2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende de oluyor kuzum. Bir de göğüs ağrısı da oluyor dönerken ben de

Nasıl bir ağrı acı gibi mi daha çok sızlama mı oluyor?Senin haftan kaçtı bu arada?

Kuzum benim de küçücüktü göğüslerim. Aşırı büyüdü. Annem de kızsa büyür demişti. Attık hurafe mi doğru mu bilmiyorum ama büyüdü yani çok
Eski halinden bendede hiçbir şey kalmamış büyümüşleren son sütyen aldım atletli 2 ölçü büyük aldım

Eski halinden bendede hiçbir şey kalmamış büyümüşleren son sütyen aldım atletli 2 ölçü büyük aldım
Sonra nasıl küçülecek bunlar bilmiyorum ama ben göğsüme bi şey de süremiyorum. Acıyor korkuyorum dokunmaya

Kuzum benim de küçücüktü göğüslerim. Aşırı büyüdü. Annem de kızsa büyür demişti. Attık hurafe mi doğru mu bilmiyorum ama büyüdü yani çok
Valla bence hurafe benimki erkek benim göğüslerim de küçüktü,şimdi büyüdüler ileriki ayları düşünemiyorum şimdiden

Sonra nasıl küçülecek bunlar bilmiyorum ama ben göğsüme bi şey de süremiyorum. Acıyor korkuyorum dokunmaya
Emzirme bittikten sonra
Benimde çok küçüktür göğüslerim
Diğer hamileliklerim de çok büyğmemilti göğüslerim ama bunda baya büyüdü, emzirme de desüt doluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…