2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
O dönerken ki ağrılar acı bende de var ama ciddiye almadım çünkü sola dönüksem bebekler sola aşırı baskı yaptıkları için rahmim mi artık yumurtalıklarım mı orada ki bağ mı bilmiyorum sağ tarafım acıyor dönerken göbeğimi alttan destekliyorum elimle resmen ama sadece dönerken oluyor dediğin gibi o yüzden takmıyorum ben

Bende takmamaya çalışıyorum işte dediğin gibi biz dönerken sonuçta çocukta dönüyor ondanmı baskı oluyor acaba resmen her döndüğümde kasıklarımı tutuyorum bende sağ sol ağrısı diğil sadece vajinada işte kasıklarda oluyor

Vajina genişliyor ya ondan olabilir mi acaba doktoruna mesaj at sor bence.Benim 17haftalık ben öyle bir şey yaşamadım hiç
Doktoruma en son giderken sordum bana dedi olucak tabi dedi..takma dedi normal bu ağrılar..17 haftalıkken bendede yoktu şimdi 21 oldum böyle baskılar var..haftaya detaylım var umut ediyorum sorunsuz geçer.

Canım benim düşünceme göre bir tarafa yattığında bebek istemsiz o tarafa doğru kesesiyle gidiyor zaten ben anlıyorum ne tarafa çok yatarsam orası bombeli diğer taraf boş kalıyor yavaşça eşitleniyor düzelince. Vajinadaki ağrı da o bağlardandır internette bak o bağlar 3 çeşitmiş geçen instagramda bir doktor videosunda denk geldim rahimden bele uzanan, öne doğru uzanan ve yukarı doğru uzanan diye üçe ayrılıyormuş bağlar büyük ihtimal onlardan öyle hissediyorsun ama tabiki en net bilgi için kendi doktoruna sor o muhakkak en net bilgiyi verir

Bende kötü düşünmek istemiyorum sonuçta gün içinde ağrım yok yoksa duramazdım..bebişten diyorum hep kendime.Gecen gün kv konuşuyorum bana diyor artık geceleri zor uyucan ağrıların olucak..demekki oluyormuş ağrılar diyorum kendime..hiç uyumazdım bana diyor.Şimdi doktoruma yazmak istemiyorum haftaya gidince belli olucak sabr edicem

Valla bence hurafe benimki erkek benim göğüslerim de küçüktü,şimdi büyüdüler ileriki ayları düşünemiyorum şimdiden
Ben de düşünemiyorum vallahi
Emzirme bittikten sonra
Benimde çok küçüktür göğüslerim
Diğer hamileliklerim de çok büyğmemilti göğüslerim ama bunda baya büyüdü, emzirme de desüt doluyor
Bakalım nasıl küçülecek sarkacak kadar göğsüm bile yoktu. Şimdi sarkar sanırım

Evi temizleyip misafir cagirdiktan sonra dağılan evden nefret ediyorum sanki temizliği boşuna yapmışım gibi geliyor Allah kolaylık versin sana bacım çohh zorr
İşte o yüzden çocuklu misafir kabul etmedim çocuksuz 2 arkadaş vardı gelmek isteyen onları aradan çıkarayım dedim

Kuzum benim de küçücüktü göğüslerim. Aşırı büyüdü. Annem de kızsa büyür demişti. Attık hurafe mi doğru mu bilmiyorum ama büyüdü yani çok
Kızlar benimde küçüktü büyüdü ablam hamileliğinde göğüslerim ne kadar büyür ki büyüse de bişey olmaz diye oraya hiç dikkat etmemiş. Sonra da göğüsleri çatlamış. Bana ısrarla göğüslerine sürmeyi ihmal etme diyor bende sürüyorum. Zaten kaşınıyorlar da sürmeden duramıyorum. bilginiz olsun.

İşte o yüzden çocuklu misafir kabul etmedim çocuksuz 2 arkadaş vardı gelmek isteyen onları aradan çıkarayım dedim
Heh öyle iyi ayy ben sırf çoluk çocuk yüzünden bu sene oğlana doğum günü yapmiycam evden sanki sığır sürüsü geçmiş gibi oluyor

Cnm veranın anlamı çok guzel
Kuranda da gecıyor

Cnm bnımde gece dönerken oluyor
Normalde pek yok
Ama, saga sola zor dönüyorum
Bacak arama yastık koyuyorum 3 gundur cok rahat ettım

Normalde pek yok
Yaaa öylemi içimi rahat ettin..normalde pek bendede yok ayaklarımı yıkayınca mesela oluyor sağı kaldırsam sağdan oluyor ve corablari giyinince..yastık koyulunca yastıkla nasıl dönüyorsunki

Doktoruma en son giderken sordum bana dedi olucak tabi dedi..takma dedi normal bu ağrılar..17 haftalıkken bendede yoktu şimdi 21 oldum böyle baskılar var..haftaya detaylım var umut ediyorum sorunsuz geçer.
Normalse idare edeceğiz yapacak bir şey yok o zaman ya

Normalde pek yok
Ya 20.haftada böyle oluyorsa 30ları düşenemiyorum ben bebek büyüdükçe ağrılarımızda artacak mı acaba tecrübeli bir anneydin sanırım sen biraz detay verebilir misin

20+4 üz canım ilk gebeliğim . Başta çok hareketsizdi ultrasonda bi kere bile hareket ettiğini göremedim. Ama şimdi yerinde durmuyor maşallah bakalım yarın ayrıntılıda neler yapacak
Canım gittin mi ayrıntılıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…