2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hamile değilken eczacı bana bu magnezyum çeşidini vermişti. Bir sürü çeşidi varmış bu magnezyumların hepsi farklı işe yarıyormuş o zaman öğreniştim. Bu görseldeki öyle bir şey ki gece yatarken içtim kabızlık için gecenin bir yarısı tuvalete kendimi zor attım. İçimde ne var ne yok temizledi. Ancak hamilelikte kullanabiliyor muyuz hiç bir fikrim yok. Doktora sor istersen canım whatsap tan yazıp. Öyle bir şansın varsa.

Evet kuzum süper anladım peki neden öyle olsun ki?

Üffff benim ki de sürekli üzülüyor annesine. Neymiş babası kötü davranıyormuş. Napalım yani yıllardır evliler sen mi düzelteceksin

Kuzum geldi mi siparişin peki? Bizim de aracımız var ama sorun biz de şu. Biz memleketlere uzağız yazın gidiyoruz

Evet kuzum süper anladım peki neden öyle olsun ki?
Mesela puset bebek arabasına takılıyken tutma sapını arkaya doğru indiriyorlar o şekilde duruyor. Sen bebeği pusetin içinden alırken veya koyarken daha rahat hareket imkanın oluyor. Tentesi bağımsız olduğu zaman onu hemen hafif geri itip istediğin gibi rahat rahat bebeğini alıp koyabilir yada onunla ilgilenebilirsin

Duphalac kullanıyorum ben tüp bebek doktorum yazmıştı ama düzenli kullanma demişti 2 günden fazla tuvalete çıkamadığım zamanlar alıyorum sadece hemen rahatlatıyor beni

Üffff benim ki de sürekli üzülüyor annesine. Neymiş babası kötü davranıyormuş. Napalım yani yıllardır evliler sen mi düzelteceksin
Aynen öyle. Düzelmez zaten . Bu işin sonu yokki. Ebeveynlerimize biz anne babalık yapıyoruz. Resmen o hale geliyor bi süre sonra. Bi psikolog geçen Instagram'da demişti. " biz üst soyumuza karşı sorumlu değiliz, dünyaya getirdiğimiz alt soyumuza karşı sorumluyuz " gibi bir şey.

Canım doktoruna kızılcık içeren vitamin kullanabilir miyim diye bir danış istersen kontrol gününde izin verirse bi kızılcıklı vitamin denersin belki fayda eder sana da
önerir heralde doktorumda senin gibi kullanan başkalarını da duydum probiyotiğin ne zararı olacak zaten :)

Anladım canım benimde erkek benimde 3 gün falan oynuyor. Benimde geç döllenme. Aynen canım bir daha git en azından daha rahat edersin. Perinatolog kime gitmiştin canım
Evet stres ve endişe bebeği de etkiliyor diye insan iyice geriliyor. Ben Yalova'da yaşıyorum. Bursada tomakay tibbi görüntüleme merkezine gittim

Kızlar gebe okuluna yazıldım 5 hafta sürecekmis haftada 1 veya 2 ders olabiliyomus 2.5 saat surermis hamilelik-dogum-emzirme-lohusalik-ilk yardim konular boyleymis bakalim yeterli sayi olunca baslayacakmisiz 2 3 hafta icinde ogrendiklerimi atarim burayada

Ayy bende istiyorum, aslında doğum eğitimi aldım ama o özeldi devletin ki hem daha uzun sürüyor nerde gidiceksin canim İstanbul'da mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…