- 11 Eylül 2023
- 681
- 631
- 23
olabilir demişti bana hemşire. parol dışında bişey vermiyorlar tabi yine.Kızlar daha önce tetanoz olanlar var mı? Ben dün tetanoz oldum çok iyiydim dün ama bugün öğleden sonra bi halsizlik hafif ateş üşüme iştahsızlık mide bulantım oldu baktım aşının yan etkileriymiş olabiliyormuş başına gelen oldu mu
Dün akşam sık oldu ama bugün 1 kere oldu sadece hep uzanıyorum sanırım bu şekilde daha az sorun olacak. Regl ağrısı değil canım kasılma şeklinde oluyor karnımın altına birden kramp gibi giriyor kitliyor beni bir süre sonra rahatlıyor bu şekildene kadar sıklıkla oluyor canım günde 10 tane normalmiş karnının altı taş gibi olup mı bırakıyor kendini kasılma mı yoksa regl ağrısı mı o ay dönümlerimde ve yumurtlama döneminde oluyor vücut yıllardır alıştığı için çok sıksa doktora git
İnşallah sağolDualarım seninle canım Allahın izniyle her şey en kısa zamanda yoluna girsin
hayır doktorum ikili de sorun çıkmadığı için fetal DNA’ya yönlendirmedi hiç başım çatlıyor ağlamaktan gerizekalı kadın odaya giren mutlu çıkmıyor görmeniz lazımdı herkeste birşey bulmuş birde hiç çekinmeden hafifletmeden direkt söylüyor olabilecekleri de aynı şekilde söyledi söyledi sonra korkulacak birşey yok üzülmeyin sadece takip ettirin diyor şaka gibiKuzum sen fetal DNA testinden kan verdinmi?birde bak doktor kötü bir şey söylemedi..benim bir arkadaşıma detaylıda dediler çocuk geriden geliyor hatda dedi aldır kız gitmiş başka doktora baktırmış doktor demiş çocukta bir şey yok yani ne gördüyse detaylıda onlar normal demiş bu haftalarda şimdi kızı MaşAllah çok sağlam.
Günde 1den fazla yemem canım her şeyin fazlası zarar ama sabah havuç suyu sıktım içtim 1 havuç olduğu için çeyrek bardak suyu çıktı ama olsun artıkHavuç suyuyla düzelicek canım bak görürsün birde armut çok ye..ben baya aldırdım eşime havuç armut
Sağ ol canım kendi doktorum yorumlasın rahatlarım inşallahAma doktor kötü birşey demedi ki kuzum. O yüzden endişe etme nolursun
Manyak kadın beni zamanında doktorlar çok bu hale getirdiler ondan her doktora gidince korkuyorum hepsi bu gerizekalı doktorların yüzünden..bu kadar söylüyor sonra diyor korkma..bunlar ne yeyib içiyorlar hiçmi vicdanları kalmamış resmen sinir oldum..sen en güzelini kendi doktoruna görün lazım gelirse başka perinatologa görünİnşallah sağol
hayır doktorum ikili de sorun çıkmadığı için fetal DNA’ya yönlendirmedi hiç başım çatlıyor ağlamaktan gerizekalı kadın odaya giren mutlu çıkmıyor görmeniz lazımdı herkeste birşey bulmuş birde hiç çekinmeden hafifletmeden direkt söylüyor olabilecekleri de aynı şekilde söyledi söyledi sonra korkulacak birşey yok üzülmeyin sadece takip ettirin diyor şaka gibi
Teşekkür ederim604 düşük bir değer değil betada düşük diye bir değer yok zaten 5 in üstündeki her değer gebelik kabul ediliyor ve 2 günde bir minimum %60 artış bekleniyor
Armutun ne zararı olurki sonuçta meyve canım..havuç suyunu ben gebelikten öncede içerdim 4 tane havuçtan 1 bardak çıkıyor bendeGünde 1den fazla yemem canım her şeyin fazlası zarar ama sabah havuç suyu sıktım içtim 1 havuç olduğu için çeyrek bardak suyu çıktı ama olsun artık
Öyle yapıcam canım hiç vicdanı yoktu gerçekten karnımı bastıra bastıra acıttı resmenManyak kadın beni zamanında doktorlar çok bu hale getirdiler ondan her doktora gidince korkuyorum hepsi bu gerizekalı doktorların yüzünden..bu kadar söylüyor sonra diyor korkma..bunlar ne yeyib içiyorlar hiçmi vicdanları kalmamış resmen sinir oldum..sen en güzelini kendi doktoruna görün lazım gelirse başka perinatologa görün
Sen şimdi pazartesi kendi doktoruna git, sonra karar verirsiniz ama sen rahat ol hiçbir sorun yoktur eminim benBaşka hiçbir şeyi yok yavrumun kadın beni yıktı bugün resmen bir türlü aklımdan çıkaramıyorum
Kesinlikle katılıyorum sana. Doktor oluyorlar ama insanı yanları yok. Bizi ufacık sözle mahvediyorlar farkında değillerDoktorlara insani iletişim dersi de verilmeli bence iyi olanlara sözüm yok asla tabi. Canını sıkma bebişini de üzme doktorun seni çok güzel ferahlatmış olabilecek şeylermiş bak. Bu doktorun adı ne acaba
