değil de

Kız tövbe de Allah korusun öyle şey mi olur o öyle hop evde düşürdüm kucağımda bebek öyle bir şey değil sen onları düşünmesene Allah Allah yapma öyle kendini üzme lütfen pimpirikli olabilirsin herkes rahat olmak zorunda değil bende pimpirikliyim yapacak bir şey yok doktor rahat ol dedi diye her an bende rahat değilim bu doktoru da alakadar etmez açıkçası endişelenebilirsin bu gayet doğal önemli olan bunu stres boyutuna taşıyıp her gün ağlamakla bebeği de strese sokmaman önemli olan. Kötü rüyalar olabiliyor hepimize oluyor belki ilerki aylarda daha da çok kötü rüyalar göreceğiz hamilelikte oluyor bu tarz rüyalar kaygıyla bilinç altına yerleşiyor öyle düşün. O bebek düşünce bir şekilde anlıyorsun onu sen boşver dert etme onu düşünüp kafanda o sahneleri kurma canım sakın. Allahın izniyle hepimiz kolaylıkla sağlıkla vakitlice kucağımıza alalım inşallah

kızlar benimde karnımda böyle ağrı gibi kasılma gerilme gibi bir şey var biraz alt karnıma doğru bebek büyüdüğü için midir

Çok teşekkür ederim evet sabah rahat uyanmadım mesela bugün karnımda böyle ağrılık doluluk vardı sabah aç kalkıyoruz oysa daha hafif olmamız gerekirken bir önceki akşam yediklerim etkilemiş olabilir

Benim haftam nerdeyse senden 2 hafta önde canım o yüzdendir belki. Doktor baktı ultrasonu kapatırken sordum rahim ağzı uzunluğu ne dedim. Öyle dedi o da.
Yok doğrudur canım doktor demiş yani ama çok çok iyi 5 hiç duymadım en iyi 42mm duydum benim 35 mm falan 3 lere bile diyorlar

Haklısın kuzum. Rüya işte hormonlardan bilinçaltı şaşıyor. bişey bilmeyince ya da kendi kendine internetten öğrenmwye çalışınca iyice kafayı yiyorum. . Teşekkür ederim desteğin için amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım sağlıkla büyütelim .

Yok doğrudur canım doktor demiş yani ama çok çok iyi 5 hiç duymadım en iyi 42mm duydum benim 35 mm falan 3 lere bile diyorlar
Bana da uzun geldi ben de burda 3,5-4 cm arası görüyorum hep. Karından ölçtü canım. Vajinal ölçse daha kısa çıkıyormuş. İkisi arasında mesafe farkı tahmini ne kadardır ki. Seninki vajinal ölçüm mi canım .

Çok teşekkür ederim evet sabah rahat uyanmadım mesela bugün karnımda böyle ağrılık doluluk vardı sabah aç kalkıyoruz oysa daha hafif olmamız gerekirken bir önceki akşam yediklerim etkilemiş olabilir
Oluyor canım bazen fazla su içmekte yapıyor. Suyu fazla kaçırınca da oluyor bana anladım ben senin neyi anlatmak istediğini. Göbek deliğinin altına parmağınla hafifçe dokun içine batıyorsa o sertlik değil. Gerginliğinin sebebi yediğin içtiğinle alakalı fazla kaçırınca tuvalete çıksanda o gerginlik bir süre kalıyor.

21 haftalık benim karnım yumuşak oluyor
Akşam nasıl peki ? benimde hep öyleydi akşamları sert gergin doluluk hissi sabah yumuşak kalkardım şu bir kaç gün sabahta doluluk hissi sert ve gergin kalkıyorum ağırlık var gibi karnımda

Vajinal değil canım karından ölçüm yapıldi hep 37 38 35 diyorlar değişiyor her kontrolde dün doktorum 40 mm dedi ki en iyi gördüğüm bu oldu doktorumda sevindi bu rakamı görünce hatta

Doktor da çok normal dedi. Dalga geçti bi de istersen hastaneye yatıralım seni serum vereyim bi dedi. Ben anlamıyorum bebeğimiz için telaşlanmamız normal değil mi .
Canım drlarin konuşmalarına takilma bu onların işi herşeyi olduğu gibi ihtimaller de olsa söylemek zorunda bebegin de iyi bir sıkıntı yok çok şükür

Süper tamam inşallah onunla alakalı olsunda başka birşey olmasın teşekkür ederim rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…