2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bir haftadır minik minik damar atması gibi hissediyordum. Dün daha netti ama bu akşam resmen 5 6 kere araliklarla hareketini ya da tekmesini çok net hissettim. 21.haftadayım. Hissetmeyenler sabirla beklesin bence bu haftalara kadar

Aslinda bu sene kiz senesi keşke sizinde bi kızınz olsaymiş bidahakine tutturursun inşaAllah
Ben iki tane kız bebek kaybettim karnımda en son doktor bazı gnetikler erkeği bazıları kızı kabul etmiyor dedi, benim kızlarla cennette kavuşacağız inşallah, Allah nasip ederse bu son beşik 3.sezeryan olacak, yaşımda müsaade etmez artık, bunu sağlıkla kucağımıza alalım da
ay evde 4 erkek olacak sen de kralice arı
Düşününce korkunç geliyor Di mi
Ama ben şimdiden işliyorum oğlanları, büyüğü süpürge açıyor, küçüğü toz alıyor, ben uzanınca üstümü örtüyorlar falan, anne sen dinlen diyorlar kardeşlerinin olacağını da henüz bilmiyorlar, detaylıyıda atlatayım da, inşallah bir sorun çıkmaz söylerim, küçüğü hissediyor eli sürekli göbeğimde kokluyor, bebek kokuyor diyor, evde hiç konuşmuyoruz da

Bende 77 le hamile kalmıştım 80 çıktım 79 a geri indim ayın 17 sinde 79 dum haftaya randevum vr bakalım kaç olmuşummm

Benimde erkekler durmuyordu 3 düşğüm var genetik tahliller yaptrdim kan pihtilasmasi cikti buna kalir kalmaz tedbir amacli hocaya gittim okudu kilit kitledi o belimde geziyor m dogumda acicaz tabi cinsiyetide Allah bilirdi ne olacagini
Diyeceğim o ki Rabbim bilir hakkimizda hayirli olani umut her zaman var Çok şükür ki sağlikli evlatlarimzda var

Kızlar bu benim son durumum ama eve geldim karnım davul gibi nasıl nefes nefese kaldım aslında hiç yok yemedim su ayran çok içtim
Canım karnın baya büyümüş maşallah çok güzel görünüyorsun

Şimdi iğne coraspirin kullanıyorum, duamızıda ediyoruz, sağlıkla hayırla kavuşalım yaşadığım herşeye şükür, evlatlarıma şükür bunu da sağlıkla alacağız ben inanıyorum

Kızlar bu benim son durumum ama eve geldim karnım davul gibi nasıl nefes nefese kaldım aslında hiç yok yemedim su ayran çok içtim
Oyy maşallah benimde bugün 21+2 ama bende de böyle pek belli değil hemen hemen senin gibi

Bugün 18+5 kuzum. Hala tık yok
19. Haftadan sonra hele 20 de artık iyice hissetmeye başladım resmen dışardan bile gözüküyor çok garip bi duygu ama çok güzel . Bu haftaya kadar ağlanıyordum hareket yok diye . 20+4 ten herkese selamlar .. yarın da detaylım var inşallah güzel haberlerle gelirim ben de

Canım karnın baya büyümüş maşallah çok güzel görünüyorsun
Hepimiz güzelizEvet kuzum her gün daha farklı oluyor karnım tekmelerinide güzelce hiss etsem hala bende pıt pıt başka bir şey yokdün bir arkadaşımla konuşuyorum kendisinin 1 oğlu 2 kızı var bana diyor erkekler öyle oluyor kızlar daha haraketli oluyorlar diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…