Canım ben henüz almadım ama alacağım. Şu detaylıyı bi atlatayım.Ayy bu ayakkabılardan alan var mı güvenilir bir siteden çok tatlı varsa bildiğiniz site önerebilir misiniz çook beğendim
Benim sıpa da öyle ya hiç poz vermiyorYaaaa çok tatli bu daaaama benim bebegimin hic böyle ultrasonu yok hep totosu dönük onla guzel olmaz ilerde insallah
İnşallah sorunsuz sıkıntısız bir kontrol olur. Şimdi yazınca bile heyecanlanıyorum.Ayyy bende çoook heyecanlıyım aynı gün benimde seninle detaylı ultrasonumuz
Ben de öyle valla paylaşamıyorum endişe ediyorumBende aynen bu ayakkabılarla aynı şeyi yapmak istiyorum ama. Bugün yarın diye diye sanırım doğuma giderken yapıcam.
hayal fotoğraflarımız yalan oldu zatenYaaa ben de böyle aklımda bir sürü güzel şey var paylaşmak istiyorum instagramda ilk kez hamile yim diye ama ben instagram nazarına inanıyorum. Orada mutlu bişi paylaşınca gözü kalıyo birilerinin resmen. Korkutuyo beni.
Amin canımm inşallah hepimizin çook çook güzel geçer. Herşeyin güzel gittiği sıkıntısız bir ultrason günümüz olur. Bende korkuyorum stres oluyorum bakalım o odaya nasıl gireceğim.Ayyy nasıl heyacanlı güzel haberlerle çıkarsın doktordancumartesini ben hem bekliyorum hemde korkuyorum çok
Ay insallaaaahhhBenim sıpa da öyle ya hiç poz vermiyorinşallah detaylıda yüzünü görürüm
Bende instagram nazarına inanıyorum. En azından 2 ay daha paylaşmayacağım. Allahın izniyle 30. Haftaya kadar saklamaya devam.Ben de öyle valla paylaşamıyorum endişe ediyorum
hayal fotoğraflarımız yalan oldu zatenbenim oldu en azından
Ben ondan annelik beklemedimde zaten benim için diğil kendi oğlu için yapa bilir mesela..yoksa ben ondan beklemedim bana gelsin baksın etsin zaten rahat edememde onunla..benim istediğim hasta olunca zor olunca 1 yemek bile göndere bilir ama yok yani.Büyük konuşmayım yaşlanınca en son bakıcak kişi benim en son kendileride farkında çok şükür her şeyi tek başıma yardım olmadan yapıyorum
O kadar katılıyorum ki .. erkek ailesinin her şeyden uzak duranı makbuldür . Bizimkilerde her şeye salça olmayı sever aksi gibiÇok haklısın ama yapmayan da yapmıyor ki bence yine aynı şeyi söyleyeceğim sen dünyanın en şanslı insanlarındansın
Amin kuzum inşallah yaAy insallaaaahhhbiz cok zorladik yarisini anca gorduk sen insallah hepsini gorebilirsin
O kadar katılıyorum ki .. erkek ailesinin her şeyden uzak duranı makbuldür . Bizimkilerde her şeye salça olmayı sever aksi gibi
Ben de inanıyorum vallahi. O yüzden belki detaylıdan sonra diyorum ama belki. Hala emin değilimBende instagram nazarına inanıyorum. En azından 2 ay daha paylaşmayacağım. Allahın izniyle 30. Haftaya kadar saklamaya devam.
Dur bakalım şimdi nazar etmeyim çocuk olunca belli olmaz belki taşınır banaÇok haklısın ama yapmayan da yapmıyor ki bence yine aynı şeyi söyleyeceğim sen dünyanın en şanslı insanlarındansın
Gerçekten öyleymiş. Ben bunu 30 yaşında 2 senelik evliyken anladım çok şükür anlamayadabilirdim hajsjsj ne kadar uzak o kadar muhteşem..
Daha ağır şeylerde söylerim de gerek yok hdjd
Kız bak yeni heves etdim paylaşıcam diye yine kafam karıştıBende instagram nazarına inanıyorum. En azından 2 ay daha paylaşmayacağım. Allahın izniyle 30. Haftaya kadar saklamaya devam.
Evet ya gecen hafta konusmustuk burda cogumuz korkuyoruzYaaa ben de böyle aklımda bir sürü güzel şey var paylaşmak istiyorum instagramda ilk kez hamile yim diye ama ben instagram nazarına inanıyorum. Orada mutlu bişi paylaşınca gözü kalıyo birilerinin resmen. Korkutuyo beni.
Aynen inşallah sorunsuz olur da sonra o ayakkabıların siparişini veririz birlikteİnşallah sorunsuz sıkıntısız bir kontrol olur. Şimdi yazınca bile heyecanlanıyorum.
Bende daha paylaşmadım sosyal medya ile sadece ailelerimiz biliyorEvet ya gecen hafta konusmustuk burda cogumuz korkuyoruzbenim 90 takipcim falan var gormesini istemedigim kisilere de hikayemi gizleyip oyle paylasicam
Yaaa sen bana bakma içinden geldiği gibi davran.Kız bak yeni heves etdim paylaşıcam diye yine kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?