Ay canım aminnn inşallah.Aynen inşallah sorunsuz olur da sonra o ayakkabıların siparişini veririz birlikte
Her gece okuyorum dua ediyorum hem bize hem hamile kalmak isteyen herkeseNazar için her gece uyumadan önce nas felek ihlas Ayetel kürsü okuyun ovuca 3 defa ve üfleyin sonra üstünüze çekin ama 3 defa hiçbir şey olmaz Allahın izniyle
Bilemedim ya ben gerçi instaqramda olan her kes biliyor ben neyi gizliyorumkiYaaa sen bana bakma içinden geldiği gibi davran.
Bzde çok şukur atlattık, o emmedıgı 1 haftanın acısını cak cuk emdi 1,5 seneEvet aynen öyle gerçekten. Benim doğumum 2 gün sürdü, iki gün suni sancı aldım yani. O yüzden ben de gerçekten çok yorgun ve uykusuzdum. Şimdi bakıyorum çocuğu dogurmusum ama ne ilk gün doğru düzgün sevdim, kucakladım vs. Herkes benden çok sevmiştirtamamen cahillik bence de. Ve işte o anki yorgunluk mu diyeyim. Halbuki sonra düşündüğümde diyorum yani çocuğum benim karnımdan çıkmış, tanıdığı tek kişi benim ve ben doğru düzgün kucağıma almiyorum ne kötü. Neyse ki sonrasında asla kucagimdan inmeyen bir bebeğe dönüştü de o günü fazlasıyla atlattık
Ahahahhha gerçekten sen madem biliyorlar paylaş gitsin. Benim 700 takipçim varBilemedim ya ben gerçi instaqramda olan her kes biliyor ben neyi gizliyorumki
Berfu Hocanın yorumları güzeldi canım inşallah pozitif sonuç alırsın ve sağlıklı bir bebeğin olur ve sağlıkla kavuşursunuz inşallahBahceciyi düşünüyorum berfu hocayi amh 0.04
Ben boza nedir bilmiyorumAy benim de nice zamandır çekiyordu. Zaten hiç bişi yiyip içemiyoruz adam akıllı. Soğuk kış gecelerinde üstünde çok hafifff tarçınlı sıcacık sahlep içebiliriz. Boza da Manisa da ünlü bir bozacı var eşim oradan alıp getiriyo. Her yerinkini sevemiyorum. fermente bir gıda sağlıklı baya.
Afiyet bal şeker olup bebişe yarasın
Oyyy kıyamam kuzummm, çok şükür şimdi çok iyi oğlunBzde çok şukur atlattık, o emmedıgı 1 haftanın acısını cak cuk emdi 1,5 sene
Sütümde çok boldu
Bn sezeryan oldum, sabah 10da geceye kdr vakit var yınede çocugu memede tutmadım saf gbi..
Ayy bn düşünüyorumda bir lohusanın başına gelcek hersey oldu
Planlı ve ılk dogumum oldugu için annemin telefonları susmadı, annem telefonlara bakmaktan gelen gidenebakmaktan bısey yapamadı, milleti ağırlamaktan..
Planlı ve saati belli bı dogum olunca bıde h. Sonuna denk gelınce bıde sabah 10 da olunca
Tüm gun ne gelen bitti ne de giden
Daha bn anesteziden ayılmadan gelenler oldu, yarım yamalak hatrlıyorum,
Bide bn yataktayım bebek taaa odanın bi ucunda..
Bide daha bebeğin topuk kanı bıle alınmadan kucaklarına alıp hobidik dıye sevip attılar havalara, gelenlersanki bebek anlıyacak hobidikten
Mıkrop kaptı
Bn zten yarı baygın, eşim bıseyden anlamıyo saf, annem şaşkın
Ayyy çok yaralıyım kızlar
Ertesı gun eve geldık
Bi geldım, koyden yegenler, abım, yngem, ananem gelmiş
1+1 evim var, sadece bi odada soba var
Ve sadece köse koltugum var.
E tabi onlar ordayken ben yıne emziremedim, bebek kndını salmış baygın düşünün halaa bzım jeton düşmüyor
Buarada bebek mamada içmiyor cunku bıberonu tutamıyor cunku baygın
O akşam apartmndan 3 komşu geldi cs. Derken,.....
