2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Haklısın kuzum. Dediğin gibi çok bilmekte iyi değil. Ama rahatsız olsam dönerim diye düşünmeye başladım artık

Ay ben de fener alayında kızını omzuna almış bi baba vardı. Çok duygulandım. Küçük küçük çocukları görünce gözlerim dolup durdu. Eşimin arkadaşıyla eşi de vardı yanımızda . Ha bire kafamı çevirip durdum gözlerimin dolduğu gözükmesin rezil olucam onlara diye . Zor tuttum kendimi.

Eveeeet beeen meselaaa, her şeye gözlerim doluyor ağlayasim geliyor hemen, hatta bazen ağlarken de gülüyorum ama eşimde alıştı artık bu hallerime bir de ben balık burcuyum sen düşün
Bende balık Burcu’yum

Herşeye ağlar olduk ben zaten duygusaldım şu an ekstra bir boyuttayım

Sen yazana kadar çekmiyordu şu an çekiyor akşam eşime aldırayım bari
Ay benim de nice zamandır çekiyordu. Zaten hiç bişi yiyip içemiyoruz adam akıllı. Soğuk kış gecelerinde üstünde çok hafifff tarçınlı sıcacık sahlep içebiliriz. Boza da Manisa da ünlü bir bozacı var eşim oradan alıp getiriyo. Her yerinkini sevemiyorum. fermente bir gıda sağlıklı baya.

Afiyet bal şeker olup bebişe yarasın

Bende aslında gebelikten önce her şeye ağlayan biriydimşimdi ama çocuk duyucak diye çocuk üzülücek diye olumsuz hiçbir şeye bakmıyorum kendimi tutuyorum en son kv yine soğuk yaklaşmasına çok fazla ağladım sonra o kadar kendimi suçladımki neden onun için ağladımki..zaten eşimde diyor her şeyi kafana takıyorsun cocuğu düşünmüyorsun diye ondan eskisi gibi olmak istemiyorum kesinlikle.

Kizlar çok tatlı karar verdim bu fotoyu cekip paylaşıcam instagram da
Yaaa ben de böyle aklımda bir sürü güzel şey var paylaşmak istiyorum instagramda ilk kez hamile yim diye ama ben instagram nazarına inanıyorum. Orada mutlu bişi paylaşınca gözü kalıyo birilerinin resmen. Korkutuyo beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…