Bugün tam da Allahım gideceğim perinatolog geçen gebeliğimde ki gibi olmasın diye geçiriyordum aklımdan, benimki de saçma sapan şeyler söyleyip daha hiç bir sonuç almadan bu bebeği aldırma hakkınız var demiştiFelaket tellalı gibi bir perinotologla karşılaştım beni o kadar korkuttu ki girdiğimden beri ağlıyorum bebeğin kordonunda 3 Damar olması gerekirken 2 damar var bu sebepten 21 haftalık değil 19 haftalık görünüyor çapaya git amniyosentez öneriyorum ve genetiğine bakılsın dedi çocuğumın yüzünü bile doğru dürüst göremedim 19 haftalık göründüğü için suyunda ona göre 21 haftaya göre suyu az o yüzden 1 saatte anca bitti organlara bakması başka bir sıkıntı görmedi ağlamaktan helak oldum korkulacak birşey yok görülüyor böyle şeyler dese de aklımı aldı burada doktorum ile görüştüm inanılmaz kızdı sadece bu verilere bakarak nasıl amniyosentez genetik önerebilir nasıl böyle konuşabilir sen Sakin ol bunlar olabilen şeyler pazartesi gel birlikte bakalım üzülme hiç falan dedi inanılmaz üzgünüm
Meyve canım sonuçta şekeri var fazla yersem vücudumda şeker yükselir bu sefer diye düşünüyorum o yüzden 1 tane yerim dedim bilemiyorum kiArmutun ne zararı olurki sonuçta meyve canım..havuç suyunu ben gebelikten öncede içerdim 4 tane havuçtan 1 bardak çıkıyor bende
Açıyorlar bacımBizim evdekileri açsalar rezil olurum vallahibazen elime geçeni koyuyorum çünkü
Canım çok üzgünüm inşallah bebeğin için risk oluşturacak birşey değildir capaya da gidecek misin Kordon'da iki arter bir ven olmalı diye biliyorum hangisi yokFelaket tellalı gibi bir perinotologla karşılaştım beni o kadar korkuttu ki girdiğimden beri ağlıyorum bebeğin kordonunda 3 Damar olması gerekirken 2 damar var bu sebepten 21 haftalık değil 19 haftalık görünüyor çapaya git amniyosentez öneriyorum ve genetiğine bakılsın dedi çocuğumın yüzünü bile doğru dürüst göremedim 19 haftalık göründüğü için suyunda ona göre 21 haftaya göre suyu az o yüzden 1 saatte anca bitti organlara bakması başka bir sıkıntı görmedi ağlamaktan helak oldum korkulacak birşey yok görülüyor böyle şeyler dese de aklımı aldı burada doktorum ile görüştüm inanılmaz kızdı sadece bu verilere bakarak nasıl amniyosentez genetik önerebilir nasıl böyle konuşabilir sen Sakin ol bunlar olabilen şeyler pazartesi gel birlikte bakalım üzülme hiç falan dedi inanılmaz üzgünüm
Yok kuzum o kadarda takma her şeyi ben mesela öyle diğilim yemek konusundaMeyve canım sonuçta şekeri var fazla yersem vücudumda şeker yükselir bu sefer diye düşünüyorum o yüzden 1 tane yerim dedim bilemiyorum kihep kararınca yiyin diyorlar ya gebelikte o yüzden fazla yiyip riske atamam zaten şu an muallak her şey. Ben 1 havuctan yaptım o yüzden az çıktı benim ama ona da 1den fazla yapmam ben biraz huyluyum canım sen bilenlere danış en iyisi
Ya gerçekten bazı doktorları anlamakta zorlanıyorum ya, hiç mi karşısındakini düşünmeden konuşuyorlar. Canım acaba kime gittin ? Sakın üzülme bak ben 8.hafta aşırı bir kanama ile hastaneye gittim acile seni yatıralım sabaha kürtaj yapalım dedi. Şuan 20.haftaya yaklaştım o doktoru dinleseydim, şuan bebeğim yoktu. Sakın üzülme sen kendi doktoruma git canım gerekirse başka perinatologa gidersinFelaket tellalı gibi bir perinotologla karşılaştım beni o kadar korkuttu ki girdiğimden beri ağlıyorum bebeğin kordonunda 3 Damar olması gerekirken 2 damar var bu sebepten 21 haftalık değil 19 haftalık görünüyor çapaya git amniyosentez öneriyorum ve genetiğine bakılsın dedi çocuğumın yüzünü bile doğru dürüst göremedim 19 haftalık göründüğü için suyunda ona göre 21 haftaya göre suyu az o yüzden 1 saatte anca bitti organlara bakması başka bir sıkıntı görmedi ağlamaktan helak oldum korkulacak birşey yok görülüyor böyle şeyler dese de aklımı aldı burada doktorum ile görüştüm inanılmaz kızdı sadece bu verilere bakarak nasıl amniyosentez genetik önerebilir nasıl böyle konuşabilir sen Sakin ol bunlar olabilen şeyler pazartesi gel birlikte bakalım üzülme hiç falan dedi inanılmaz üzgünüm
Tüm kapıları kapatırım ben galibaAçıyorlar bacımheleki deterjan türlerini aman alt çekmecelerde tutmayın kız takıntı gibi gidip gelip açıyorlar yere firlatiyorlar
Oy maşallah canım bende git gide kilo alıyorumkızlar 68 kiloyla hamile kalmıştım 64üm şuan 4.5 aylık olduk4.5 ay daha böyle giderse 7-8 kiloyla doğuma giderim inşallah
Kendim olsa çok takmam da bebiş olunca ne bileyim ben şimdilik azdan devam edeyim salı günü doktora sorarım onun demesine göre hareket ederimYok kuzum o kadarda takma her şeyi ben mesela öyle diğilim yemek konusunda1 havuçtan çıkan su ne olucakki suyu azalan kızların yorumlarını okudum günde 2 bardak havuç içtiler ama ben araştırdım 2 fazla şeker yükselmesi ola bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?