3-4 gün geride görünüyordu sadece taa ki 3 hafta önceye kadar1canım detaylı dan önce gelişimi nasıl görünüyordu, o zamanda geriden mi geliyordu
2 haftayı normal diyorlar ama
İnşallah canım inşallah. Kalbim ağzımda sankiBenimki haftasından 1 hafta öndeydi en son ama şu an son durum ne bilmiyorum. Benim de yarın randevum inşallah hepsi çok iyidir bebeklerin. Amin inşallah canım az kaldı saatine
Ayy evet bnde oyle yaptımBenim annem de ilk doğum yaptığım gece sabaha kadar bebeğe kendi baktı ben de uyudum saf gibiresmen olayın dehsetine kapıldım dogurdugumu unuttum. 2 sene oldu hala içimde yaradır yani niye bebeğimi kucağımda tutmadım o gece diye. O yüzden gerçekten gerektiğinde tepki vermek lazım.
Sağlıklı haberlerinle gel3-4 gün geride görünüyordu sadece taa ki 3 hafta önceye kadar
Amin inşallah canım hepimize kolay doğumlar diliyorum. Evet 40+2 olmuştuBenim oglanda meme ucum küçük diye (yada ben beceremedim bilmiyorum ilk tecrubeydi ya) tutamadı mememi o yüzden silikon uçla emzirmek zorunda kaldım 6 ay, oda çok gaz yapıyordu 6 aydan sonra direk mememi tuttu. Bide erkek çocukları daha gazlı olur derler bak senin ki olmamis ne güzelinşallah bu doğumun kolay olur canım haftan dolmuş muydu o yüzden mu suni ile başlattılar
Zor bir süreç gerçekten ama iyi haberle çıkacaksın inşallah bazı doktorlar gerçekten korkutuyor ama inşallah doktorun rahatlatacak seniİnşallah canım inşallah. Kalbim ağzımda sanki
İnşallah herşeyini kendimiz yaparızAyy evet bnde oyle yaptımokdr uykusuzdum ki, yattım uyudum, yatalak gbıydım, emmiyordu, zaten emmıyor dıye annem kalktı mama ısıttı, düşün ne kdr cahildim, şimdi olsam bebeğimi kucagımdan, memeden ayırmıcam,
Bnım 11 yıl oldu içimde kanayan yara, evladım aç kaldı saldı kndını, 3 gun hiç aglamadı, allh allh bu işte bı terslik var dıyoruz, ne kadarda saflık, halbukı hrseyi arastrmıştım, bılıyordum. 2 saatte 1 emzirilcegınıde bılıyordum, anneme çok guvendım ben, annem yardım ettı evet ama bn bebekten uzak kalınca, annem sahıplenınce kadına düşman oldum
Kızlar siz siz olun sürünsenizde bebegınızı kndınız tutun, emmesede memeden ayırmayın, her işini kndınız yapın,
İlk altını annem değiştrdı, bn kalkamıyordum, kadın yıllardır alt değiştrmemiş, bulaştrdı battanıyesıne, mikrop kalptı, 3 gce kuvezde yattı oğlum
Hiiic o konularda takintili degilim yani uyaniksam sola yatiyorum tv izlerken falan ama gece uykumu bolmuyorum sirt ustude yatiyorum saga sola bazen nerdeyse yuzustu yaticak gibi oluyorum o uyandiriyo sadceeGünaydın kızlarbir ara düz yatmışım gece farkedince hemen düzelttim kendimi. Ama sorun olmuş mudur ki? Okuduğum kitapta bebek sıkıntıya girer diyordu
Evet aynen öyle gerçekten. Benim doğumum 2 gün sürdü, iki gün suni sancı aldım yani. O yüzden ben de gerçekten çok yorgun ve uykusuzdum. Şimdi bakıyorum çocuğu dogurmusum ama ne ilk gün doğru düzgün sevdim, kucakladım vs. Herkes benden çok sevmiştirAyy evet bnde oyle yaptımokdr uykusuzdum ki, yattım uyudum, yatalak gbıydım, emmiyordu, zaten emmıyor dıye annem kalktı mama ısıttı, düşün ne kdr cahildim, şimdi olsam bebeğimi kucagımdan, memeden ayırmıcam,
Bnım 11 yıl oldu içimde kanayan yara, evladım aç kaldı saldı kndını, 3 gun hiç aglamadı, allh allh bu işte bı terslik var dıyoruz, ne kadarda saflık, halbukı hrseyi arastrmıştım, bılıyordum. 2 saatte 1 emzirilcegınıde bılıyordum, anneme çok guvendım ben, annem yardım ettı evet ama bn bebekten uzak kalınca, annem sahıplenınce kadına düşman oldum
Kızlar siz siz olun sürünsenizde bebegınızı kndınız tutun, emmesede memeden ayırmayın, her işini kndınız yapın,
İlk altını annem değiştrdı, bn kalkamıyordum, kadın yıllardır alt değiştrmemiş, bulaştrdı battanıyesıne, mikrop kalptı, 3 gce kuvezde yattı oğlum
canım nasılsın kendi doktoruna gittin mi? Seni merak ettim.Bursa da tomakay görüntüleme merkezine gittim. Genetiğe yönlendirmedi. Bir arkadaşım aracılığıyla kadın doğuma sordum bir iki hafta sonra tekrar bakılması aradaki fark durumunun değerlendirilmesi yapılmalı dedi. Kendi doktorumla da yarın görüşeceğim.
