2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar merhabalar,17+5 olanlar burda toplanabilir miyiz acabağğ
Ben henüz hiç hareket hissetmedim.Hissetmeye başlayanlar kaçıncı haftada hissettiniz acaba
Ben de 17+6 hissediyorum arada pıt pıt şeklinde özellikle yemek yedikten sonra inşallah bebeğimdir ama her an olmuyor bazen birgün içinde hiç hissetmedigim de oluyor

Ben henüz hiç hareket hissetmedim.Hissetmeye başlayanlar kaçıncı haftada hissettiniz acaba
bende 17+5 bugün baya acıktım uyumusum uzun süre yemedim böyle bir şey sürtünür gibi oldu birkaç kere ama cok erken diye düsünüyorum belki baska bi seydir

Ben 16+3 te hissetmeye başladım 17+4 üm şuan ama ben kendimi çok dinliyorum ya bi kahve bi çikolata içip yiyorum biraz yürüyorum uzanıyorum 10 dakika sonra falan tepki veriyor birde sürekli konuşuyorum oğlumla sana şunları aldım bugün bunlari yaptım sen doğunca şunları yapacağım karnımı okşuyorum aynı zamanda o zaman da tepki veriyor

Aradım dedim e nabız da görünüyor bizle alakası yok onun görünüyorsa randevu alın dedi baya ilgililer
Ay sagolsunlar onu biz de biliyoruz bu hastane çalışanları hep böyle mi olmak zorunda. ben de yaptırdım on güne inş güzel sonuçlar alırız

Ay sagolsunlar onu biz de biliyoruz bu hastane çalışanları hep böyle mi olmak zorunda. ben de yaptırdım on güne inş güzel sonuçlar alırız
Hiç sorma vallahi sanki dersin bana cumhurbaskani bir havalar hastane sahibi gibi sürtecem kafasını sinir oluyorum Ben ayın 17 sinde vermiştim Ayın 3 üne de randevu aldım çıkmamışsa da çıkmıştır herhalde ayın 13 üne de detaylım var hayırlısıyla

daha şeftsli kadar kızlar normal hissetmememiz, hissedince bile derdi bitmiyo yok bugün hareket etmedi uok bugün az etti ay ay bix nasıl doğurcsz bilmşyorum
Evet evet daha minikler, ultrason ile bakınca doktor ooo kıpır kıpır diyor mesela ama ben o kadar hissetmiyorum
Büyüdükçe kuvvetlenip hşssettirecekler zaten, doğururuz doğururuz Allahın izniyle

Çok sevindim canım . Bebekler demekki sırtını karnınıza dayayıp ayaklarıyla geriyor daha küçük olduklarından da sadece bi bölgede gülle gibi oluyolar bana da karnımdaki sancıya hemşire gazdır dedi. Ben adet sancısına benzetmiştim. Adet sancısı nasıldı unutmuşum biraz

Kuzum sırf bu yüzden ben kimseye söylemiyorum isim hakkı bizim kimse söz sahibi olamaz. Beni de etkilemesinler diye isim biz de saklı
Ay en güzeli bende ismi asla söylemicem herkes soruyor eşimi de kandırdım nazar değer söyleme diye işledim yoksa kv söyler karışırlar kesin bizimkiler hiç karışmaz isme ama kv şöyle olsun böyle olsun bu olmasın der güler bilsinler istemiyorum doğuma yakın söyleriz dedim ikna oldu gerçi bende birine karar verdim de diğeri daha bilmiyorum

Ben de 21 i verdim 3unde randevu aldım inş çıkar o zamana kontrolüm var.bir de sana AFP testi yapti mi ense açıklığına bakılan bir test ikiliyi yaptırmıştım aslında güzel çıktı illa aldı benden üçlü bunu da istedi kendi doktoruma gidememistim

ben bir de hep bebeği solda hissediyorum dedim göbeğimin sağında kafası solunda popusu ve bacağı varmış bacaklarını oynattığı için solunda hissediyor olmam da normalmiş :)) solda şişkinlik oldupu için de büyük ihtimalle totosu

Sen mi ben mi Allahtan doktorum çok naif ayıların içine düşmüş mest oluyorum kadın konuşurken
ben bugün devlete gittim, adam kızdı bana neymis efendim 2 haftada bir kafamıza göre kontrole gidiyomusuz da amerikada doüuma kadar sadece 4 kez kontrol ediliyomus da. Bende dedim çok istiyorsanız amerikaya gidin o zaman

Yaa totosunu dikip yatıyor minnacık bir karış şeyler

ben bugün devlete gittim, adam kızdı bana neymis efendim 2 haftada bir kafamıza göre kontrole gidiyomusuz da amerikada doüuma kadar sadece 4 kez kontrol ediliyomus da. Bende dedim çok istiyorsanız amerikaya gidin o zaman
Anahahhaah iyi demişsin ya bu insanlar değişik kime canım ne isterse yaparım zaten hassas bir dönemdeyiz kimsenin fikrine ihtiyacımız yok zaten her türlü kendi bildiğimizi yapıyoruz anlamıyorlar

ay gibi güzel yüzlü kız demekmiş ya ben ipek ismini de seviyorum onu esim istemedi aslında çevreyi dinlemeden koycam isim zaten ama bi şey dediklerinde de soğuyorum istemsizce
Aynen ya bende düşündüğüm isimleri kimseye söylemiyorum. Dediğin gibi negatif bisey dedikleri zaman kötü oluyorum soğuyor gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…