İyi yaptın kuzum çok güzel hem hamiş anısı daha güzel
Ben yıllarca Karadeniz yöresi oynadım, sonra Kırklareli, Mardin, Zeybek vs diye gitti izlemeye de bayılırım izlemek isterdim
Kızlar şimdi 3 ayrı dişçiye gittim. Hepsi dişim yapılmasını gerektiğini çürük dişin bebeğe zarar verebileceğini söyledi. Lokal anestezi ile diş yapımı yapılıyor.27 haftadan sonra müdahale edilmiyormuş. Dişi ağırdan varsa bilgi vermek istedim
Canım bugün çektim 65,66 arası gidip geliyorum ki ben 14 haftaya kadar mide bulantısı çektim ama beyaz peynir makarna yedim bu süre zarfında. Bugün çektim dişçiye gittim
Cnm bnde onu dıyecktim
Şimdıye kdr doktor kontrollerınde 2 arter 1 vene bakılmamışmıydı, bebiş geriden geliyor dememişmiydı doktor
Bnım doktorum baktı mesela
Cnm bnce bısey çıkmıcak, içini ferah tut
İnşallh guzel haberle geleceksın
Bu doktora boşuna üzülmüşüm dıyecksın
Kızlar şimdi 3 ayrı dişçiye gittim. Hepsi dişim yapılmasını gerektiğini çürük dişin bebeğe zarar verebileceğini söyledi. Lokal anestezi ile diş yapımı yapılıyor.27 haftadan sonra müdahale edilmiyormuş. Dişi ağırdan varsa bilgi vermek istedim
Merhaba Anne adayları Ben Nisan grubundayim normalde fakat sirede araştırma yaparken burda da ayni sikayetlerden muzdarip olanlari gordum.. Benim cuma gununden beri adet olmaya yakin olan agrilar sancilar ortaya cikti.Sag kasigimda agri ayagima kadar vuruyor. Belim catlicak gibi birde.. Cok korkuyorum doktora da ulwsamiorum tatile cikmis Aglamaktan bitap dustum korkuyorum.. 17+1 im suanda
Merhaba Anne adayları Ben Nisan grubundayim normalde fakat sirede araştırma yaparken burda da ayni sikayetlerden muzdarip olanlari gordum.. Benim cuma gununden beri adet olmaya yakin olan agrilar sancilar ortaya cikti.Sag kasigimda agri ayagima kadar vuruyor. Belim catlicak gibi birde.. Cok korkuyorum doktora da ulwsamiorum tatile cikmis Aglamaktan bitap dustum korkuyorum.. 17+1 im suanda
Benimde bugün sol kasığımda adet olcakmışim gibi ağrı var ama ben normal buluyorum ya arada öyle oluyor çünkü, üzmeyin kendinizi hatta karnıma da ağri girip çıkıyor ama bence bu ağrılar normaldir diye düşünüyorum ben
Allah korusun Kübra Salıcı diye bir vicdansız a gittim doktor önerisiyle araştırıp gören olursa bu ismi hiç gitmesin mutlu çıkan yoktu kapıdan şaka gibi
Cnm busekılde olanların bebişleri sağlıklı doğmuş, genetıkmış bu, yani ya eşinde yada sende varmış boyle bı durum. Bebişte bişy olmuyormuş
Hiç üzülme cnm hçbişy yok Allahın iznıyle
Cnm busekılde olanların bebişleri sağlıklı doğmuş, genetıkmış bu, yani ya eşinde yada sende varmış boyle bı durum. Bebişte bişy olmuyormuş
Hiç üzülme cnm hçbişy yok Allahın iznıyle
Valla eşimde bende böyle birşey yaşadıysak bilmiyoruz anlatılmadı yani ailelerimiz tarafından sağlıkla kucağıma almak dışında başka bir dileğim yok sağol kuzum
Benimde bugün sol kasığımda adet olcakmışim gibi ağrı var ama ben normal buluyorum ya arada öyle oluyor çünkü, üzmeyin kendinizi hatta karnıma da ağri girip çıkıyor ama bence bu ağrılar normaldir diye düşünüyorum ben
Gerçekten en korktuğum şey hamilelikte. Şükür bir sorun yok da ya olursa diye korkuyorum. Başlarda dişlerimi bulantıdan iyi fırçalayamadığım zaman başladı bu korku
Gerçekten en korktuğum şey hamilelikte. Şükür bir sorun yok da ya olursa diye korkuyorum. Başlarda dişlerimi bulantıdan iyi fırçalayamadığım zaman başladı bu korku
Benim bir dişim çok kötü canım 3 dişçide aynı şeyi söyledi, yaptıracağım hafta içi mecburen yoksa 27. Haftadan sonra birsey yapmıyorlar. Erken dogumu tetikler diye aslında her hamilelik diş kontrolü olması gerekli dedi
Canım bugün çektim 65,66 arası gidip geliyorum ki ben 14 haftaya kadar mide bulantısı çektim ama beyaz peynir makarna yedim bu süre zarfında. Bugün çektim dişçiye gittim
europh
canım cidden hiç üzülme . Kendi doktorun bile aslında perinatalogun abarttığını ima etmiş bence sana . Kendi doktorlarımız Allahtan felaket tellalı değil . Benim detaylıda da bebeğin kalbinin üstünde beyazlıklar görmüş perinatalog. Kendi doktorum direkt müdahale etti , bebeğin kalbinin üstünde magnezyum vs birikiyor bu zamanlarda o da ultrasonda bu şekilde görünüyor . Kalbiyle ilgili herhangi bir sorun yok için rahat olsun, olur da raporu Google’dan falan araştırırsın yanlış şeyler görüp panikleme diye baştan uyarayım dedi hatta sağolsun .