Yaaa ben de böyle aklımda bir sürü güzel şey var paylaşmak istiyorum instagramda ilk kez hamile yim diye ama ben instagram nazarına inanıyorum. Orada mutlu bişi paylaşınca gözü kalıyo birilerinin resmen. Korkutuyo beni.
Amin canımm inşallah hepimizin çook çook güzel geçer. Herşeyin güzel gittiği sıkıntısız bir ultrason günümüz olur. Bende korkuyorum stres oluyorum bakalım o odaya nasıl gireceğim.
Ben ondan annelik beklemedimde zaten benim için diğil kendi oğlu için yapa bilir mesela..yoksa ben ondan beklemedim bana gelsin baksın etsin zaten rahat edememde onunla..benim istediğim hasta olunca zor olunca 1 yemek bile göndere bilir ama yok yani.Büyük konuşmayım yaşlanınca en son bakıcak kişi benim en son kendileride farkında çok şükür her şeyi tek başıma yardım olmadan yapıyorum
Yaaa ben de böyle aklımda bir sürü güzel şey var paylaşmak istiyorum instagramda ilk kez hamile yim diye ama ben instagram nazarına inanıyorum. Orada mutlu bişi paylaşınca gözü kalıyo birilerinin resmen. Korkutuyo beni.
Evet ya gecen hafta konusmustuk burda cogumuz korkuyoruz benim 90 takipcim falan var gormesini istemedigim kisilere de hikayemi gizleyip oyle paylasicam
Evet ya gecen hafta konusmustuk burda cogumuz korkuyoruz benim 90 takipcim falan var gormesini istemedigim kisilere de hikayemi gizleyip oyle paylasicam