Yok kuzum ya bence anlarız. Benim de ilk. Ama anlarız diye bekliyorumAcaba ilk bebeğim olduğundan ben mi anlayamıyorum hareketlerini diye düşünmeye başladım
benim de arkadaşımın bebeği öyleydi. Çok ağlıyor bebek. Böyle ağlamaktan morarıyor Allah korusun. Başkaları da susturamıyor annesi anlıyor dilinden az çok. Gazdan ağlıyormuş sanıyorumAy kolik bebek ne?İlk defa duydum cahil ben
Kuzum yarına kendi doktoruna git bi istersen. Kasılma için ilaç vs verdi mi doktorKızlar benim yine sancım oldu alt karın bölgesine kramp şeklindeydi anlık girip bir süre sonra geçiyordu hiçbir şey olmamış gibi sonra tekrar sancı giriyordu. Neyse hastaneye gittim açılma vs yokmuş rahim ağzı uzunluğunu 35 mm olarak ölçtü ama bunun hakkında yorum yapmadı iyi mi bu? Bir de suyunda azalma var su iç bol bol dedi su içince azalma durumu geçecek mi? İşin garibi zaten çok su içiyorumKendi doktorum da değildi acildeki doktor o yüzden içime de sinmedi nasıl yorumluyorsunuz
Bende acildeki doktorlara pek güvenemiyorum.Acildekilere pek güvenmiyorum , sen kendi dr git canim olabiliyor yalanci sancilar tabi yinede dikkatli olmak lazim
Şuan bir tırstım ben yaGüzel günlerin tadını çıkart tatliş anne
Ben bayağı 80 kglik tombiş anneŞuan bir tırstım ben yaSensin tatlış anne
Canım şükür açılma yoksa 35 mm iyi kısa değil endişe etme sadece yatıp dinlen biraz. Su kasılmayı en iyi azaltan şey ben 3 lt içiyordum doktorum az dedi suları benimde azalmıştı 4-4.5 lt ye çıkardım günlük su miktarımı 10 günde artmaya başlamıştı perinatolog detaylı ultrasonda kaç lt içtiğimi sordu söylediğimde daha fazla iç dedi o kadar içmeme rağmen böbreklerim büyümüş maalesef yani evde 1.5 lt şişelerle geziyorum 3 tane 1.5 lt kesin bitiriyorum devamı artık içebildiğim kadar. Ama içmek için zorlamıyorum alıştığım için zaten artık susuyorum istemeden içmiş oluyorum alıştır kendini suya tuzu bırakabiliyorsan bırak turşu falan kes onlar su tuttuğu için istediğin kadar su içsen de o gün dengelemek zor oluyormuş doktorun dediğine göre ben uydum yararını gördümKızlar benim yine sancım oldu alt karın bölgesine kramp şeklindeydi anlık girip bir süre sonra geçiyordu hiçbir şey olmamış gibi sonra tekrar sancı giriyordu. Neyse hastaneye gittim açılma vs yokmuş rahim ağzı uzunluğunu 35 mm olarak ölçtü ama bunun hakkında yorum yapmadı iyi mi bu? Bir de suyunda azalma var su iç bol bol dedi su içince azalma durumu geçecek mi? İşin garibi zaten çok su içiyorumKendi doktorum da değildi acildeki doktor o yüzden içime de sinmedi nasıl yorumluyorsunuz
Magnezyum kullanıyor musun belki kramp kas ağrısı ondandırBen de sizlere bişey soracaktım kızlar ya .. iki gündür sabah uyandığımda başlayan ve akşama kadar süren çok şiddetli bacak ağrım var . Ağlayasım geliyor o kadar kötü. Sol bacağım sadece dizimin üst tarafı. İnternette hiç iyi şeyler okumadım . Pıhtı falan diyor . Korktum çok evham yaptım . Var mı benim gibi bacak ağrısı yaşayan ? En azından hamilelikten olduğunu düşünmek istiyorum
Ay Allah korusun ya hepimizin bebekleriniYok kuzum ya bence anlarız. Benim de ilk. Ama anlarız diye bekliyorum
