Sabaha kadar hep sağa sola dönerken kasıklarımı yani vajinamı tuttum her dönerken orda ağrım oluyordu bu böylemi olmalı anlamadım..bizim ilişkimiz bile yok bu ağrılar olmalıysa nasıl hamilelikte ilişki yaşıyorlar bir anlasam ben..ama kalkarken gezerken yok bu kadar sadece dönerken kalkarken
O dönerken ki ağrılar acı bende de var ama ciddiye almadım çünkü sola dönüksem bebekler sola aşırı baskı yaptıkları için rahmim mi artık yumurtalıklarım mı orada ki bağ mı bilmiyorum sağ tarafım acıyor dönerken göbeğimi alttan destekliyorum elimle resmen ama sadece dönerken oluyor dediğin gibi o yüzden takmıyorum ben
O dönerken ki ağrılar acı bende de var ama ciddiye almadım çünkü sola dönüksem bebekler sola aşırı baskı yaptıkları için rahmim mi artık yumurtalıklarım mı orada ki bağ mı bilmiyorum sağ tarafım acıyor dönerken göbeğimi alttan destekliyorum elimle resmen ama sadece dönerken oluyor dediğin gibi o yüzden takmıyorum ben
Bende takmamaya çalışıyorum işte dediğin gibi biz dönerken sonuçta çocukta dönüyor ondanmı baskı oluyor acaba resmen her döndüğümde kasıklarımı tutuyorum bende sağ sol ağrısı diğil sadece vajinada işte kasıklarda oluyor
Doktoruma en son giderken sordum bana dedi olucak tabi dedi..takma dedi normal bu ağrılar..17 haftalıkken bendede yoktu şimdi 21 oldum böyle baskılar var..haftaya detaylım var umut ediyorum sorunsuz geçer.
Bende takmamaya çalışıyorum işte dediğin gibi biz dönerken sonuçta çocukta dönüyor ondanmı baskı oluyor acaba resmen her döndüğümde kasıklarımı tutuyorum bende sağ sol ağrısı diğil sadece vajinada işte kasıklarda oluyor
Canım benim düşünceme göre bir tarafa yattığında bebek istemsiz o tarafa doğru kesesiyle gidiyor zaten ben anlıyorum ne tarafa çok yatarsam orası bombeli diğer taraf boş kalıyor yavaşça eşitleniyor düzelince. Vajinadaki ağrı da o bağlardandır internette bak o bağlar 3 çeşitmiş geçen instagramda bir doktor videosunda denk geldim rahimden bele uzanan, öne doğru uzanan ve yukarı doğru uzanan diye üçe ayrılıyormuş bağlar büyük ihtimal onlardan öyle hissediyorsun ama tabiki en net bilgi için kendi doktoruna sor o muhakkak en net bilgiyi verir
Canım benim düşünceme göre bir tarafa yattığında bebek istemsiz o tarafa doğru kesesiyle gidiyor zaten ben anlıyorum ne tarafa çok yatarsam orası bombeli diğer taraf boş kalıyor yavaşça eşitleniyor düzelince. Vajinadaki ağrı da o bağlardandır internette bak o bağlar 3 çeşitmiş geçen instagramda bir doktor videosunda denk geldim rahimden bele uzanan, öne doğru uzanan ve yukarı doğru uzanan diye üçe ayrılıyormuş bağlar büyük ihtimal onlardan öyle hissediyorsun ama tabiki en net bilgi için kendi doktoruna sor o muhakkak en net bilgiyi verir
Bende kötü düşünmek istemiyorum sonuçta gün içinde ağrım yok yoksa duramazdım..bebişten diyorum hep kendime.Gecen gün kv konuşuyorum bana diyor artık geceleri zor uyucan ağrıların olucak..demekki oluyormuş ağrılar diyorum kendime..hiç uyumazdım bana diyor.Şimdi doktoruma yazmak istemiyorum haftaya gidince belli olucak sabr edicem
Emzirme bittikten sonra
Benimde çok küçüktür göğüslerim
Diğer hamileliklerim de çok büyğmemilti göğüslerim ama bunda baya büyüdü, emzirme de desüt doluyor
Evi temizleyip misafir cagirdiktan sonra dağılan evden nefret ediyorum sanki temizliği boşuna yapmışım gibi geliyor Allah kolaylık versin sana bacım çohh zorr
Kızlar benimde küçüktü büyüdü ablam hamileliğinde göğüslerim ne kadar büyür ki büyüse de bişey olmaz diye oraya hiç dikkat etmemiş. Sonra da göğüsleri çatlamış. Bana ısrarla göğüslerine sürmeyi ihmal etme diyor bende sürüyorum. Zaten kaşınıyorlar da sürmeden duramıyorum. bilginiz olsun.
Kuzum ben kendi listemi sayayım sana
Mila (bunu istediğim halde vazgeçtim çünkü kv ismine yakın adı Miray)
Pera (bunu da çok beğeniyorum eşim istemedi)
Vera
Mavi
Mabel
Arven
Arya (biz bunu koyacağız yüksek ihtimal)
Lina
Sabaha kadar hep sağa sola dönerken kasıklarımı yani vajinamı tuttum her dönerken orda ağrım oluyordu bu böylemi olmalı anlamadım..bizim ilişkimiz bile yok bu ağrılar olmalıysa nasıl hamilelikte ilişki yaşıyorlar bir anlasam ben..ama kalkarken gezerken yok bu kadar sadece dönerken kalkarken
Yaaa öylemi içimi rahat ettin..normalde pek bendede yok ayaklarımı yıkayınca mesela oluyor sağı kaldırsam sağdan oluyor ve corablari giyinince..yastık koyulunca yastıkla nasıl dönüyorsunki
Doktoruma en son giderken sordum bana dedi olucak tabi dedi..takma dedi normal bu ağrılar..17 haftalıkken bendede yoktu şimdi 21 oldum böyle baskılar var..haftaya detaylım var umut ediyorum sorunsuz geçer.
Ya 20.haftada böyle oluyorsa 30ları düşenemiyorum ben bebek büyüdükçe ağrılarımızda artacak mı acaba tecrübeli bir anneydin sanırım sen biraz detay verebilir misin
20+4 üz canım ilk gebeliğim . Başta çok hareketsizdi ultrasonda bi kere bile hareket ettiğini göremedim. Ama şimdi yerinde durmuyor maşallah bakalım yarın ayrıntılıda neler yapacak