Benimkiler bayağı büyüyor ozamanBen de kaşıntı yok şükür. Ama ucu açıyor
İnşallah canım rahat olmaya çalışıyorum şu iki gün tek kalmadan kalabalıkla geçiricem yoksa hep ağlıyorumSen şimdi pazartesi kendi doktoruna git, sonra karar verirsiniz ama sen rahat ol hiçbir sorun yoktur eminim bendualarım seninle
Ayyy valla benim de kocaman oldular. Görünce şok oluyorumBenimkiler bayağı büyüyor ozaman
Evet kuzum çık dışarı, 29 Ekim kutlamalarına katılın istanbuldaysanız konserler vardır yürüyüşlerİnşallah canım rahat olmaya çalışıyorum şu iki gün tek kalmadan kalabalıkla geçiricem yoksa hep ağlıyorum
1 arter 1 ven var canım kordonda yazdığına göre bi pazartesi doktorumla görüşeyim sonrasına bakacağım inşallah teşekkür ederimCanım çok üzgünüm inşallah bebeğin için risk oluşturacak birşey değildir capaya da gidecek misin Kordon'da iki arter bir ven olmalı diye biliyorum hangisi yok
Yarın zeybek oynayacağım gösterim vardı iptal edecektim gitmeyecektim gideceğim başka türlü gün bitmez kiEvet kuzum çık dışarı, 29 Ekim kutlamalarına katılın istanbuldaysanız konserler vardır yürüyüşler
Allah umarım böyle doktorları kendileri gibi vicdansızlar ile karşılaştırır hayatları boyuncaBugün tam da Allahım gideceğim perinatolog geçen gebeliğimde ki gibi olmasın diye geçiriyordum aklımdan, benimki de saçma sapan şeyler söyleyip daha hiç bir sonuç almadan bu bebeği aldırma hakkınız var demiştigerçekten bazıları insanlıktan nasibini almamış, hemde profesördü gittiğim doktor, onun yüzünden stresli kaç hafta geçirdim, getal dna yaptırdım çok şükür hiç bir kötü sonuç çıkmamıştı
Seninde kötü değildir, kötü olsa bu zamana kadar gittiğin doktor elbet bir bulgu bulurdu, doktorun da iyi konuşmuş, olmadı yine ona gidersin belki başka bir perinatoga yönlendirir
Bana özelden yazar mısın dpktoruum adını, merak ettim
Allah korusun Kübra Salıcı diye bir vicdansız a gittim doktor önerisiyle araştırıp gören olursa bu ismi hiç gitmesin mutlu çıkan yoktu kapıdan şaka gibiYa gerçekten bazı doktorları anlamakta zorlanıyorum ya, hiç mi karşısındakini düşünmeden konuşuyorlar. Canım acaba kime gittin ? Sakın üzülme bak ben 8.hafta aşırı bir kanama ile hastaneye gittim acile seni yatıralım sabaha kürtaj yapalım dedi. Şuan 20.haftaya yaklaştım o doktoru dinleseydim, şuan bebeğim yoktu. Sakın üzülme sen kendi doktoruma git canım gerekirse başka perinatologa gidersin
Ayyy çok güzelYarın zeybek oynayacağım gösterim vardı iptal edecektim gitmeyecektim gideceğim başka türlü gün bitmez ki
Bende senin dediğin dönemlerden beri oynarım ilkokuldan beriAyyy çok güzelben de eski halk oyuncuyum ilkokuldan üniversiteden mezun olana kadar hep oynadım. Çok severim. Ama helal sen şuan oynuyorsun . Şuan oynayamam belim ağrıyor
Kuzum İstanbul’da isen Recep hası araştır derim, önce git kendi doktorunla görüş canım. Sakın üzülme sakın, bebeğim stresten çok etkilenir. Dualarım seninleAllah korusun Kübra Salıcı diye bir vicdansız a gittim doktor önerisiyle araştırıp gören olursa bu ismi hiç gitmesin mutlu çıkan yoktu kapıdan şaka gibi
Ağlama canım lütfen, sen önce kendi doktorula görüş sonra başka doktorlar bakarsın. Allah’ın izni ile birsey yoktur.İnşallah canım rahat olmaya çalışıyorum şu iki gün tek kalmadan kalabalıkla geçiricem yoksa hep ağlıyorum
O doktor adı değilmiş ya perinatologun adı Sema süzen Çaypınar teşekkür ederim kuzum sağolKuzum İstanbul’da isen Recep hası araştır derim, önce git kendi doktorunla görüş canım. Sakın üzülme sakın, bebeğim stresten çok etkilenir. Dualarım seninle
Bende öyleAyyy valla benim de kocaman oldular. Görünce şok oluyorum
İyi yaptın kuzum çok güzelBende senin dediğin dönemlerden beri oynarım ilkokuldan berizeybek ve kısa süreli bir gösteri hoplama zıplama yok bana da aktivite oldu işte yoksa sürekli gidemem bende sadece 29 Ekim için katıldım canım
Anladım canım çapada eylem hoca var perinatoloji bolumunde çok iyidir gidersende ona denk gelirsin inşallah1 arter 1 ven var canım kordonda yazdığına göre bi pazartesi doktorumla görüşeyim sonrasına bakacağım inşallah teşekkür ederim
Üfff ben deBende öyleama biran da sönücekler diye de üzülüyorum
kız anneleri başlarda çok zayıflıyor sanırım ben hiçbir şey yiyrmiyodum ondan baya zayıfladımOy maşallah canım bende git gide kilo alıyorum
Canım bugün çektim 65,66 arası gidip geliyorum ki ben 14 haftaya kadar mide bulantısı çektim ama beyaz peynir makarna yedim bu süre zarfında. Bugün çektim dişçiye gittimkız anneleri başlarda çok zayıflıyor sanırım ben hiçbir şey yiyrmiyodum ondan baya zayıfladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?