2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Emin ol alırlar canım senden istekli alırlar hem de

Yaaa bu kafaların güzelliği nereden geliyor acaba bana da birisi dedi kiiii eşin her şeye yardım etsin ama bezini sen değiştir . Niye dedim. Kız bebeğin altını babası değiştirmezmiş

Canım bişi olmaz ya sorun etme kendine. Şarkıcılar konser veriyo hamileyken efsane yüksek seslere maruz kalıyolar mesela.
Doğru söylüyorsun csnım Gülben Ergen karnı burnunda konser veriyordu . Yine de insan düşünüyor onlara bişey olmamış bana olursa diye

Aslında ben de park yatak kullanıyorum, park yatakla bir sorunum yok ama anne yani olması çok önemli benim için. Bir kolu uzatıp almak var bir de ayağa kalkmak bilemiyorum benim gece uykum tatlıydı açıkçası defalarca ayağa kalktığını hayal edemiyorum alt değiştirmek için de kalkmadim yerimden, bebeğin ayak ucuna bezini vs ayarladım, kendi yatağıma aldım değiştirdim koydum hep. Zaten birkac ay sonra bebeğin altı gece degismemesi gerekiyor eğer kaka yapmadiysa. Onda da direk bebeğim kendi anne yani oldugu için emekleyip emip, geri yerine dönüyordu Herkesin kendi tercihi tabiki

Diyorum ya kuzum hiç kafana takma. Hamile hamile konsere de çöküyor sanatçılar. Boşuna evham yapma sıkma kendini lütfen

Ben park yatak düşünüyorum açıkçası. Zaten oda yapmıcam tayin olana kadar. Yatağımın yanına park yatak koyarım mis gibi diyorum

Ben park yatak düşünüyorum açıkçası. Zaten oda yapmıcam tayin olana kadar. Yatağımın yanına park yatak koyarım mis gibi diyorum
Evet evet ben de oda yapmamıştım. Bebeğin eşyalarını koyacağin bir dolabın varsa odaya ilk aşamada ihtiyaç olmuyor zaten bebek hep yaninda oluyor. Ben ikinci bebek olmasaydı oğlumu 3 yaşına kadar ayirmazdim aynı odamdan sanırım. Şu an mecburen ayrılacak o yüzden daha yeni oda yapıyorum 2 yaşında

Ben de bir dolap alacağım bir ee park yatak. Tayin olunca 1.5 yaşında olacak o zaman oda yaparız diyoruz. O zamana kadar yanımızda yatar

Reactions: The
Ben de bir dolap alacağım bir ee park yatak. Tayin olunca 1.5 yaşında olacak o zaman oda yaparız diyoruz. O zamana kadar yanımızda yatar
Evet en güzeli bence de canım. Zaten 2 yaşından önce cok önermiyor pedagoglar.

Kasıma çok az kaldı kizlarrr kocaların ocağına incir ağacı dikmeye hazirmiyizzz o kartlarrr bosalacakkk
Ben dün işledim biraz Kasım indirimleri geliyor biraz alırız bir şeyler falan diye yoksa benimkine kalsak 7. Ayda alışveriş yaparız diyor neyseki dün kasıma tamam dedi o kadar abarttım ki indirimi inşallah indirim olur

Merak etme kuzum mutlu mutlu çıkacaksın
İnşallah 2 gündür nasıl mutsuzum anlatamam elimden geldiğince tek kalmadım aktivite yaptım ama panikledim çok sürekli kendimi kontrol ediyorum acaba suyum sızıyor mu, tansiyonum nasıl diye. Bugün iyi de çıksam o odadan kötü de idrar kan testi vereceğim idrarımda enfeksiyon var mı protein kaçağı var mı kan değerlerim nasıl tansiyon için doktoruma gideceğim bakalım ne önerecek her şeyi netleştireceğim bugün Allah ın izniyle.

Bebek arabası, oto koltuğu vs düşerse alabilirsiniz bence de. Hatta çok düşerse mama sandalyesi bile olabilir. Çünkü her türlü alınıyor bunlar

Günaydın kızlar bir ara düz yatmışım gece farkedince hemen düzelttim kendimi. Ama sorun olmuş mudur ki? Okuduğum kitapta bebek sıkıntıya girer diyordu
kuzum hiiiçç bir şey olmaz bak bende 18. haftama giriyorum geçen doktora sordum sık sık yüz üstü sırt üstü yatıyorum gece istemsiz olarak bir zararı olur mu dedim oda kesinlikle zararı olmadığını hiç göbeğin çıkmadı ondan yatabiliyorsun göbeğin çıktığında istesende yatamayacaksın merak etme demişti hiçbir şeycik olmuyormuş zaten rahatsız ederse yine istemsiz düzeltirsin kendini dedi

Ayy ne kadar şanslı bir lohusalık gercirmissin kizzz maşallah inşallah bu bebisinde de öyle olur anaam ben varya sezaryen olmama rağmen 1 haftada hamile kaldığım kilodan bile daha aza düştüm benim bebe çok fenaydiii totom yatak görmedi zombi gibiydim

Günaydın kizlaarr, bende sağlık ocağına gittim, iki gündür net hareket hissetmiyordum, kalp atışını dinledik gayet güzeldi. Bir de tetanoz konusunda bilgi verdi hemşire bende kararsız kaldım ama imza istedi yine de fikrin değişirse gel dedi.

Hahah dimi bide o var inşallah güzel indirimler olur bende işliyorum yavaş yavaş hatta şey yaptım oğlanı örgütledim cumartesi babasının iş yerine gidiyoruz yerleri süpürüyor babası maaş veriyor bende biriktiriyorum hepsini Kasım indirimine sakladım afsgahs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…