- 28 Ekim 2023
- 14
- 15
- 8
- 41
Evet canım şimdi geldim herşey yolunda çok şükürbütün organları sağlıklı maşallah . Boyu 24 cm kilosu da 410 grammış :)) ağrılar için de de normal dedi çatı genişliyormus bacağa vurabilirmiş arada
Maşallah kızlar. Gözünüz aydınCanlarım ayrıntılı ultrasonfan ciktm doktorum harikaydı tek tek anlattı gösterdi bebisimde hiç sknti çıkarmadı hatta sabahtan beri en uyumlu bebek buydu dedi sabahtan beri diğer bebeklerijn hepsinde ara vermişler yarm saat sonra tekrar çağırmışlar kızm bizi hiç üzmedi şükür Allah a şükür sağlığında da hiç bir sknti yok 420 gr 25 cm gelişimi de çok iyi dedi darısı sizlerin başına insallah
Çok şükür gözünüz aydın kaçıncı haftada gittinizCanlarım ayrıntılı ultrasonfan ciktm doktorum harikaydı tek tek anlattı gösterdi bebisimde hiç sknti çıkarmadı hatta sabahtan beri en uyumlu bebek buydu dedi sabahtan beri diğer bebeklerijn hepsinde ara vermişler yarm saat sonra tekrar çağırmışlar kızm bizi hiç üzmedi şükür Allah a şükür sağlığında da hiç bir sknti yok 420 gr 25 cm gelişimi de çok iyi dedi darısı sizlerin başına insallah
Saol cnm 20+5 suanda cnmÇok şükür gözünüz aydın kaçıncı haftada gittiniz
benim kafa hemen izne çıkacağımız zamana gitti22.haftada oluyorum kuzum ara tatilde
Ben de kaşıntı yok şükür. Ama ucu açıyorAnladım canım ben hafif dokunuşlarla yapıyorum zaten üst bölgesine ve alt bölgesine hindistan cevizi yağı aylardır sürüyorum çok şükür sıkıntı yaşamadım. Ayrıca ben sürmezsem aşırı tatlı tatlı kaşınıyorum ya mecbur kaşıma isteği geliyor. Onu yapacağıma bunu yapıyorum. Bide göğüsten de çatlamak hiiiç istemiyorum
Oyyy maşallah minik prenseseCanlarım ayrıntılı ultrasonfan ciktm doktorum harikaydı tek tek anlattı gösterdi bebisimde hiç sknti çıkarmadı hatta sabahtan beri en uyumlu bebek buydu dedi sabahtan beri diğer bebeklerijn hepsinde ara vermişler yarm saat sonra tekrar çağırmışlar kızm bizi hiç üzmedi şükür Allah a şükür sağlığında da hiç bir sknti yok 420 gr 25 cm gelişimi de çok iyi dedi darısı sizlerin başına insallah
Ben bandırmadayım canım Ahmet uysal var doçent ona gidiyorum ben sürekli . Darısı başına inşallahOyyy masalkah canım çok sevindim şükürler olsun darısı benim başıma inşallah, kime gittin detaylıya.
Genetik test hamileykem yapılıyormu bılmıyorumYeni katıldım aranıza, umarım sağlıkla geçer bu dönem. Sormak istediğim bir şey var, trombofili paneli denilen pihtilasma testini yaptıran var mı acaba? Gebelikte yaptırılıyor mu bilmiyorum, ihtiyaç var mı onu da bilmiyorum., sadece bir tanıdık 32 haftalikme. Pihtilasma bozukluğu ile çok gec karşılaştı, buradan önemli bir test neden daha önce yapilkiyor anlayamadım, sonuçları ağır oluyormuş, dr a soracağım ama 7 kasımda detaylida
HahahhaHahahahahay evet ya . Bir ton çocuk ortalığı dağıtacak kirletecek hiç gerek yok. Yaaaa ileride çocuklu olduğumuz için bizi de kabul etmeyecekler bi garip geldi bak şimdi
Hahhahahah. Başa gelmeden anlaşılmıyor demek kiHahahhaeskiden arkadaşım şey derdi eve çocuklu biri geldiginde bütün cekmeleceleri açıyor çocuk sinir oluyorum hiç mi ogretmiyorlar şimdi kendi çocuğu var geçen gün camı pimapenden kırmış mutfak dolap kapağını kırmış nolduu dedim hiç ogretmiyor musun çocuğuna
Merhaba bol bol havuç suyu iç havuç suyu çok artıyor. İçin rahat olsun.Anladım canım iyi bari rahatladım en azından bu yönden suyunu da artırırsam daha da rahatlayacağım
Sabah içtim yarın da içerim su da çok içiyorum şimdiden bugün 3 litreye ulaştım bakalım inşallah iyi olurMerhaba bol bol havuç suyu iç havuç suyu çok artıyor. İçin rahat olsun.
Ben kızım olsaydı Ahsen veya Ecmel ismini koyucaktim anlamlarida cok güzelben sadece anlamı hoş kulağa da hoş gelen içime sinen bir şey istiyorum. Mesela Ayza çok hpş ama söylemi garip yani kulağa hitap etmiyor
Bizim evdekileri açsalar rezil olurum vallahiHahahhaeskiden arkadaşım şey derdi eve çocuklu biri geldiginde bütün cekmeleceleri açıyor çocuk sinir oluyorum hiç mi ogretmiyorlar şimdi kendi çocuğu var geçen gün camı pimapenden kırmış mutfak dolap kapağını kırmış nolduu dedim hiç ogretmiyor musun çocuğuna
Kuzum hiç böyle şeyleri düşünme lütfenKızlar içim hiç rahat değil nedense yaSalı gününe randevu buldum kendi doktoruma, o zaman gideceğim. Ama bir karamsarlık çöktü hiç de böyle olmam normalde ne bileyim Türkiye'de en düşük prematüre bebek kilolarına vs bakıyorum Allah korusun öyle bir durum olsa yaşar mı diye. Çağırmamak lazım böyle şeyleri biliyorum ama karnıma ağrı girdikçe bunları düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?