Öyle bir ağrı olsa umursamam benim de normalde ağrıyordu ama bu çok farklı geliyor sancı gibi alt karın bölgeme giriyor aniden bir süre sonra geçiyor hiçbir şey yokmuş gibi oluyorum. Nedeni ne bilmiyorum doktor demir ilacına ara ver dedi inşallah o sebeptendir doğum sancısı gibi bir şey değildir inşallah Allah korusunKuzum hiç böyle şeyleri düşünme lütfenöyle birşey olmayacak. Sen bol bol dinlen. O ağrı dediğin ben de hep var. Bak sormayı unuttum bugün mesela. Pcos da regl ağrısı gibi hep var o mesela ben de. Çok şükür birşey çıkmadı. Sen bol su içip bolca dinlen lütfen ve aklındakileri at
Kötü düşünme bende Salı günü gideceğim detaylı ultrasona bende kendimi strese sokmamaya çalışıyorum , değişik bir duygu içindeyim bendeKızlar içim hiç rahat değil nedense yaSalı gününe randevu buldum kendi doktoruma, o zaman gideceğim. Ama bir karamsarlık çöktü hiç de böyle olmam normalde ne bileyim Türkiye'de en düşük prematüre bebek kilolarına vs bakıyorum Allah korusun öyle bir durum olsa yaşar mı diye. Çağırmamak lazım böyle şeyleri biliyorum ama karnıma ağrı girdikçe bunları düşünüyorum
Kuzum sana doktor kötü bir şey söylemediki hepimizin ağrıları var sen iyice dinlen ve doktoruna gidince rahatlıcan bak görürsün hiçbir kötü bir şey söylemicek.Kızlar içim hiç rahat değil nedense yaSalı gününe randevu buldum kendi doktoruma, o zaman gideceğim. Ama bir karamsarlık çöktü hiç de böyle olmam normalde ne bileyim Türkiye'de en düşük prematüre bebek kilolarına vs bakıyorum Allah korusun öyle bir durum olsa yaşar mı diye. Çağırmamak lazım böyle şeyleri biliyorum ama karnıma ağrı girdikçe bunları düşünüyorum
ne kadar sıklıkla oluyor canım günde 10 tane normalmiş karnının altı taş gibi olup mı bırakıyor kendini kasılma mı yoksa regl ağrısı mı o ay dönümlerimde ve yumurtlama döneminde oluyor vücut yıllardır alıştığı için çok sıksa doktora gitÖyle bir ağrı olsa umursamam benim de normalde ağrıyordu ama bu çok farklı geliyor sancı gibi alt karın bölgeme giriyor aniden bir süre sonra geçiyor hiçbir şey yokmuş gibi oluyorum. Nedeni ne bilmiyorum doktor demir ilacına ara ver dedi inşallah o sebeptendir doğum sancısı gibi bir şey değildir inşallah Allah korusun
Ama doktor kötü birşey demedi ki kuzum. O yüzden endişe etme nolursunÖyle bir ağrı olsa umursamam benim de normalde ağrıyordu ama bu çok farklı geliyor sancı gibi alt karın bölgeme giriyor aniden bir süre sonra geçiyor hiçbir şey yokmuş gibi oluyorum. Nedeni ne bilmiyorum doktor demir ilacına ara ver dedi inşallah o sebeptendir doğum sancısı gibi bir şey değildir inşallah Allah korusun
Felaket tellalı gibi bir perinotologla karşılaştım beni o kadar korkuttu ki girdiğimden beri ağlıyorum bebeğin kordonunda 3 Damar olması gerekirken 2 damar var bu sebepten 21 haftalık değil 19 haftalık görünüyor çapaya git amniyosentez öneriyorum ve genetiğine bakılsın dedi çocuğumın yüzünü bile doğru dürüst göremedim 19 haftalık göründüğü için suyunda ona göre 21 haftaya göre suyu az o yüzden 1 saatte anca bitti organlara bakması başka bir sıkıntı görmedi ağlamaktan helak oldum korkulacak birşey yok görülüyor böyle şeyler dese de aklımı aldı burada doktorum ile görüştüm inanılmaz kızdı sadece bu verilere bakarak nasıl amniyosentez genetik önerebilir nasıl böyle konuşabilir sen Sakin ol bunlar olabilen şeyler pazartesi gel birlikte bakalım üzülme hiç falan dedi inanılmaz üzgünüm
