2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bzde çok şukur atlattık, o emmedıgı 1 haftanın acısını cak cuk emdi 1,5 sene
Sütümde çok boldu
Bn sezeryan oldum, sabah 10da geceye kdr vakit var yınede çocugu memede tutmadım saf gbi..

Ayy bn düşünüyorumda bir lohusanın başına gelcek hersey oldu
Planlı ve ılk dogumum oldugu için annemin telefonları susmadı, annem telefonlara bakmaktan gelen gidenebakmaktan bısey yapamadı, milleti ağırlamaktan..

Planlı ve saati belli bı dogum olunca bıde h. Sonuna denk gelınce bıde sabah 10 da olunca
Tüm gun ne gelen bitti ne de giden
Daha bn anesteziden ayılmadan gelenler oldu, yarım yamalak hatrlıyorum,
Bide bn yataktayım bebek taaa odanın bi ucunda..

Bide daha bebeğin topuk kanı bıle alınmadan kucaklarına alıp hobidik dıye sevip attılar havalara, gelenler sanki bebek anlıyacak hobidikten
Mıkrop kaptı
Bn zten yarı baygın, eşim bıseyden anlamıyo saf, annem şaşkın
Ayyy çok yaralıyım kızlar

Ertesı gun eve geldık
Bi geldım, koyden yegenler, abım, yngem, ananem gelmiş
1+1 evim var, sadece bi odada soba var
Ve sadece köse koltugum var.
E tabi onlar ordayken ben yıne emziremedim, bebek kndını salmış baygın düşünün halaa bzım jeton düşmüyor
Buarada bebek mamada içmiyor cunku bıberonu tutamıyor cunku baygın

O akşam apartmndan 3 komşu geldi cs. Derken,.....
Bi arkadastan manuel pompa aldım, ama beceremedım onuda
Ertesi gce çocugun 4 gce hiç sesi çıkmayınca hemn koştuk hastaneye
3 gce kuvezde kaldı, gunde 2 kez emzırmeye gırıyordum tabi emmiyordu, tutamıyordu, mılletın bebişleri cak cuk emerkn bnımkı emmiyordu

Süt sagma odalarına girdık, orda süt sağa sağa sütüm çoğaldı 1 haftanın sonunda
O bir hafta kabustu, dikişli halimle neler çektım,

Saflıkmı, salaklıkmı oyle bi boşluğa düştukki, ne yapcagımızı sasırdık,

Bilemedim ya ben gerçi instaqramda olan her kes biliyor ben neyi gizliyorumki
Ahahahhha gerçekten sen madem biliyorlar paylaş gitsin. Benim 700 takipçim var ve çoğu bilmiyor. Şuan sadece beni görenler biliyor burada. Bir de yakın akrabalarım

Ben boza nedir bilmiyorum ama sahlep çok severim favori kış içeceğimdir

Oyyy kıyamam kuzummm, çok şükür şimdi çok iyi oğlun ama neler yaşamışsın gerçekten

Bu dediklerinin hepsinin yaptım ben kuzum iki büklüm bile olsam gram uyku uyumamış bile olsam vermedim bebegimi kayınvalidem kızım yarım saat uyu nolur derdi yok ben bakicam derdim hatta biara korkmuş bu kız ölücek demiş eşime gözler mor 47 kiloya düşmüşüm senin dediğin gibi iyiki yapmışım diyorum hiçte pişman değilim ama geçen gün eltim ne dedi biliyor musun sen bize çocuğu elletmedin kaçırdın bizden sanki çocuğunu çalıcaz, sinir oldum ben yeni doğan bebeğe yaklasilmasini sevmiyorum dedim yine olsa yine yaparım dedim mesajı aldı

Ahahahhha gerçekten sen madem biliyorlar paylaş gitsin. Benim 700 takipçim var ve çoğu bilmiyor. Şuan sadece beni görenler biliyor burada. Bir de yakın akrabalarım
700bende orda sayılı bir şey var bu kadar onlarda biliyor zaten duymuşlar

Ay ben eşim de dahil kimsenin yanında ağlayamıyorum ama yaaa şu huyumu değiştirmeyi o kadar çok isterdim ki
Ben de tam tersi senin gibi olmayı isterdim benim çeşmeler en ufak bir şeyde açılıyor her yerde her an hiç olmayacak yerlerde çok sıkıntılı bir durum

Ay ben eşim de dahil kimsenin yanında ağlayamıyorum ama yaaa şu huyumu değiştirmeyi o kadar çok isterdim ki
Nasıl engel olabiliyorsun acill ogrett nolur benim gözyaşım gözümde yaa geldiğinde tutamıyorum bide burnum kıpkırmızı oluyor gözlerim Hayko gibi oluyor direk belli ediyorum

Kesinlikle eltinin dediği sözler banada söylenicek şimdiden hazırım duymayahiç umrumda diğil benim

Sen en iyisini yapmışsın
Şimdi istedıgı kdr laf yapsın, ver cevabını geç

Ben de tam tersi senin gibi olmayı isterdim benim çeşmeler en ufak bir şeyde açılıyor her yerde her an hiç olmayacak yerlerde çok sıkıntılı bir durum

Nasıl engel olabiliyorsun acill ogrett nolur benim gözyaşım gözümde yaa geldiğinde tutamıyorum bide burnum kıpkırmızı oluyor gözlerim Hayko gibi oluyor direk belli ediyorum
yani ne bileyim. ağlayamıyorum başka da bir açıklaması yok ama rahatça ağlayabilseydim o an belki benim için daha iyi olabilirdi. tepkilerim daha anlaşılır olurdu . şuan sadece her şeye sinirlenen biri gibi görünüyorum. sıfır duygu .d

Kız o daha iyi en azından seni sinirli görüp çekinirler ben bir ağlasam iki ağlasam ahh canımm kıyamam oluyor ama üç dörtten sonra bu yine başladı oluyor duygusal boyutu gidiyor işin dalgaya vurmaya başlıyorlar

Bir kere babam bekarken sinirlenip senin en büyük silahın gözyaşın demişti çok takmıştım bu cümleye elimde değil tutamıyorum ama ondan beri hiç ağlamamak istiyorum ve ağlayınca da kaçmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…