2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aa nedeni bu olabilir mi ki acaba benim de daha önce hiç duymadımAma daha 17deyiz de yine de merak ettim şimdi erken olduğu için mi yoksa plasenta durumundan dolayı mı?Neyse ben de kasım başında gideceğim mutlaka sorarım.Bu bir sorun değildir inşallah

İlk mi gebelik senin canim
Ben diğerlerinde herseye atladim herseyi yaptirdim doktorlarin dedikler
Şimdi bi salivermişlik
Vitaminlerimi aliyorum ama orasi ayri
Senle ben aynıyız canım
Ben de aynen Aşıyı yaptırmadım, 3.bebepim olacak inşallah sağlıkla hayırla benimde 3.oğlum

Tikabasa canım mesajlarda aratırken gördüm ben de böbrek genişlemesi olmuş. İdrar yolu da iltihaplı doktor Enfexia antibiyotik verdi korkuyorum içmeye içeyim mi gebelikte çok korkuyorum ilaçlardan

Yok yok . Sorun teşkil edecek bir şey değil dedi . Plasenta aşağıda değil sadece ön taraftaymış. eee haliyle bebeğin önünde olduğu için hareketler de az hissediliyor :)

Yok yok . Sorun teşkil edecek bir şey değil dedi . Plasenta aşağıda değil sadece ön taraftaymış. eee haliyle bebeğin önünde olduğu için hareketler de az hissediliyor :)
Aaa bana da plesanta önde demişti geçen kontrolde ondan, az hissediyorum demek, benim ilk gebeliğimde değil bundan öncekini çok net hissediyordum, salı günü kontrole gittiğimde plesanta durumunu iyice sorayım

Oyy hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…