19. Haftadan sonra hele 20 de artık iyice hissetmeye başladım resmen dışardan bile gözüküyor çok garip bi duygu ama çok güzel . Bu haftaya kadar ağlanıyordum hareket yok diye . 20+4 ten herkese selamlar .. yarın da detaylım var inşallah güzel haberlerle gelirim ben de
Aaa bana da plesanta önde demişti geçen kontrolde ondan, az hissediyorum demek, benim ilk gebeliğimde değil bundan öncekini çok net hissediyordum, salı günü kontrole gittiğimde plesanta durumunu iyice sorayım
19. Haftadan sonra hele 20 de artık iyice hissetmeye başladım resmen dışardan bile gözüküyor çok garip bi duygu ama çok güzel . Bu haftaya kadar ağlanıyordum hareket yok diye . 20+4 ten herkese selamlar .. yarın da detaylım var inşallah güzel haberlerle gelirim ben de
Benim günde seninle ayni bu hafta hissettim 3. Olmasina rağmen bi iki hafta daha sabret bakalim sonrasinda istemesende hareketleriyle uykundan bile uyandiracak
Eğer plesanta yukarı çıkmaz ise, bana doğumun zor olacağını, kan bankası olan bir hastanede doğum yapılması gerektiğini söylemişti, ama bizimkiler yukarı çıkacak, doğumumuzda kolay olacak
Kızlar benim yine sancım oldu alt karın bölgesine kramp şeklindeydi anlık girip bir süre sonra geçiyordu hiçbir şey olmamış gibi sonra tekrar sancı giriyordu. Neyse hastaneye gittim açılma vs yokmuş rahim ağzı uzunluğunu 35 mm olarak ölçtü ama bunun hakkında yorum yapmadı iyi mi bu? Bir de suyunda azalma var su iç bol bol dedi su içince azalma durumu geçecek mi? İşin garibi zaten çok su içiyorum Kendi doktorum da değildi acildeki doktor o yüzden içime de sinmedi nasıl yorumluyorsunuz
Eğer plesanta yukarı çıkmaz ise, bana doğumun zor olacağını, kan bankası olan bir hastanede doğum yapılması gerektiğini söylemişti, ama bizimkiler yukarı çıkacak, doğumumuzda kolay olacak
Canım o bahsettiğin plasentanın aşağıda olması . Hatta plasenta previa mı ne deniyor .. benim plasenta aşağıda değil . Ön tarafta sadece. Özellikle sordum hatta doğum riskli oluyor diye biliyorum öyle olunca dedim . Hayır plasentan aşağıda değil ön tarafta sadece dedi
Kızlar benim yine sancım oldu alt karın bölgesine kramp şeklindeydi anlık girip bir süre sonra geçiyordu hiçbir şey olmamış gibi sonra tekrar sancı giriyordu. Neyse hastaneye gittim açılma vs yokmuş rahim ağzı uzunluğunu 35 mm olarak ölçtü ama bunun hakkında yorum yapmadı iyi mi bu? Bir de suyunda azalma var su iç bol bol dedi şu içince azalma durumu geçecek mi? Kendi doktorum da değildi acildeki doktor o yüzden içime de sinmedi nasıl yorumluyorsunuz
Benimki galiba plesanta previa, salı günü iyice sorayım, daha erken haftalar diye ben çok önemsemedim aslında çünkü çok okudum 20.haftaya 30.haftaya kadar yukarı çıkan oluyormuş biryenianneadayi
Çok teşekkür ederim kuzum ama dediğim gibi endişelenme bi kaç güne hissetmeye başlarsın inşallah . Gün içinde sürekli hareket halinde 10 dakkada bir hissediyorum gün boyu . Çok tatlı darısı başına
Kızlar benim yine sancım oldu alt karın bölgesine kramp şeklindeydi anlık girip bir süre sonra geçiyordu hiçbir şey olmamış gibi sonra tekrar sancı giriyordu. Neyse hastaneye gittim açılma vs yokmuş rahim ağzı uzunluğunu 35 mm olarak ölçtü ama bunun hakkında yorum yapmadı iyi mi bu? Bir de suyunda azalma var su iç bol bol dedi su içince azalma durumu geçecek mi? İşin garibi zaten çok su içiyorum Kendi doktorum da değildi acildeki doktor o yüzden içime de sinmedi nasıl yorumluyorsunuz
Kaçıncı haftanız kendi doktorunuza da gidin haftaya benimde sancı olduğu 36 ölçü 40 ın üzerinde olmasını bekleriz dedi ama görüyorum ki grupta herkesinki 37 35 36 şeklinde ozaman normal gibime geliyor. 3 litre su iç dedi mesela bana doktor. bende en az 2 litre içiyorum.
Canım benim 36 mm doktor yeterli demişti. Ama su olayını hiç bilmiyorum. çok geçmiş olsun. Bence kötü bişey yoktur en iyi yorumu kendi doktorun yapar. Bazı doktorlar insanları endişelendirmekten başka hiçbir işe yaramıyor.