Kuzum bak doktorun olumsuz konuşmamış. Kötü bir perinotoloğa gitmişsin. Pazartesi hemen kendi doktoruna gidersin. Bu detaylı konusu beni gerçekten çok geriyor ya. Nasıl konuşacağını bilmeyen insanlar yüzünden biz perişan oluyoruz. Bir de benim burada gideceğim biryer de yok. Anca başka ile gitmem gerekir böyle durumda. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinFelaket tellalı gibi bir perinotologla karşılaştım beni o kadar korkuttu ki girdiğimden beri ağlıyorum bebeğin kordonunda 3 Damar olması gerekirken 2 damar var bu sebepten 21 haftalık değil 19 haftalık görünüyor çapaya git amniyosentez öneriyorum ve genetiğine bakılsın dedi çocuğumın yüzünü bile doğru dürüst göremedim 19 haftalık göründüğü için suyunda ona göre 21 haftaya göre suyu az o yüzden 1 saatte anca bitti organlara bakması başka bir sıkıntı görmedi ağlamaktan helak oldum korkulacak birşey yok görülüyor böyle şeyler dese de aklımı aldı burada doktorum ile görüştüm inanılmaz kızdı sadece bu verilere bakarak nasıl amniyosentez genetik önerebilir nasıl böyle konuşabilir sen Sakin ol bunlar olabilen şeyler pazartesi gel birlikte bakalım üzülme hiç falan dedi inanılmaz üzgünüm
Canım Allahın izniyle her şey yoluna girsin inşallahFelaket tellalı gibi bir perinotologla karşılaştım beni o kadar korkuttu ki girdiğimden beri ağlıyorum bebeğin kordonunda 3 Damar olması gerekirken 2 damar var bu sebepten 21 haftalık değil 19 haftalık görünüyor çapaya git amniyosentez öneriyorum ve genetiğine bakılsın dedi çocuğumın yüzünü bile doğru dürüst göremedim 19 haftalık göründüğü için suyunda ona göre 21 haftaya göre suyu az o yüzden 1 saatte anca bitti organlara bakması başka bir sıkıntı görmedi ağlamaktan helak oldum korkulacak birşey yok görülüyor böyle şeyler dese de aklımı aldı burada doktorum ile görüştüm inanılmaz kızdı sadece bu verilere bakarak nasıl amniyosentez genetik önerebilir nasıl böyle konuşabilir sen Sakin ol bunlar olabilen şeyler pazartesi gel birlikte bakalım üzülme hiç falan dedi inanılmaz üzgünüm
Başka hiçbir şeyi yok yavrumun kadın beni yıktı bugün resmen bir türlü aklımdan çıkaramıyorumKuzum bak doktorun olumsuz konuşmamış. Kötü bir perinotoloğa gitmişsin. Pazartesi hemen kendi doktoruna gidersin. Bu detaylı konusu beni gerçekten çok geriyor ya. Nasıl konuşacağını bilmeyen insanlar yüzünden biz perişan oluyoruz. Bir de benim burada gideceğim biryer de yok. Anca başka ile gitmem gerekir böyle durumda. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinnolur ağlama. Bebeğin hisseder üzülür. Bebeğine mutlu mesajlar gönder, iyi bebeğin hiç endişe etme
İnşallah evet biliyorum ama durduramıyorum kendimi yıkıldım resmen. Pazartesi kendi doktorum ile görüşeyim sonra doktorum ile karar verip ona göre hareket edeceğim sağol canımCanım Allahın izniyle her şey yoluna girsin inşallahbu durumlarda tek bir doktorlar kalmamak gerek kendi doktorunda muayene etsin sonra farklı bir perinatolog ile de görüşürsünüz hemen strese sokma kendini haklısın üzülmekte ama stresin şuan sana hiçbir yararı yok
Dualarım seninle canım Allahın izniyle her şey en kısa zamanda yoluna girsinİnşallah evet biliyorum ama durduramıyorum kendimi yıkıldım resmen. Pazartesi kendi doktorum ile görüşeyim sonra doktorum ile karar verip ona göre hareket edeceğim sağol canım
