2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen bende hastanede yatarken ilk haftada hep sıvı serum taktılar bana..yarın başlıcam artık kesinlikle zorlucam kendimi ay İn şa Allah azalmamış suyu
Canım içine yeşil elma salata at, bana doktorum en az 3 litre içeceksin dedi, birde en az. Sende iç cok önemli şuan su bizim içi. Ben az içeyim hemen idrar yaparken yanmam başlıyor

Canım içine yeşil elma salata at, bana doktorum en az 3 litre içeceksin dedi, birde en az. Sende iç cok önemli şuan su bizim içi. Ben az içeyim hemen idrar yaparken yanmam başlıyor
En azmıbak şimdi elime aldım bir bardak suyu bakışıyoruz salatalıkla elmanın tadı nasıl geçerki suya?suyu zorlucam havucta sıkarım armut yeyerim çalıştığım kadarıyla edicem

Yaaa öylemi içimi rahat ettin..normalde pek bendede yok ayaklarımı yıkayınca mesela oluyor sağı kaldırsam sağdan oluyor ve corablari giyinince..yastık koyulunca yastıkla nasıl dönüyorsunki
Bn pek sık sık dönmem cnm yatakta
Sola yatıyorum
Sabah bi bakmışım sagdatım yastık yerde ya, da wc ye gttıgımde yastıgı düzeltıyorum

Abdest konusunda dedıgın gbı ayaklarımı artık kaldıramadgım için yerde eğilrek yıkıyorum
Çoraplarımı gıyerknde sıkıştırıyor, zor gıyıyorum

Ya 20.haftada böyle oluyorsa 30ları düşenemiyorum ben bebek büyüdükçe ağrılarımızda artacak mı acaba tecrübeli bir anneydin sanırım sen biraz detay verebilir misin
Walla bn busefer erken ağarlaştım
İlk gebeliğim prenses gebelıktı
Busefer 7 aylık gbıyım daha smdıden
Ağrılar, ağarlaşmalar...

Bende az dönerim hatda bazen eşim diyorki sen hiç kıpırdamıyorsun yerindenama işte dönerkende zorluyor beni.İkimizdede durumlar aynı o zaman sıkıntı yokyastığı denicem bakalim

Ya dokunmaya korkuyorum, tetikliyormuş ya bir de süt gelmesini falan

Bende namaz kılarken ve çorap giyerken zorlanıyorum artık ama yine de idare ediyorum çok zorlamadan yavaş yavaş tırnaklarımı da zor kesiyorum eşim ve kayınvalidem sağolsun kesiyorlar

Heh öyle iyi ayy ben sırf çoluk çocuk yüzünden bu sene oğlana doğum günü yapmiycam evden sanki sığır sürüsü geçmiş gibi oluyor
Hahahahah ay evet ya . Bir ton çocuk ortalığı dağıtacak kirletecek hiç gerek yok. Yaaaa ileride çocuklu olduğumuz için bizi de kabul etmeyecekler bi garip geldi bak şimdi

Ya dokunmaya korkuyorum, tetikliyormuş ya bir de süt gelmesini falan
Anladım canım ben hafif dokunuşlarla yapıyorum zaten üst bölgesine ve alt bölgesine hindistan cevizi yağı aylardır sürüyorum çok şükür sıkıntı yaşamadım. Ayrıca ben sürmezsem aşırı tatlı tatlı kaşınıyorum ya mecbur kaşıma isteği geliyor. Onu yapacağıma bunu yapıyorum. Bide göğüsten de çatlamak hiiiç istemiyorum

Oyyy masalkah canım çok sevindim şükürler olsun darısı benim başıma inşallah, kime gittin detaylıya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…