benim de arkadaşımın bebeği öyleydi. Çok ağlıyor bebek. Böyle ağlamaktan morarıyor Allah korusun. Başkaları da susturamıyor annesi anlıyor dilinden az çok. Gazdan ağlıyormuş sanıyorum
Canım eşinle ilişki sıklığın eskisi gibi mi yani biraz ara vermediysen ondan da olurBen de sizlere bişey soracaktım kızlar ya .. iki gündür sabah uyandığımda başlayan ve akşama kadar süren çok şiddetli bacak ağrım var . Ağlayasım geliyor o kadar kötü. Sol bacağım sadece dizimin üst tarafı. İnternette hiç iyi şeyler okumadım . Pıhtı falan diyor . Korktum çok evham yaptım . Var mı benim gibi bacak ağrısı yaşayan ? En azından hamilelikten olduğunu düşünmek istiyorum
Kuzum ben. İki gün popomdan bacağıma ağrı çektim. Böyle çekilme gibiydi hatta. Dün erkenden uyudum 12 saat falan yattım bu sabah şükür iyi uyandım. Yani aslında benim yorulunca oluyorBen de sizlere bişey soracaktım kızlar ya .. iki gündür sabah uyandığımda başlayan ve akşama kadar süren çok şiddetli bacak ağrım var . Ağlayasım geliyor o kadar kötü. Sol bacağım sadece dizimin üst tarafı. İnternette hiç iyi şeyler okumadım . Pıhtı falan diyor . Korktum çok evham yaptım . Var mı benim gibi bacak ağrısı yaşayan ? En azından hamilelikten olduğunu düşünmek istiyorum
Amin kuzum inşallahAy Allah korusun ya hepimizin bebeklerini
Valla ben de 75 kglik balık etli bir anne olacağımBen bayağı 80 kglik tombiş anne
Aslında cok seyrekleşti iki üç haftada bir falan ilişki oluyor . Ama söylemesi ayıp iki gün önce yakınlaştık onla alakası var mıdır bilmiyorum :)Canım eşinle ilişki sıklığın eskisi gibi mi yani biraz ara vermediysen ondan da olur
Benim de sol kasığımdan dizime kadar çok sancıdı. İlginçtir akşamları da geçiyor . Evden çalışıyorum çok hareketsizim gün içi ondan da olabilirimbelkiKuzum ben. İki gün popomdan bacağıma ağrı çektim. Böyle çekilme gibiydi hatta. Dün erkenden uyudum 12 saat falan yattım bu sabah şükür iyi uyandım. Yani aslında benim yorulunca oluyor
Yok kullanmıyorum canım ondan mı ki acaba yarın sorucam doktora ama sizlere de bi danışmak istedimMagnezyum kullanıyor musun belki kramp kas ağrısı ondandır
O zaman aynı olamaz kuzum bizim. Benim ki dışarıda yorulunca oluyorBenim de sol kasığımdan dizime kadar çok sancıdı. İlginçtir akşamları da geçiyor . Evden çalışıyorum çok hareketsizim gün içi ondan da olabilirimbelki
Geç cevap verdim kusura bakmaCanım 19.haftalar nasıldı ya bende çok hissetmiyorum belki günde bir kere falan
Aslında 2litreyi geçiyorum her gün. 4-5 kere oldu 10 sn anca sürüyordu ama çok acıyorduÇok geçmiş olsun ya kaç kere kaç dk sürdü peki?Bir de su ne kadar içiyorsun ki bol bol iç dedi
21. haftadayım kendi doktoruma gideceğim haftaya cumartesi günü randevum onun öncesine çekeyim dedim ama maalesef dolu hep. 2 litreyi geçiyorum ben daha da içerim sıkıntı değil de icinve duzelecek mi suyu onu merak ediyorumKaçıncı haftanız kendi doktorunuza da gidin haftaya benimde sancı olduğu 36 ölçü 40 ın üzerinde olmasını bekleriz dedi ama görüyorum ki grupta herkesinki 37 35 36 şeklinde ozaman normal gibime geliyor. 3 litre su iç dedi mesela bana doktor. bende en az 2 litre içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?