2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İyiyim kuzum, çok şükür bulantılarım bitti. Şimdi de bel ağrıları başladı. Yine de şükür bugün iyiyim evdeyim uzanıyorum. Sen nasılsın? Nasıl geçiyor
Benimde bulantım bitmedi cinsiyet belli oldu bizimde birde karnım baya büyüdü son haftalar nasıl geçecek bilmiyorum Tikabasa ile seni merak ettim bir gireyim yazayım dedim hiç olmadı senin bulantın bitmiş ya

Ayyyy bize söyle biz böyle laf söylemeyiz
Benim annemler de hiç karışmıyor. Ama kv kp maşallah yani

Benim de çok büyüdü kuzum vallahi. Aaa bulantıların bitmedi mi inşallah biter kuzum

Anahahhaah iyi demişsin ya bu insanlar değişik kime canım ne isterse yaparım zaten hassas bir dönemdeyiz kimsenin fikrine ihtiyacımız yok zaten her türlü kendi bildiğimizi yapıyoruz anlamıyorlar
Ama ben cıkana kadar böyle zorladılar yok geliyolar gidiyolar bende en skn öyle söyledim cıktım bu doktorlardaki tribi de bir anlayabilsek keske
Aynen ya bende düşündüğüm isimleri kimseye söylemiyorum. Dediğin gibi negatif bisey dedikleri zaman kötü oluyorum soğuyor gibi oluyorum
Kimseye söylememek ve kimseyi de karıştırmamak gerek. Birde beğenmiyorum diyenlerin ağzına yapıştırasım geliyor Sanki onlara fikir soran var
Ne kadar değişik insanlar var ya hey Allahım
Ay vallahi çok garip bi ülkeyiz

Bende hissetmedim , dün Dr 2 3 haftaya kadar hissedersin dedi, bazen kipirdiyordur ama farketmiyotsundur dedi
Ben 21 haftadayım, bir aydır falan hissediyorum ama gittikçe daha da kuvvetleniyor. Sakin bi yerde solunuza yatın büyük ihtimal hissedersiniz ama plasentanın önde olma ihtimali de var tabi. Benimki öyle kuvvetlendi ki maşallah, eşim bile eliyle hissediyor

Canım 19.haftalar nasıldı ya bende çok hissetmiyorum belki günde bir kere falan

Olsun canım ne yapalım, hareketimiz yok bizim birde doktor bana dedi ki progestan çok aldırıyor ben dün bir takıldım kiloma ama daha takmıyorum vallahi veririz inşallah
Kuzum maşallah boyun var, sen daha kolay vereceksin. Mesela ben uzun zaman veremem metabolizmam da çok iyi değildir yani

Plesanta önde olunca hareketlerini daha mı az hissederiz

Olsun canım elbet veririz amann bugün tetanoz için sağlık ocağına gittiğimde tartıl dediler 76 kilo çıktım 9 kilo almışım bi yıkılmadım değil ama toparladım
Ben evde her sabah tartıya çıkıyorum sağlik ocağında en son baktığımda 2 kilo fazla gösterdiBu günde dışarda yiyecem kocişimin doğum günü hepsi behane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…