2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayy evet bnde oyle yaptım okdr uykusuzdum ki, yattım uyudum, yatalak gbıydım, emmiyordu, zaten emmıyor dıye annem kalktı mama ısıttı, düşün ne kdr cahildim, şimdi olsam bebeğimi kucagımdan, memeden ayırmıcam,
Bnım 11 yıl oldu içimde kanayan yara, evladım aç kaldı saldı kndını, 3 gun hiç aglamadı, allh allh bu işte bı terslik var dıyoruz, ne kadarda saflık, halbukı hrseyi arastrmıştım, bılıyordum. 2 saatte 1 emzirilcegınıde bılıyordum, anneme çok guvendım ben, annem yardım ettı evet ama bn bebekten uzak kalınca, annem sahıplenınce kadına düşman oldum

Kızlar siz siz olun sürünsenizde bebegınızı kndınız tutun, emmesede memeden ayırmayın, her işini kndınız yapın,
İlk altını annem değiştrdı, bn kalkamıyordum, kadın yıllardır alt değiştrmemiş, bulaştrdı battanıyesıne, mikrop kalptı, 3 gce kuvezde yattı oğlum

Amin inşallah canım hepimize kolay doğumlar diliyorum. Evet 40+2 olmuştu

İnşallah herşeyini kendimiz yaparız yapabiliriz

Günaydın kızlar bir ara düz yatmışım gece farkedince hemen düzelttim kendimi. Ama sorun olmuş mudur ki? Okuduğum kitapta bebek sıkıntıya girer diyordu
Hiiic o konularda takintili degilim yani uyaniksam sola yatiyorum tv izlerken falan ama gece uykumu bolmuyorum sirt ustude yatiyorum saga sola bazen nerdeyse yuzustu yaticak gibi oluyorum o uyandiriyo sadcee ben biraz rahatim ya bilmiyorum eskiden insanlar hic bisey bilmezken rahat rahat doguruyolarmis simdi cok bilmekte iyi degil sanki

Evet aynen öyle gerçekten. Benim doğumum 2 gün sürdü, iki gün suni sancı aldım yani. O yüzden ben de gerçekten çok yorgun ve uykusuzdum. Şimdi bakıyorum çocuğu dogurmusum ama ne ilk gün doğru düzgün sevdim, kucakladım vs. Herkes benden çok sevmiştir tamamen cahillik bence de. Ve işte o anki yorgunluk mu diyeyim. Halbuki sonra düşündüğümde diyorum yani çocuğum benim karnımdan çıkmış, tanıdığı tek kişi benim ve ben doğru düzgün kucağıma almiyorum ne kötü. Neyse ki sonrasında asla kucagimdan inmeyen bir bebeğe dönüştü de o günü fazlasıyla atlattık

Kızlar 2 gündür çok duygusalım her şeye ağlıyorum tv de gördüğüm bir haber duygusal bir bölümde 29 ekimde korna seslerine bile duygulanıp ağladım yani kendime engel olamıyorum ağladıkça bebekleri üzüyorum diye bir de ona ağlıyorum yani bir sonu gelmiyor bu ağlamanın hemen komik şeyler izlemeye çalışıyorum ağlamam dursun diye sizde böyle oluyor musunuz bazen

@ba
canım nasılsın kendi doktoruna gittin mi? Seni merak ettim.

Canım ben sürekli bu haldeyim. Herseye ağlıyorum günde kaç kez ağlıyorum inan bilmiyorum. Herseye aklına gelebilecek herseye. Sabah yerimden kalkamadım nasıl ağladım. Eşim artık dalga geçiyor bazen duruyoruz ay ağladı yine diye ağla geçiyor ben başlıyorum ağlamaya düşün

Tabiki böyleyiz. Bende geçenlerde annem rahatsız diye yemek yapıp göndermiştim . Annem de fotoğraf atmış çok güzel olmuş ellerine sağlık çok iyi geldi falan diye . Oturdum ağladım, ben olmasam ne yicekti bu kadın diye

Kuzum ayrıntılıya kadar hiç kendi doktorun demedi mi haftası geri falan diye. Belki geriden gelen bi bebektir. Öyle geriden ya da ilerden giden bebekler var. Gayette sağlıklı doğuyorlar 2 hfta geriye suyu da zaten ona göredir. Öyle olması normal değil mi.

Ay kızlar işte tam böyleyim bende komik duygusal her şeye bir anda ağlayabiliyorum neyseki normal bir süreç sanırım hormonlar dalgaları gidiyor kendimi ona inandırıyorum artık

Eveeeet beeen meselaaa, her şeye gözlerim doluyor ağlayasim geliyor hemen, hatta bazen ağlarken de gülüyorum ama eşimde alıştı artık bu hallerime bir de ben balık burcuyum sen düşün

Yaa bende bu sarımsı yeşilimsi akıntı bitmiyor yaaa doktor kaşıntı yoksa önemli değil dedi ama kaşıntı koku yok da hep böyle mi olacak anlamadım ki bir de bu aralar çok sık tuvalete gidiyorum artık bazen sıkılıyorum ve tutuyorum bile yani bazen tabi hemen gidemediğim durumlarda, kahvaltıya yaparken gitmeye üşendim sonra kahvaltı bitince kendimi zor attım tuvalete tövbe yaaa ama gece hemen gidiyorum gelince de gün içinde iş yaparken veya birşeylere uğraşırken yerken falan bazen üşeniyorum yani

Ben de öyleyim canım . Eşimin yaptığı şakaları bile ciddiye alıyorum . Şaka yapıyor diye kafamda yumuşatmaya çalışıyorum ama olmuyor. Dün mesela canım simit çekti sabah aldı geldi. Sonra bana sen de bebeği bahane ediyorsun az değilsin falan dedi. Benim zoruma gitti. Ağlamamı da tutamadım saatlerce ağladım.

Kuzum her gün ağlamaya bi şey buluyorum. İnstagram videosu olsun, reklamlar olsun, fener alayında bile ağladım seneye kızım da olacak diye düşünüp düşünüp ağladım her daim ağlıyorum. Gözlerim hep dolu dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…