2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yeni katıldım aranıza, umarım sağlıkla geçer bu dönem. Sormak istediğim bir şey var, trombofili paneli denilen pihtilasma testini yaptıran var mı acaba? Gebelikte yaptırılıyor mu bilmiyorum, ihtiyaç var mı onu da bilmiyorum., sadece bir tanıdık 32 haftalikme. Pihtilasma bozukluğu ile çok gec karşılaştı, buradan önemli bir test neden daha önce yapilkiyor anlayamadım, sonuçları ağır oluyormuş, dr a soracağım ama 7 kasımda detaylida 

Canlarım ayrıntılı ultrasonfan ciktm doktorum harikaydı tek tek anlattı gösterdi bebisimde hiç sknti çıkarmadı hatta sabahtan beri en uyumlu bebek buydu dedi sabahtan beri diğer bebeklerijn hepsinde ara vermişler yarm saat sonra tekrar çağırmışlar kızm bizi hiç üzmedi şükür Allah a şükür sağlığında da hiç bir sknti yok 420 gr 25 cm gelişimi de çok iyi dedi darısı sizlerin başına insallah

Maşallah kızlar. Gözünüz aydın . İnşallah hepimiz detaylı ultrasondan mutlu çıkarız

Çok şükür gözünüz aydın kaçıncı haftada gittiniz

Ben de kaşıntı yok şükür. Ama ucu açıyor

Oyyy maşallah minik prensese

Genetik test hamileykem yapılıyormu bılmıyorum

Üst üste düşüklerde yapılıyor
Bn yaptrdım ,3 düşüğüm vardı, pıhtılaşma cıktı
Hatta sonucumu 10 haftalıkken öğrendım ve hemen iğneye başladım
Bnımde yaş 39

Hahahahah ay evet ya . Bir ton çocuk ortalığı dağıtacak kirletecek hiç gerek yok. Yaaaa ileride çocuklu olduğumuz için bizi de kabul etmeyecekler bi garip geldi bak şimdi
Hahahha eskiden arkadaşım şey derdi eve çocuklu biri geldiginde bütün cekmeleceleri açıyor çocuk sinir oluyorum hiç mi ogretmiyorlar şimdi kendi çocuğu var geçen gün camı pimapenden kırmış mutfak dolap kapağını kırmış nolduu dedim hiç ogretmiyor musun çocuğuna

Hahhahahah. Başa gelmeden anlaşılmıyor demek ki

ben sadece anlamı hoş kulağa da hoş gelen içime sinen bir şey istiyorum. Mesela Ayza çok hpş ama söylemi garip yani kulağa hitap etmiyor
Ben kızım olsaydı Ahsen veya Ecmel ismini koyucaktim anlamlarida cok güzel Ikisinin anlamıda aynı ecmel en güzel demek ahsende çok guzel olan en güzel olan demek

Bizim evdekileri açsalar rezil olurum vallahi bazen elime geçeni koyuyorum çünkü

Kızlar içim hiç rahat değil nedense ya Salı gününe randevu buldum kendi doktoruma, o zaman gideceğim. Ama bir karamsarlık çöktü hiç de böyle olmam normalde ne bileyim Türkiye'de en düşük prematüre bebek kilolarına vs bakıyorum Allah korusun öyle bir durum olsa yaşar mı diye. Çağırmamak lazım böyle şeyleri biliyorum ama karnıma ağrı girdikçe bunları düşünüyorum

Kuzum hiç böyle şeyleri düşünme lütfen öyle birşey olmayacak. Sen bol bol dinlen. O ağrı dediğin ben de hep var. Bak sormayı unuttum bugün mesela. Pcos da regl ağrısı gibi hep var o mesela ben de. Çok şükür birşey çıkmadı. Sen bol su içip bolca dinlen lütfen ve aklındakileri at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…