2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Üzülmemeye çalışıyorum kuzum bende hiç bakmıyorum internetten araştırmayacağım çok kötü şeyler çıkar kesin

Bı sıkıntı olmasında belkı rahım genısliyordur ondan. Bende de o agrılar olmaya başladı ptesı kontrolum var hepsını Dr a söyleyecegım bakalım

Aslında evet kesinlikle kontrol ettirmek gerekir. Çünkü attık bebek kalsiyumumuzu komple emiyor

Ayy kızlar valla deliricem yakında galiba ne güzel mutfağım da patates kızartması canım çekmişti onu kizartiyordum tezgahın üstüne de kizaranlari koymuştum odaya gittim geldim tabağın kenarında yani içinde değil ama dış kısmında ev örümceği off aldım peçeteyle attım ama tabi içime de şüphe düştü ama içine girmişmiydi diye, sonra bende eşime tabağın üst kısmındaki patatesleri verdim ben altındakileri yedim ama içime de şimdi şüphe düştü gerçi artık yedim ama bir şey olur mu gibisinden evham yaptım galibaaa içim rahat değil şu annn

Kızlar şimdi biz bebeklere neler alacağız benim kafam baya karışık. Ne almam konusunda asla bir fikrim yok. Araştırdıkça kafam karışıyor

Kızlar şimdi biz bebeklere neler alacağız benim kafam baya karışık. Ne almam konusunda asla bir fikrim yok. Araştırdıkça kafam karışıyor
Ben telefonda bir liste yazdım öyle daha rahat oluyor listeye bakınca yetişemicem sankiBanada zor geliyordu şimdi sanki daha rahatım burdada çok okudum

canım benim bildiğim şubat annelerinde konusu çok açıldı normal bir durum günde 10 defanın üstüne çıkmaması veya aynı anda süreklilik olmaması gerekiyor braxton hicks adı rahim kendini doğuma hazırlıyor senin haftan ileri bazılarımızdan bir çoğumuzda yavaş yavaş başlayacak

Hele halime güleyim mi ağlayayım miiii eşimde bir şey olmaz saçmalama dedi zatenn genelde her şeye bir şey olmaz der

Ben katlanır banyo setlerinden aldım kızlar filesi olmayan küvet olmadan yıkayamam ki bebemi

O kasılmalar 24. haftadan sonra başlıyor benim daha var ama inşallah o tarz bir şeydir zaten randuvumu salıya çektim o gün inşallah doktorum iyi şeyler söyler canım çok teşekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…