2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
bak ilk defa delirdim bu kadar yazışmanın içinde senden izinsiz habersiz mama vermek ne demek benden izinsiz oyuncağa bile karşıyım şımarmasın diye
Oho oyle bı karışıyolarki neler neler yapıyolar, bnım annem, 1 hafta bebegımı kucagıma bıle alamamıştım, emzırememştım, utanmasa kndı emzırcekti. Öyle bı sahıplenmiştıkı, bebek kucagından düşmüyordu,
Bn ise yatalak gbi yatıyordum,
Nasıl gücenmişim nasıl zoruma gttiyse en sonunda patladım ve git dedım anneme düşünün ama nasıl aglıyorum sokağın ortasında hastane onunde..
Çenesi desen hiç durmadı, lohusalıgımda değil bebekle annemle ugrastım allahım kabus gbiydı, hiç unutmuyorum

Evet ilk çocuğumun en azından ilk 3 ayı çok kolay geçmişti gaz sorunu vs yaşamadım çok şükür. Gece bile gazını çıkartıp yatmadım hiç darısı bu bebeğime. Benim sadece doğumum sıkıntıydi hiç açılma olmadığı ve bebek biraz kilolu olduğu için suni sancı ile doğurdum. Bunda nasipse beklemek istiyorum kendi sancimi

Benim annem de ilk doğum yaptığım gece sabaha kadar bebeğe kendi baktı ben de uyudum saf gibi resmen olayın dehsetine kapıldım dogurdugumu unuttum. 2 sene oldu hala içimde yaradır yani niye bebeğimi kucağımda tutmadım o gece diye. O yüzden gerçekten gerektiğinde tepki vermek lazım.

Günaydın kızlar bir ara düz yatmışım gece farkedince hemen düzelttim kendimi. Ama sorun olmuş mudur ki? Okuduğum kitapta bebek sıkıntıya girer diyordu
Bir şey olmaz merak etme ben gayet istemli şekilde de yatıyorum sırt üstü. Zaten bebek sıkıntı yaşasa vücudun her türlü tepki verir

Canım inşallah güzel haberlerle çıkarsın odadan sana moral veremedim aynı şekil benim de moralim bozuktu sağlıklı olmazdı verdiğim moral ama dualarım seninle güzel haberler getir bize

Ben de söyledim eşime kasım indiriminde alcam diye. Ama karar veremiyorum hangi araba diye

Yok kuzum daha takmam zaten. Rahatsız olursak uyanırmışız

Benim oglanda meme ucum küçük diye (yada ben beceremedim bilmiyorum ilk tecrubeydi ya) tutamadı mememi o yüzden silikon uçla emzirmek zorunda kaldım 6 ay, oda çok gaz yapıyordu 6 aydan sonra direk mememi tuttu. Bide erkek çocukları daha gazlı olur derler bak senin ki olmamis ne güzel inşallah bu doğumun kolay olur canım haftan dolmuş muydu o yüzden mu suni ile başlattılar

Reactions: The
Kuzum güzel çakacaksın rahatlıkla git görün haber ver bize de

Canım inşallah güzel haberlerle çıkarsın odadan sana moral veremedim aynı şekil benim de moralim bozuktu sağlıklı olmazdı verdiğim moral ama dualarım seninle güzel haberler getir bize
Sadece yazıp cevap verip çıktığımdan neler yaşadın göremedim kuzum şimdi okudum bana da haftasına göre bebek 2 hafta geride olduğundan suyu da ona göre yani az dedi ki ben günde 4 litre su içiyorum perinatolog da su içmekle alakası yok dedi inşallah ikimizde sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız

1canım detaylı dan önce gelişimi nasıl görünüyordu, o zamanda geriden mi geliyordu
2 haftayı normal diyorlar ama

Benimki haftasından 1 hafta öndeydi en son ama şu an son durum ne bilmiyorum. Benim de yarın randevum inşallah hepsi çok iyidir bebeklerin. Amin inşallah canım az kaldı saatine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…