Kendi doktorumla görüşüp yarın ona göre bir yol haritası belirleyeceğim.
Canım ben sürekli bu haldeyim. Herseye ağlıyorum günde kaç kez ağlıyorum inan bilmiyorum. Herseye aklına gelebilecek herseye. Sabah yerimden kalkamadım nasıl ağladım. Eşim artık dalga geçiyor bazen duruyoruz ay ağladı yine diye ağla geçiyor ben başlıyorum ağlamaya düşünKızlar 2 gündür çok duygusalım her şeye ağlıyorum tv de gördüğüm bir haber duygusal bir bölümde 29 ekimde korna seslerine bile duygulanıp ağladım yani kendime engel olamıyorum ağladıkça bebekleri üzüyorum diye bir de ona ağlıyorum yani bir sonu gelmiyor bu ağlamanın hemen komik şeyler izlemeye çalışıyorum ağlamam dursun diye sizde böyle oluyor musunuz bazen
Tabiki böyleyiz. Bende geçenlerde annem rahatsız diye yemek yapıp göndermiştim . Annem de fotoğraf atmış çok güzel olmuş ellerine sağlık çok iyi geldi falan diye . Oturdum ağladım, ben olmasam ne yicekti bu kadın diyeKızlar 2 gündür çok duygusalım her şeye ağlıyorum tv de gördüğüm bir haber duygusal bir bölümde 29 ekimde korna seslerine bile duygulanıp ağladım yani kendime engel olamıyorum ağladıkça bebekleri üzüyorum diye bir de ona ağlıyorum yani bir sonu gelmiyor bu ağlamanın hemen komik şeyler izlemeye çalışıyorum ağlamam dursun diye sizde böyle oluyor musunuz bazen
Kuzum ayrıntılıya kadar hiç kendi doktorun demedi mi haftası geri falan diye. Belki geriden gelen bi bebektir. Öyle geriden ya da ilerden giden bebekler var. Gayette sağlıklı doğuyorlar 2 hfta geriye suyu da zaten ona göredir. Öyle olması normal değil mi.Sadece yazıp cevap verip çıktığımdan neler yaşadın göremedim kuzumşimdi okudum bana da haftasına göre bebek 2 hafta geride olduğundan suyu da ona göre yani az dedi ki ben günde 4 litre su içiyorum perinatolog da su içmekle alakası yok dedi inşallah ikimizde sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız
Canım ben sürekli bu haldeyim. Herseye ağlıyorum günde kaç kez ağlıyorum inan bilmiyorum. Herseye aklına gelebilecek herseye. Sabah yerimden kalkamadım nasıl ağladım. Eşim artık dalga geçiyor bazen duruyoruz ay ağladı yine diye ağla geçiyor ben başlıyorum ağlamaya düşün
Tabiki böyleyiz. Bende geçenlerde annem rahatsız diye yemek yapıp göndermiştim . Annem de fotoğraf atmış çok güzel olmuş ellerine sağlık çok iyi geldi falan diye . Oturdum ağladım, ben olmasam ne yicekti bu kadın diye
Eveeeet beeen meselaaa, her şeye gözlerim doluyor ağlayasim geliyor hemen, hatta bazen ağlarken de gülüyorumKızlar 2 gündür çok duygusalım her şeye ağlıyorum tv de gördüğüm bir haber duygusal bir bölümde 29 ekimde korna seslerine bile duygulanıp ağladım yani kendime engel olamıyorum ağladıkça bebekleri üzüyorum diye bir de ona ağlıyorum yani bir sonu gelmiyor bu ağlamanın hemen komik şeyler izlemeye çalışıyorum ağlamam dursun diye sizde böyle oluyor musunuz bazen
Teşekkür ederimKusarken nabız yükselmesi olabiliyor. Kustuktan sonra benim de nabzım 100 üstüne çıkıyordu sonra düzeliyordu. Tansiyonda belki öyledir.Dinlenince geçmezse kötü. Doktoruna söyle canım yine de.
Ben de öyleyim canım . Eşimin yaptığı şakaları bile ciddiye alıyorum . Şaka yapıyor diye kafamda yumuşatmaya çalışıyorum ama olmuyor. Dün mesela canım simit çekti sabah aldı geldi. Sonra bana sen de bebeği bahane ediyorsun az değilsin falan dedi. Benim zoruma gitti. Ağlamamı da tutamadım saatlerce ağladım.Kızlar 2 gündür çok duygusalım her şeye ağlıyorum tv de gördüğüm bir haber duygusal bir bölümde 29 ekimde korna seslerine bile duygulanıp ağladım yani kendime engel olamıyorum ağladıkça bebekleri üzüyorum diye bir de ona ağlıyorum yani bir sonu gelmiyor bu ağlamanın hemen komik şeyler izlemeye çalışıyorum ağlamam dursun diye sizde böyle oluyor musunuz bazen
Kuzum her gün ağlamaya bi şey buluyorum. İnstagram videosu olsun, reklamlar olsun, fener alayında bile ağladımKızlar 2 gündür çok duygusalım her şeye ağlıyorum tv de gördüğüm bir haber duygusal bir bölümde 29 ekimde korna seslerine bile duygulanıp ağladım yani kendime engel olamıyorum ağladıkça bebekleri üzüyorum diye bir de ona ağlıyorum yani bir sonu gelmiyor bu ağlamanın hemen komik şeyler izlemeye çalışıyorum ağlamam dursun diye sizde böyle oluyor musunuz bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?