2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Acaba ilk bebeğim olduğundan ben mi anlayamıyorum hareketlerini diye düşünmeye başladım
Yok kuzum ya bence anlarız. Benim de ilk. Ama anlarız diye bekliyorum
Ay kolik bebek ne?İlk defa duydum cahil ben
benim de arkadaşımın bebeği öyleydi. Çok ağlıyor bebek. Böyle ağlamaktan morarıyor Allah korusun. Başkaları da susturamıyor annesi anlıyor dilinden az çok. Gazdan ağlıyormuş sanıyorum

Kuzum yarına kendi doktoruna git bi istersen. Kasılma için ilaç vs verdi mi doktor

Ben de sizlere bişey soracaktım kızlar ya .. iki gündür sabah uyandığımda başlayan ve akşama kadar süren çok şiddetli bacak ağrım var . Ağlayasım geliyor o kadar kötü. Sol bacağım sadece dizimin üst tarafı. İnternette hiç iyi şeyler okumadım . Pıhtı falan diyor . Korktum çok evham yaptım . Var mı benim gibi bacak ağrısı yaşayan ? En azından hamilelikten olduğunu düşünmek istiyorum

Canım şükür açılma yoksa 35 mm iyi kısa değil endişe etme sadece yatıp dinlen biraz. Su kasılmayı en iyi azaltan şey ben 3 lt içiyordum doktorum az dedi suları benimde azalmıştı 4-4.5 lt ye çıkardım günlük su miktarımı 10 günde artmaya başlamıştı perinatolog detaylı ultrasonda kaç lt içtiğimi sordu söylediğimde daha fazla iç dedi o kadar içmeme rağmen böbreklerim büyümüş maalesef yani evde 1.5 lt şişelerle geziyorum 3 tane 1.5 lt kesin bitiriyorum devamı artık içebildiğim kadar. Ama içmek için zorlamıyorum alıştığım için zaten artık susuyorum istemeden içmiş oluyorum alıştır kendini suya tuzu bırakabiliyorsan bırak turşu falan kes onlar su tuttuğu için istediğin kadar su içsen de o gün dengelemek zor oluyormuş doktorun dediğine göre ben uydum yararını gördüm

Magnezyum kullanıyor musun belki kramp kas ağrısı ondandır

Ay Allah korusun ya hepimizin bebeklerini

Canım eşinle ilişki sıklığın eskisi gibi mi yani biraz ara vermediysen ondan da olur

Kuzum ben. İki gün popomdan bacağıma ağrı çektim. Böyle çekilme gibiydi hatta. Dün erkenden uyudum 12 saat falan yattım bu sabah şükür iyi uyandım. Yani aslında benim yorulunca oluyor

Canım eşinle ilişki sıklığın eskisi gibi mi yani biraz ara vermediysen ondan da olur
Aslında cok seyrekleşti iki üç haftada bir falan ilişki oluyor . Ama söylemesi ayıp iki gün önce yakınlaştık onla alakası var mıdır bilmiyorum :)

Kuzum ben. İki gün popomdan bacağıma ağrı çektim. Böyle çekilme gibiydi hatta. Dün erkenden uyudum 12 saat falan yattım bu sabah şükür iyi uyandım. Yani aslında benim yorulunca oluyor
Benim de sol kasığımdan dizime kadar çok sancıdı. İlginçtir akşamları da geçiyor . Evden çalışıyorum çok hareketsizim gün içi ondan da olabilirimbelki

Benim de sol kasığımdan dizime kadar çok sancıdı. İlginçtir akşamları da geçiyor . Evden çalışıyorum çok hareketsizim gün içi ondan da olabilirimbelki
O zaman aynı olamaz kuzum bizim. Benim ki dışarıda yorulunca oluyor böyle basamıyorum bacağımı kaldıramıyorum çekilme oluyor yani. Popodan hissediyorum daha çok. Kasık ağrım yok.

Canım 19.haftalar nasıldı ya bende çok hissetmiyorum belki günde bir kere falan
Geç cevap verdim kusura bakma Ben ekimin 1’inden beri hissediyorum 18 haftalık falandım o zaman, dediğin gibi üç güne bir falan bazen günde bir öyle çok azdı. Şimdi de bazen çok azalıyor ama bazen de çok oluyor benim yaptıklarıma göre değişiyor

21. haftadayım kendi doktoruma gideceğim haftaya cumartesi günü randevum onun öncesine çekeyim dedim ama maalesef dolu hep. 2 litreyi geçiyorum ben daha da içerim sıkıntı değil de icinve duzelecek mi suyu onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…