İnşallah sağol kuzumDualarım seninle canım Allahın izniyle her şey en kısa zamanda yoluna girsin
604 düşük bir değer değil betada düşük diye bir değer yok zaten 5 in üstündeki her değer gebelik kabul ediliyor ve 2 günde bir minimum %60 artış bekleniyorMerhaba kızlar size bişey soracaktım ben ayın 16sında beta bakmıştım sat gününden 1 gün önce beta 30 çıktı dün tekrar baktım 604 çıktı deger çok düşük degilmi acaba başına böyle bir şey gelen oldumu
Kuzum sen fetal DNA testinden kan verdinmi?birde bak doktor kötü bir şey söylemedi..benim bir arkadaşıma detaylıda dediler çocuk geriden geliyor hatda dedi aldır kız gitmiş başka doktora baktırmış doktor demiş çocukta bir şey yok yani ne gördüyse detaylıda onlar normal demiş bu haftalarda şimdi kızı MaşAllah çok sağlam.Felaket tellalı gibi bir perinotologla karşılaştım beni o kadar korkuttu ki girdiğimden beri ağlıyorum bebeğin kordonunda 3 Damar olması gerekirken 2 damar var bu sebepten 21 haftalık değil 19 haftalık görünüyor çapaya git amniyosentez öneriyorum ve genetiğine bakılsın dedi çocuğumın yüzünü bile doğru dürüst göremedim 19 haftalık göründüğü için suyunda ona göre 21 haftaya göre suyu az o yüzden 1 saatte anca bitti organlara bakması başka bir sıkıntı görmedi ağlamaktan helak oldum korkulacak birşey yok görülüyor böyle şeyler dese de aklımı aldı burada doktorum ile görüştüm inanılmaz kızdı sadece bu verilere bakarak nasıl amniyosentez genetik önerebilir nasıl böyle konuşabilir sen Sakin ol bunlar olabilen şeyler pazartesi gel birlikte bakalım üzülme hiç falan dedi inanılmaz üzgünüm
İnşallah güzel geçer canımKötü düşünme bende Salı günü gideceğim detaylı ultrasona bende kendimi strese sokmamaya çalışıyorum , değişik bir duygu içindeyim bende
Ben kendi kendime kuruyorum evet kötü bir şey söylemedi demir ilacına bağladı sancımı çünkü açılma vs yoktu çok şükür ama ne bileyim suyunun azalmasına takıldım herhaldeKuzum sana doktor kötü bir şey söylemediki hepimizin ağrıları var sen iyice dinlen ve doktoruna gidince rahatlıcan bak görürsün hiçbir kötü bir şey söylemicek.
Doktorlara insani iletişim dersi de verilmeli bence iyi olanlara sözüm yok asla tabi. Canını sıkma bebişini de üzme doktorun seni çok güzel ferahlatmış olabilecek şeylermiş bak. Bu doktorun adı ne acabaFelaket tellalı gibi bir perinotologla karşılaştım beni o kadar korkuttu ki girdiğimden beri ağlıyorum bebeğin kordonunda 3 Damar olması gerekirken 2 damar var bu sebepten 21 haftalık değil 19 haftalık görünüyor çapaya git amniyosentez öneriyorum ve genetiğine bakılsın dedi çocuğumın yüzünü bile doğru dürüst göremedim 19 haftalık göründüğü için suyunda ona göre 21 haftaya göre suyu az o yüzden 1 saatte anca bitti organlara bakması başka bir sıkıntı görmedi ağlamaktan helak oldum korkulacak birşey yok görülüyor böyle şeyler dese de aklımı aldı burada doktorum ile görüştüm inanılmaz kızdı sadece bu verilere bakarak nasıl amniyosentez genetik önerebilir nasıl böyle konuşabilir sen Sakin ol bunlar olabilen şeyler pazartesi gel birlikte bakalım üzülme hiç falan dedi inanılmaz üzgünüm
Havuç suyuyla düzelicek canım bak görürsün birde armut çok ye..ben baya aldırdım eşime havuç armutBen kendi kendime kuruyorum evet kötü bir şey söylemedi demir ilacına bağladı sancımı çünkü açılma vs yoktu çok şükür ama ne bileyim suyunun azalmasına takıldım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?