2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İnşallah darısı başıma haftaya itibariyle beklim o zaman

Acaba benimkini de öyle görüyor da ondan mı 22 diyor ya
Olabilir canım . Normalde 18.haftalarda yavaşça hissetmen lazım ama plasentanın önde olması bunu etkiler tabi dedi

Aaa bana da plesanta önde demişti geçen kontrolde ondan, az hissediyorum demek, benim ilk gebeliğimde değil bundan öncekini çok net hissediyordum, salı günü kontrole gittiğimde plesanta durumunu iyice sorayım
Sor canım zaten doğumu falan etkileyen bir şey değilmiş , hareketlerin geç ve az hissedilmesine sebep oluyor

Canım bende 19 dayım çok hissetmiyorum ya, inşallah güzel haberlerle gel canım dualarım seninle

Benim günde seninle ayni bu hafta hissettim 3. Olmasina rağmen bi iki hafta daha sabret bakalim sonrasinda istemesende hareketleriyle uykundan bile uyandiracak
Aa bunu merak ediyordum gerçekten uykudan uyandırıyor mu ya öyleyse ilerde sıkıntı büyük

Ay kolik bebek ne?İlk defa duydum cahil ben
Bir komşumuzun vardı Allah'ım bebek ağladıkça içim gidiyordu sanki dersiniz çatlayacak ağlamaktan kaskatı kesiliyordu bazen morariyordu çok korkmuştum

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-27-22-56-27-481_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 35
Eğer plesanta yukarı çıkmaz ise, bana doğumun zor olacağını, kan bankası olan bir hastanede doğum yapılması gerektiğini söylemişti, ama bizimkiler yukarı çıkacak, doğumumuzda kolay olacak
Ay kolik bebek ne?İlk defa duydum cahil ben
Gaz sancısı ama baya şiddetlisi

Kızlar benim yine sancım oldu alt karın bölgesine kramp şeklindeydi anlık girip bir süre sonra geçiyordu hiçbir şey olmamış gibi sonra tekrar sancı giriyordu. Neyse hastaneye gittim açılma vs yokmuş rahim ağzı uzunluğunu 35 mm olarak ölçtü ama bunun hakkında yorum yapmadı iyi mi bu? Bir de suyunda azalma var su iç bol bol dedi su içince azalma durumu geçecek mi? İşin garibi zaten çok su içiyorum Kendi doktorum da değildi acildeki doktor o yüzden içime de sinmedi nasıl yorumluyorsunuz

Çok geçmiş olsun ya kaç kere kaç dk sürdü peki?Bir de su ne kadar içiyorsun ki bol bol iç dedi

Benimki galiba plesanta previa, salı günü iyice sorayım, daha erken haftalar diye ben çok önemsemedim aslında çünkü çok okudum 20.haftaya 30.haftaya kadar yukarı çıkan oluyormuş biryenianneadayi

Canım bende 19 dayım çok hissetmiyorum ya, inşallah güzel haberlerle gel canım dualarım seninle
Çok teşekkür ederim kuzum ama dediğim gibi endişelenme bi kaç güne hissetmeye başlarsın inşallah . Gün içinde sürekli hareket halinde 10 dakkada bir hissediyorum gün boyu . Çok tatlı darısı başına

Kaçıncı haftanız kendi doktorunuza da gidin haftaya benimde sancı olduğu 36 ölçü 40 ın üzerinde olmasını bekleriz dedi ama görüyorum ki grupta herkesinki 37 35 36 şeklinde ozaman normal gibime geliyor. 3 litre su iç dedi mesela bana doktor. bende en az 2 litre içiyorum.

Acildekilere pek güvenmiyorum , sen kendi dr git canim olabiliyor yalanci sancilar tabi yinede dikkatli olmak lazim

Canım benim 36 mm doktor yeterli demişti. Ama su olayını hiç bilmiyorum. çok geçmiş olsun. Bence kötü bişey yoktur en iyi yorumu kendi doktorun yapar. Bazı doktorlar insanları endişelendirmekten başka hiçbir işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…