2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kendi doktoruma haftaya cumartesi gideceğim randevum o gün. 36 mm iyi ise o zaman benim de iyidir değil mi seninle haftamız yakın diye hatırlıyorum senin kaçıncı haftada 36ydı

Geçmiş olsun canım.Bence en iyisi kendi doktoruna git o sana söylicek neyin ne olduğunu.Bu su olayı her defa deyilince bitiyorum ben..siz 2 3 litre diyorsunuz ben 3 bardak suyu zor içiyorum her şeyi deniyorum olmuyor yarın yine başlayım

O zaman ben suyu daha da artırayım yeter ki iyi olsun içerim hiç sorun değil ama korktum biraz ama 35 mm iyiyse bari ona rahatlayayım. Kendi doktoruma randevum haftaya cumartesi günü o zamana kadar bol bol su içeyim bakalım inşallah faydası olur. Çok teşekkür ederim canım

Ben 2 litreyi geçiyorum ama yeterli gelmiyormuş demek ben de anlamadım ki

Kendi doktoruma haftaya cumartesi gideceğim randevum o gün. 36 mm iyi ise o zaman benim de iyidir değil mi seninle haftamız yakın diye hatırlıyorum senin kaçıncı haftada 36ydı
19. haftada vajinal ölçüm yaparak söyledi. Eğerki yeterli görmese uyarırdı.

Ay ne güzel yazdın ben dediğin gibi yarın başlayım su içmeye detaylıya girmekten daha çok korkmaya başladım belkide burda en az su içen benim hatda eminim buna nasıl korktum acaba suyu nasıl olmuş oğlumun detaylıya kadar toparlanmam lazım kötü bir şey söylemesin diye

Anladım canım iyi bari rahatladım en azından bu yönden suyunu da artırırsam daha da rahatlayacağım
Evet evet suyu mutlaka arttır hem kasılmaları da önler. Ben boy ve kiloma göre günde 3-3,5lt arası içiyorum. Şuanlık bir sıkıntı yaşamadım.

Bence şu içmek çok önemli benim bir arkadaşıma doktor 5 litre önermiş siz bol için düzelir inşallah zaten yeni acile gitmişsiniz telaş yapmayın bende hep bişey olduğunda doktora gide gide şunu gördüm bir anda bişey olmuyor haftalık 2 haftalık takipler yeterli gibi kendimide böyle telkin etmeye başladım tabi çok acil bişey olmadıkça bir akrabamin 6. Ayda suyu gelmiş mesela doktor bişey olmaz demiş bir hafta içinde su bitmiş. Yani mesela size suyu az demesi anlık büyük bir sıkıntı değil.. benimde sancım oluyor arada korkuyorum. Bütün hamile olup doğuran arkadaşlara sordum kimse sancı kasılma falan yaşamamış.. sağ sağlim kucağımıza alırız..

Canım 3 bardak içiyorum demişsin ama tekil gebeliklerde 3 lt içmek zaten gerekiyor normal hamile olmayanlar için sağlıklı olan 2 lt tabiki su şudur ne içersen kar ama ben hastanede kalırken bana hep sıvı serum verirlerdi içi boş kasılmayı azaltmak için öyle söylüyorlardı yani 24 saatte 1000 lik 8 tane serum bağlıyorlardı. Yani su en azından 3 lt günlük geçmeye çalış zorla kendini birazcık

Evet evet suyu mutlaka arttır hem kasılmaları da önler. Ben boy ve kiloma göre günde 3-3 lt arası içiyorum. Şuanlık bir sıkıntı yaşamadım.
Çok şükür canım hiç yaşamazsın inşallah ben de öyle yapacağım çok teşekkür ederim

İnşallah canım ya sen kaç haftadasın

Aynen bende hastanede yatarken ilk haftada hep sıvı serum taktılar bana..yarın başlıcam artık kesinlikle zorlucam kendimi ay İn şa Allah azalmamış suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…