- 16 Mart 2022
- 3.508
- 3.358
- 83
- 33
Bişey olur diye hafif yaptım benimki anlamamıştır bile belkiCanım denedim ama benimkiler de ciddiye almadı bu hareketiben pıt pıt yapıyorum parmaklarımla öyle tepki geliyor direk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey olur diye hafif yaptım benimki anlamamıştır bile belkiCanım denedim ama benimkiler de ciddiye almadı bu hareketiben pıt pıt yapıyorum parmaklarımla öyle tepki geliyor direk
canım karışmak istemiyorum ama karma aşı 30. hafta diye tavsiye eden çok avrupa da uygunalan aşı oymuşmuş çok da bilmiyorum eczaneden alınıp sağlık ocağında yaptırmak gerekiyor bir doktoruna danış istersenAy kızlar sağlık ocağı aradı tetanoz için yarın gelin dediler 19. Haftaya girdikdoktoruma sorayım dedim çünkü doktorum olma demişti emin olmak için doktorum tek bir doz yaptır dedi bayılacağım
yarın tek bir doz tetanoz olmaya gidiyorum
![]()
Evet kuzum o yüzden bana en iyisi ara tatilAaa evet senin öyle bir durum var kuzum sıkıntı olur ben şimdi çevreme sordum nedense 3 kişi de kolumu kaldıramadım acıdan diyor![]()
en güzeli 22. hafta canım bence bekleKizlar yaaa benim detaylim haftaya cuma benim şöyle bir huyum var muayeneme son bir hafta kala dayanamayıp öne çekiyorum hepyine öne çekme perilerim geldi gıdıklıyorlar beni pazartesi salı git ne bekliyorsun diye bana bişey diyinnn
![]()
Ay şu ara tatilden her sektöre lazım ya. Yıllık izin dediğimzi şey 2 haftalık bişi. Yetmoorrrr. Neyse ileride kızım ülkenin ilk kadın başkanı olduğunda böyle bir şey için çalışmalar yapar.Evet kuzum o yüzden bana en iyisi ara tatil
Ayyy az kaldı güzel haberlerle gel bura14.30 kuzum![]()
Kız benimkide haftaya cumartesi bende zar zor kendimi tutuyorum ama ben çekemem yerler doluKizlar yaaa benim detaylim haftaya cuma benim şöyle bir huyum var muayeneme son bir hafta kala dayanamayıp öne çekiyorum hepyine öne çekme perilerim geldi gıdıklıyorlar beni pazartesi salı git ne bekliyorsun diye bana bişey diyinnn
![]()
Bir kaç haftaya kalmaz inşallah çok net hissedeceğiz hepimiz Allahın izniyleBişey olur diye hafif yaptım benimki anlamamıştır bile belkiben de yapıyorum da tepki beklediğimi anlamıyor galiba kendisi vurunca bende parmaklıyorum ben yapınca kesiyor tepkiyi :)
Tercih meselesi canım ben bu şekilde kararımı verdim doktorumlacanım karışmak istemiyorum ama karma aşı 30. hafta diye tavsiye eden çok avrupa da uygunalan aşı oymuşmuş çok da bilmiyorum eczaneden alınıp sağlık ocağında yaptırmak gerekiyor bir doktoruna danış istersen![]()
Aradığım motivasyonBebişin için en uygun zaman demek ki haftaya cuma . Git başka şeylerle meşgul ol azbebişi rahat bırak
![]()
![]()
Bekliycemm inaniyorum kendime yapabilirimBekle canım birkaç gün daha büyümüş görceksin ne güzelbenim de haftaya cuma
![]()
Kız böyle değişik bir acisi var ama buda iyi bir tarif olmuşYaa deme demeevet ama okudum da kola yumruk atarlar da acısı kalır ya öyle bir acı kalıyor 1-2 gün demişler inşallah kolaylıkla olur bir şekilde geçer acısı ya diye düşünmek istiyorum
![]()
Biara aklımdan geçirdim arayım da bütün randevular dolu desinler öyle mecbur kalayımKız benimkide haftaya cumartesi bende zar zor kendimi tutuyorum ama ben çekemem yerler dolu![]()
Sabr et senin bunu ede bilirsinBiara aklımdan geçirdim arayım da bütün randevular dolu desinler öyle mecbur kalayımneyse artık bekliycem ya sabredicem
![]()
Bende bian önce giriyim bitsin diye erkene çekmeye niyetlendim aslındaSabr et senin bunu ede bilirsinbak ben uslu uslu bekliyorum bence bendeki korku gitmek girmek korkusu
![]()
Ben de 4 ekimden beri doktora gitmiyorum zor sabrediyorumBende bian önce giriyim bitsin diye erkene çekmeye niyetlendim aslında![]()