- 7 Aralık 2018
- 868
- 1.125
- 113
Benimde bulantım bitmedi cinsiyet belli oldu bizimde birde karnım baya büyüdü son haftalar nasıl geçecek bilmiyorumİyiyim kuzum, çok şükür bulantılarım bitti. Şimdi de bel ağrıları başladı. Yine de şükür bugün iyiyim evdeyim uzanıyorum. Sen nasılsın? Nasıl geçiyor
Kaç haftalıksın canım peki,Sizle aynıyız. Ben de 58 ile kilo aldim ve bugün 66yı gördüm sabah ac karnına. Moralim bozuldu tartilmayayim diyorum o da olmuyor. İnşallah doğumdan sonra veririz
Ayyyy bize söyle biz böyle laf söylemeyizAy en güzeli bende ismi asla söylemicem herkes soruyor eşimi de kandırdım nazar değer söyleme diye işledim yoksa kv söyler karışırlar kesin bizimkiler hiç karışmaz isme ama kv şöyle olsun böyle olsun bu olmasın der güler bilsinler istemiyorum doğuma yakın söyleriz dedim ikna oldugerçi bende birine karar verdim de diğeri daha bilmiyorum
Benim de çok büyüdü kuzum vallahi. Aaa bulantıların bitmedi miBenimde bulantım bitmedi cinsiyet belli oldu bizimde birde karnım baya büyüdü son haftalar nasıl geçecek bilmiyorumTikabasa ile seni merak ettim bir gireyim yazayım dedim hiç olmadı senin bulantın bitmiş ya
Bende hissetmedim , dün Dr 2 3 haftaya kadar hissedersin dedi, bazen kipirdiyordur ama farketmiyotsundur dediKızlar merhabalar,17+5 olanlar burda toplanabilir miyiz acabağğ
Ben henüz hiç hareket hissetmedim.Hissetmeye başlayanlar kaçıncı haftada hissettiniz acaba
21+1 canım sen kaç haftaliksinKaç haftalıksın canım peki,
Olsun canım elbet veririz amannBu aralar 61 kilo oldum ben toplam 7 kilo oldu
Ama ben cıkana kadar böyle zorladılar yok geliyolar gidiyolar bende en skn öyle söyledim cıktım bu doktorlardaki tribi de bir anlayabilsek keskeAnahahhaah iyi demişsinya bu insanlar değişik kime canım ne isterse yaparım zaten hassas bir dönemdeyiz kimsenin fikrine ihtiyacımız yok zaten her türlü kendi bildiğimizi yapıyoruz anlamıyorlar
Kimseye söylememek ve kimseyi de karıştırmamak gerek. Birde beğenmiyorum diyenlerin ağzına yapıştırasım geliyorAynen ya bende düşündüğüm isimleri kimseye söylemiyorum. Dediğin gibi negatif bisey dedikleri zaman kötü oluyorum soğuyor gibi oluyorum
Ay vallahi çok garip bi ülkeyizNe kadar değişik insanlar var ya hey Allahım
Ben 21 haftadayım, bir aydır falan hissediyorum ama gittikçe daha da kuvvetleniyor. Sakin bi yerde solunuza yatın büyük ihtimal hissedersiniz ama plasentanın önde olma ihtimali de var tabi. Benimki öyle kuvvetlendi ki maşallah, eşim bile eliyle hissediyorBende hissetmedim , dün Dr 2 3 haftaya kadar hissedersin dedi, bazen kipirdiyordur ama farketmiyotsundur dedi
Canım bende 19+4 senin yine haftan benden fazla ama kuzum hep yatıyorum 0 hareket. 5. Haftadan beri yatıyorum canım21+1 canım sen kaç haftaliksin
Canım 19.haftalar nasıldı ya bende çok hissetmiyorum belki günde bir kere falanBen 21 haftadayım, bir aydır falan hissediyorum ama gittikçe daha da kuvvetleniyor. Sakin bi yerde solunuza yatın büyük ihtimal hissedersiniz ama plasentanın önde olma ihtimali de var tabi. Benimki öyle kuvvetlendi ki maşallah, eşim bile eliyle hissediyor
Olsun canım ne yapalım, hareketimiz yok bizim birde doktor bana dedi ki progestan çok aldırıyor ben dün bir takıldım kiloma ama daha takmıyorum vallahiBu aralar 61 kilo oldum ben toplam 7 kilo oldu
Kuzum maşallah boyun var, sen daha kolay vereceksin. Mesela ben uzun zaman verememOlsun canım ne yapalım, hareketimiz yok bizim birde doktor bana dedi ki progestan çok aldırıyor ben dün bir takıldım kiloma ama daha takmıyorum vallahiveririz inşallah
Plesanta önde olunca hareketlerini daha mı az hissederizBen 21 haftadayım, bir aydır falan hissediyorum ama gittikçe daha da kuvvetleniyor. Sakin bi yerde solunuza yatın büyük ihtimal hissedersiniz ama plasentanın önde olma ihtimali de var tabi. Benimki öyle kuvvetlendi ki maşallah, eşim bile eliyle hissediyor
Ahh bu hormonlarAy kızlar ben herşeye ağlıyorum ama herşeye. 29ekim kutlamalarına ağlıyorum. Sonra düşünüyorum ileride çocuğum da kutlama yapacak biz de izlicez diye düşünüp ona ayrı ağlıyorum
Aynen canım. Yeterki sağlıklı olsunlar. Veririz hiç önemli değilKuzum maşallah boyun var, sen daha kolay vereceksin. Mesela ben uzun zaman verememmetabolizmam da çok iyi değildir yani
Ben evde her sabah tartıya çıkıyorum sağlik ocağında en son baktığımda 2 kilo fazla gösterdiOlsun canım elbet veririz amannbugün tetanoz için sağlık ocağına gittiğimde tartıl dediler 76 kilo çıktım 9 kilo almışım bi yıkılmadım değil ama toparladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?