Hiiic o konularda takintili degilim yani uyaniksam sola yatiyorum tv izlerken falan ama gece uykumu bolmuyorum sirt ustude yatiyorum saga sola bazen nerdeyse yuzustu yaticak gibi oluyorum o uyandiriyo sadcee ben biraz rahatim ya bilmiyorum eskiden insanlar hic bisey bilmezken rahat rahat doguruyolarmis simdi cok bilmekte iyi degil sanki
Kuzum her gün ağlamaya bi şey buluyorum. İnstagram videosu olsun, reklamlar olsun, fener alayında bile ağladım seneye kızım da olacak diye düşünüp düşünüp ağladım her daim ağlıyorum. Gözlerim hep dolu dolu
Ay ben de fener alayında kızını omzuna almış bi baba vardı. Çok duygulandım. Küçük küçük çocukları görünce gözlerim dolup durdu. Eşimin arkadaşıyla eşi de vardı yanımızda . Ha bire kafamı çevirip durdum gözlerimin dolduğu gözükmesin rezil olucam onlara diye . Zor tuttum kendimi.
Eveeeet beeen meselaaa, her şeye gözlerim doluyor ağlayasim geliyor hemen, hatta bazen ağlarken de gülüyorum ama eşimde alıştı artık bu hallerime bir de ben balık burcuyum sen düşün
Ay ben de fener alayında kızını omzuna almış bi baba vardı. Çok duygulandım. Küçük küçük çocukları görünce gözlerim dolup durdu. Eşimin arkadaşıyla eşi de vardı yanımızda . Ha bire kafamı çevirip durdum gözlerimin dolduğu gözükmesin rezil olucam onlara diye . Zor tuttum kendimi.
Ay benim de nice zamandır çekiyordu. Zaten hiç bişi yiyip içemiyoruz adam akıllı. Soğuk kış gecelerinde üstünde çok hafifff tarçınlı sıcacık sahlep içebiliriz. Boza da Manisa da ünlü bir bozacı var eşim oradan alıp getiriyo. Her yerinkini sevemiyorum. fermente bir gıda sağlıklı baya.
Kızlar 2 gündür çok duygusalım her şeye ağlıyorum tv de gördüğüm bir haber duygusal bir bölümde 29 ekimde korna seslerine bile duygulanıp ağladım yani kendime engel olamıyorum ağladıkça bebekleri üzüyorum diye bir de ona ağlıyorum yani bir sonu gelmiyor bu ağlamanın hemen komik şeyler izlemeye çalışıyorum ağlamam dursun diye sizde böyle oluyor musunuz bazen
Bende aslında gebelikten önce her şeye ağlayan biriydimşimdi ama çocuk duyucak diye çocuk üzülücek diye olumsuz hiçbir şeye bakmıyorum kendimi tutuyorum en son kv yine soğuk yaklaşmasına çok fazla ağladım sonra o kadar kendimi suçladımki neden onun için ağladımki..zaten eşimde diyor her şeyi kafana takıyorsun cocuğu düşünmüyorsun diye ondan eskisi gibi olmak istemiyorum kesinlikle.
Yaaa ben de böyle aklımda bir sürü güzel şey var paylaşmak istiyorum instagramda ilk kez hamile yim diye ama ben instagram nazarına inanıyorum. Orada mutlu bişi paylaşınca gözü kalıyo birilerinin resmen. Korkutuyo beni.