Bi arkadastan manuel pompa aldım, ama beceremedım onuda
Ertesi gce çocugun 4 gce hiç sesi çıkmayınca hemn koştuk hastaneye
3 gce kuvezde kaldı, gunde 2 kez emzırmeye gırıyordum tabi emmiyordu, tutamıyordu, mılletın bebişleri cak cuk emerkn bnımkı emmiyordu
Süt sagma odalarına girdık, orda süt sağa sağa sütüm çoğaldı 1 haftanın sonunda
O bir hafta kabustu, dikişli halimle neler çektım,
Saflıkmı, salaklıkmı oyle bi boşluğa düştukki, ne yapcagımızı sasırdık,
Bu dediklerinin hepsinin yaptım ben kuzum iki büklüm bile olsam gram uyku uyumamış bile olsam vermedim bebegimi kayınvalidem kızım yarım saat uyu nolur derdi yok ben bakicam derdim hatta biara korkmuş bu kız ölücek demiş eşime gözler mor 47 kiloya düşmüşümAyy evet bnde oyle yaptımokdr uykusuzdum ki, yattım uyudum, yatalak gbıydım, emmiyordu, zaten emmıyor dıye annem kalktı mama ısıttı, düşün ne kdr cahildim, şimdi olsam bebeğimi kucagımdan, memeden ayırmıcam,
Bnım 11 yıl oldu içimde kanayan yara, evladım aç kaldı saldı kndını, 3 gun hiç aglamadı, allh allh bu işte bı terslik var dıyoruz, ne kadarda saflık, halbukı hrseyi arastrmıştım, bılıyordum. 2 saatte 1 emzirilcegınıde bılıyordum, anneme çok guvendım ben, annem yardım ettı evet ama bn bebekten uzak kalınca, annem sahıplenınce kadına düşman oldum
Kızlar siz siz olun sürünsenizde bebegınızı kndınız tutun, emmesede memeden ayırmayın, her işini kndınız yapın,
İlk altını annem değiştrdı, bn kalkamıyordum, kadın yıllardır alt değiştrmemiş, bulaştrdı battanıyesıne, mikrop kalptı, 3 gce kuvezde yattı oğlum
700Ahahahhha gerçekten sen madem biliyorlar paylaş gitsin. Benim 700 takipçim varve çoğu bilmiyor. Şuan sadece beni görenler biliyor burada. Bir de yakın akrabalarım
kuzum kimle konuştuysam tam yatış özelliğine çok dikkat et diyor.
Ben de tam tersi senin gibi olmayı isterdimAy ben eşim de dahil kimsenin yanında ağlayamıyorum ama yaaa şu huyumu değiştirmeyi o kadar çok isterdim ki
Nasıl engel olabiliyorsun acill ogrett nolur benim gözyaşım gözümde yaa geldiğinde tutamıyorum bide burnum kıpkırmızı oluyor gözlerim Hayko gibi oluyor direk belli ediyorumAy ben eşim de dahil kimsenin yanında ağlayamıyorum ama yaaa şu huyumu değiştirmeyi o kadar çok isterdim ki
Kesinlikle eltinin dediği sözler banada söylenicek şimdiden hazırım duymayaBu dediklerinin hepsinin yaptım ben kuzum iki büklüm bile olsam gram uyku uyumamış bile olsam vermedim bebegimi kayınvalidem kızım yarım saat uyu nolur derdi yok ben bakicam derdim hatta biara korkmuş bu kız ölücek demiş eşime gözler mor 47 kiloya düşmüşümsenin dediğin gibi iyiki yapmışım diyorum hiçte pişman değilim ama geçen gün eltim ne dedi biliyor musun sen bize çocuğu elletmedin kaçırdın bizden sanki çocuğunu çalıcaz, sinir oldum ben yeni doğan bebeğe yaklasilmasini sevmiyorum dedim yine olsa yine yaparım dedim mesajı aldı
Sen en iyisini yapmışsınBu dediklerinin hepsinin yaptım ben kuzum iki büklüm bile olsam gram uyku uyumamış bile olsam vermedim bebegimi kayınvalidem kızım yarım saat uyu nolur derdi yok ben bakicam derdim hatta biara korkmuş bu kız ölücek demiş eşime gözler mor 47 kiloya düşmüşümsenin dediğin gibi iyiki yapmışım diyorum hiçte pişman değilim ama geçen gün eltim ne dedi biliyor musun sen bize çocuğu elletmedin kaçırdın bizden sanki çocuğunu çalıcaz, sinir oldum ben yeni doğan bebeğe yaklasilmasini sevmiyorum dedim yine olsa yine yaparım dedim mesajı aldı
Ben de tam tersi senin gibi olmayı isterdimbenim çeşmeler en ufak bir şeyde açılıyor her yerde her an hiç olmayacak yerlerde çok sıkıntılı bir durum
yani ne bileyim. ağlayamıyorum başka da bir açıklaması yokNasıl engel olabiliyorsun acill ogrett nolur benim gözyaşım gözümde yaa geldiğinde tutamıyorum bide burnum kıpkırmızı oluyor gözlerim Hayko gibi oluyor direk belli ediyorum
Kız o daha iyi en azından seni sinirli görüp çekinirler ben bir ağlasam iki ağlasam ahh canımm kıyamam oluyor ama üç dörtten sonra bu yine başladı oluyor duygusal boyutu gidiyor işin dalgaya vurmaya başlıyorlaryani ne bileyim. ağlayamıyorum başka da bir açıklaması yokama rahatça ağlayabilseydim o an belki benim için daha iyi olabilirdi. tepkilerim daha anlaşılır olurdu . şuan sadece her şeye sinirlenen biri gibi görünüyorum. sıfır duygu .d
Bir kere babam bekarken sinirlenip senin en büyük silahın gözyaşın demişti çok takmıştım bu cümleye elimde değil tutamıyorum ama ondan beri hiç ağlamamak istiyorum ve ağlayınca da kaçmak istiyorumyani ne bileyim. ağlayamıyorum başka da bir açıklaması yokama rahatça ağlayabilseydim o an belki benim için daha iyi olabilirdi. tepkilerim daha anlaşılır olurdu . şuan sadece her şeye sinirlenen biri gibi görünüyorum. sıfır duygu .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?