2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende aynen bu ayakkabılarla aynı şeyi yapmak istiyorum ama. Bugün yarın diye diye sanırım doğuma giderken yapıcam.
Ben de öyle valla paylaşamıyorum endişe ediyorum
hayal fotoğraflarımız yalan oldu zaten benim oldu en azından

Ayyy nasıl heyacanlı güzel haberlerle çıkarsın doktordancumartesini ben hem bekliyorum hemde korkuyorum çok
Amin canımm inşallah hepimizin çook çook güzel geçer. Herşeyin güzel gittiği sıkıntısız bir ultrason günümüz olur. Bende korkuyorum stres oluyorum bakalım o odaya nasıl gireceğim.

Çok haklısın ama yapmayan da yapmıyor ki bence yine aynı şeyi söyleyeceğim sen dünyanın en şanslı insanlarındansın

O kadar katılıyorum ki .. erkek ailesinin her şeyden uzak duranı makbuldür . Bizimkilerde her şeye salça olmayı sever aksi gibi

Gerçekten öyleymiş. Ben bunu 30 yaşında 2 senelik evliyken anladım çok şükür anlamayadabilirdim hajsjsj ne kadar uzak o kadar muhteşem..

Daha ağır şeylerde söylerim de gerek yok hdjd

Gerçekten öyleymiş. Ben bunu 30 yaşında 2 senelik evliyken anladım çok şükür anlamayadabilirdim hajsjsj ne kadar uzak o kadar muhteşem..

Daha ağır şeylerde söylerim de gerek yok hdjd

Hahahah ya bende o mesafeyi güzel koruyabildim 2 senedir . İnşallah bebişlerimiz doğunca düzenimiz bozulmaz

Evet ya gecen hafta konusmustuk burda cogumuz korkuyoruz benim 90 takipcim falan var gormesini istemedigim kisilere de hikayemi gizleyip oyle paylasicam

Evet ya gecen hafta konusmustuk burda cogumuz korkuyoruz benim 90 takipcim falan var gormesini istemedigim kisilere de hikayemi gizleyip oyle paylasicam
Bende daha paylaşmadım sosyal medya ile sadece ailelerimiz biliyor bende detaylıyı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…