2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım çok üzgünüm inşallah bebeğin için risk oluşturacak birşey değildir capaya da gidecek misin Kordon'da iki arter bir ven olmalı diye biliyorum hangisi yok
1 arter 1 ven var canım kordonda yazdığına göre bi pazartesi doktorumla görüşeyim sonrasına bakacağım inşallah teşekkür ederim

Allah umarım böyle doktorları kendileri gibi vicdansızlar ile karşılaştırır hayatları boyunca

Allah korusun Kübra Salıcı diye bir vicdansız a gittim doktor önerisiyle araştırıp gören olursa bu ismi hiç gitmesin mutlu çıkan yoktu kapıdan şaka gibi

Yarın zeybek oynayacağım gösterim vardı iptal edecektim gitmeyecektim gideceğim başka türlü gün bitmez ki
Ayyy çok güzel ben de eski halk oyuncuyum ilkokuldan üniversiteden mezun olana kadar hep oynadım. Çok severim. Ama helal sen şuan oynuyorsun . Şuan oynayamam belim ağrıyor

Ayyy çok güzel ben de eski halk oyuncuyum ilkokuldan üniversiteden mezun olana kadar hep oynadım. Çok severim. Ama helal sen şuan oynuyorsun . Şuan oynayamam belim ağrıyor
Bende senin dediğin dönemlerden beri oynarım ilkokuldan beri zeybek ve kısa süreli bir gösteri hoplama zıplama yok bana da aktivite oldu işte yoksa sürekli gidemem bende sadece 29 Ekim için katıldım canım

Allah korusun Kübra Salıcı diye bir vicdansız a gittim doktor önerisiyle araştırıp gören olursa bu ismi hiç gitmesin mutlu çıkan yoktu kapıdan şaka gibi
Kuzum İstanbul’da isen Recep hası araştır derim, önce git kendi doktorunla görüş canım. Sakın üzülme sakın, bebeğim stresten çok etkilenir. Dualarım seninle

İnşallah canım rahat olmaya çalışıyorum şu iki gün tek kalmadan kalabalıkla geçiricem yoksa hep ağlıyorum
Ağlama canım lütfen, sen önce kendi doktorula görüş sonra başka doktorlar bakarsın. Allah’ın izni ile birsey yoktur.

Kuzum İstanbul’da isen Recep hası araştır derim, önce git kendi doktorunla görüş canım. Sakın üzülme sakın, bebeğim stresten çok etkilenir. Dualarım seninle
O doktor adı değilmiş ya perinatologun adı Sema süzen Çaypınar teşekkür ederim kuzum sağol

İkinci kez tüp bebek yaptrdım sonucum pozitf 144bt hcg ile öğrendim iki gn sonra yaptırdım 223olmuş 2gğn sonra yani bugun yaptrdım 417olmuş değerim yükseliyor fakat 2katı tam olmamış dış gebelik olma riski var dedi doktor pazartesi tekrar gidicem böyle durum yaşayan varmı morelim çok bozuk morele okadar ihtiyacım varki

Bende senin dediğin dönemlerden beri oynarım ilkokuldan beri zeybek ve kısa süreli bir gösteri hoplama zıplama yok bana da aktivite oldu işte yoksa sürekli gidemem bende sadece 29 Ekim için katıldım canım
İyi yaptın kuzum çok güzel hem hamiş anısı daha güzel
Ben yıllarca Karadeniz yöresi oynadım, sonra Kırklareli, Mardin, Zeybek vs diye gitti izlemeye de bayılırım izlemek isterdim

kız anneleri başlarda çok zayıflıyor sanırım ben hiçbir şey yiyrmiyodum ondan baya zayıfladım
Canım bugün çektim 65,66 arası gidip geliyorum ki ben 14 haftaya kadar mide bulantısı çektim ama beyaz peynir makarna yedim bu süre zarfında. Bugün çektim dişçiye gittim

Eklentiler

• 9F8C6B2C-C5C7-49F8-9A93-CCD2AD69A603.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…