Sen yazana kadar çekmiyordu şu an çekiyorKızlar doktor tetanozu mutlaka yaptır ama grip aşısını önermiyorum dedi.
Bir de sürekli canım sahlep ve boza çekiyordu. İçebilirsin bir sıkıntı yok dedi canı çeken varsa.
Oho oyle bı karışıyolarki neler neler yapıyolar, bnım annem, 1 hafta bebegımı kucagıma bıle alamamıştım, emzırememştım, utanmasa kndı emzırcekti. Öyle bı sahıplenmiştıkı, bebek kucagından düşmüyordu,bak ilk defa delirdim bu kadar yazışmanın içinde senden izinsiz habersiz mama vermek ne demek benden izinsiz oyuncağa bile karşıyım şımarmasın diye
Evet ilk çocuğumun en azından ilk 3 ayı çok kolay geçmişti gaz sorunu vs yaşamadım çok şükür. Gece bile gazını çıkartıp yatmadım hiçAyy ne kadar şanslı bir lohusalık gercirmissin kizzz maşallah inşallah bu bebisinde de öyle olur anaam ben varya sezaryen olmama rağmen 1 haftada hamile kaldığım kilodan bile daha aza düştüm benim bebe çok fenaydiii totom yatak görmedi zombi gibiydim
Benim annem de ilk doğum yaptığım gece sabaha kadar bebeğe kendi baktı ben de uyudum saf gibiOho oyle bı karışıyolarki neler neler yapıyolar, bnım annem, 1 hafta bebegımı kucagıma bıle alamamıştım, emzırememştım, utanmasa kndı emzırcekti. Öyle bı sahıplenmiştıkı, bebek kucagından düşmüyordu,
Bn ise yatalak gbi yatıyordum,
Nasıl gücenmişim nasıl zoruma gttiyse en sonunda patladım ve git dedım anneme düşününama nasıl aglıyorum sokağın ortasında hastane onunde..
Çenesi desen hiç durmadı, lohusalıgımda değil bebekle annemle ugrastım allahım kabus gbiydı, hiç unutmuyorum
Bir şey olmaz merak etmeGünaydın kızlarbir ara düz yatmışım gece farkedince hemen düzelttim kendimi. Ama sorun olmuş mudur ki? Okuduğum kitapta bebek sıkıntıya girer diyordu
Canım inşallah güzel haberlerle çıkarsın odadanİnşallah 2 gündür nasıl mutsuzum anlatamam elimden geldiğince tek kalmadım aktivite yaptım ama panikledim çok sürekli kendimi kontrol ediyorum acaba suyum sızıyor mu, tansiyonum nasıl diye. Bugün iyi de çıksam o odadan kötü de idrar kan testi vereceğim idrarımda enfeksiyon var mı protein kaçağı var mı kan değerlerim nasıl tansiyon için doktoruma gideceğim bakalım ne önerecek her şeyi netleştireceğim bugün Allah ın izniyle.
Ben de söyledim eşime kasım indiriminde alcam diye. Ama karar veremiyorumBen dün işledim biraz Kasım indirimleri geliyor biraz alırız bir şeyler falan diye yoksa benimkine kalsak 7. Ayda alışveriş yaparız diyorneyseki dün kasıma tamam dedi o kadar abarttım ki indirimi inşallah indirim olur
Yok kuzum daha takmam zaten. Rahatsız olursak uyanırmışızkuzum hiiiçç bir şey olmaz bak bende 18. haftama giriyorum geçen doktora sordum sık sık yüz üstü sırt üstü yatıyorum gece istemsiz olarak bir zararı olur mu dedim oda kesinlikle zararı olmadığını hiç göbeğin çıkmadı ondan yatabiliyorsun göbeğin çıktığında istesende yatamayacaksın merak etme demişti hiçbir şeycik olmuyormuş zaten rahatsız ederse yine istemsiz düzeltirsin kendini dedi
Benim oglanda meme ucum küçük diye (yada ben beceremedim bilmiyorum ilk tecrubeydi ya) tutamadı mememi o yüzden silikon uçla emzirmek zorunda kaldım 6 ay, oda çok gaz yapıyordu 6 aydan sonra direk mememi tuttu. Bide erkek çocukları daha gazlı olur derler bak senin ki olmamis ne güzelEvet ilk çocuğumun en azından ilk 3 ayı çok kolay geçmişti gaz sorunu vs yaşamadım çok şükür. Gece bile gazını çıkartıp yatmadım hiçdarısı bu bebeğime. Benim sadece doğumum sıkıntıydi hiç açılma olmadığı ve bebek biraz kilolu olduğu için suni sancı ile doğurdum. Bunda nasipse beklemek istiyorum kendi sancimi
Kuzum güzel çakacaksınİnşallah 2 gündür nasıl mutsuzum anlatamam elimden geldiğince tek kalmadım aktivite yaptım ama panikledim çok sürekli kendimi kontrol ediyorum acaba suyum sızıyor mu, tansiyonum nasıl diye. Bugün iyi de çıksam o odadan kötü de idrar kan testi vereceğim idrarımda enfeksiyon var mı protein kaçağı var mı kan değerlerim nasıl tansiyon için doktoruma gideceğim bakalım ne önerecek her şeyi netleştireceğim bugün Allah ın izniyle.
Bende ne alacağımı bilmiyorum ya çok kararsızım inşallah bu indirimi boş geçirmeyiz bu kararsızlıklaBen de söyledim eşime kasım indiriminde alcam diye. Ama karar veremiyorumhangi araba diye
Amin inşallahBende ne alacağımı bilmiyorum ya çok kararsızım inşallah bu indirimi boş geçirmeyiz bu kararsızlıkla
Sadece yazıp cevap verip çıktığımdan neler yaşadın göremedim kuzumCanım inşallah güzel haberlerle çıkarsın odadansana moral veremedim aynı şekil benim de moralim bozuktu sağlıklı olmazdı verdiğim moral ama dualarım seninle güzel haberler getir bize
İnşallah, haber edeceğimKuzum güzel çakacaksınrahatlıkla git görün haber ver bize de
1canım detaylı dan önce gelişimi nasıl görünüyordu, o zamanda geriden mi geliyorduSadece yazıp cevap verip çıktığımdan neler yaşadın göremedim kuzumşimdi okudum bana da haftasına göre bebek 2 hafta geride olduğundan suyu da ona göre yani az dedi ki ben günde 4 litre su içiyorum perinatolog da su içmekle alakası yok dedi inşallah ikimizde sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız
Benimki haftasından 1 hafta öndeydi en son ama şu an son durum ne bilmiyorum. Benim de yarın randevum inşallah hepsi çok iyidir bebeklerin. Amin inşallah canım az kaldı saatineSadece yazıp cevap verip çıktığımdan neler yaşadın göremedim kuzumşimdi okudum bana da haftasına göre bebek 2 hafta geride olduğundan suyu da ona göre yani az dedi ki ben günde 4 litre su içiyorum perinatolog da su içmekle alakası yok dedi inşallah ikimizde sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız
ay iyi bari kız dürtüyorum ya korktum biTabiki de dokunamazsın bingildagina onu zatn aksiyon sıvısı kese koruyor rahat olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?