Çok güzel ve mantıklı bir cümle. Neyse eşimi işlemeye devam edeyimAynen öyle. Düzelmez zaten . Bu işin sonu yokki. Ebeveynlerimize biz anne babalık yapıyoruz. Resmen o hale geliyor bi süre sonra. Bi psikolog geçen Instagram'da demişti. " biz üst soyumuza karşı sorumlu değiliz, dünyaya getirdiğimiz alt soyumuza karşı sorumluyuz " gibi bir şey.
Yaaaa çok güzelKızlar gebe okuluna yazıldım5 hafta sürecekmis haftada 1 veya 2 ders olabiliyomus 2.5 saat surermis hamilelik-dogum-emzirme-lohusalik-ilk yardim konular boyleymis bakalim yeterli sayi olunca baslayacakmisiz 2 3 hafta icinde ogrendiklerimi atarim burayada
Teşekkür ederim canım. Burada magazaların hiç birinde stoğu kalmamıştı. Yeni bir model zaten. Çok travel sistem modeli araştırdım. Videolar izledim yorumlar okudum. Bu modelde karar kıldım. Tabiki bundan daha iyi modeller vardır belki ama ben bütçeme uygun hatta biraz zorlayarak bunu aldım. Benim baya hoşuma da gitti açıkçasıGüzel araba güle güle kullanın canım..bakmadanmı sipariş etdiniz?
Bunlar nasıl kullanılıyor ki. Bi de burundan sümük çekilen cihazlar varmış tıkanınca. Süpürge falan kullanılıyormuş. Şırınga sıkanlar var bebeğin burnuna . Ben zarar vercem diye korkarım bebeğe.Kızlar buhar makinesini ihmal etmeyin onuda ekleyin listenize ben bunu alicam degerlendirmesi guzel fiyatida makul iş gorur kucuk biseybebislerin burnu zaten kucucuk kurumasın findik burunlari en cok zorlanilan seymis yenidogan zamani
Yo evet baktım ağır değilmiş travel sistemleri uzun sürede kullanabiliyorsun o yönden çok iyi 3 yaşına kadar kullanım sağlıyor bebeğin gelişimine göre ben o yüzden onu daha çok tercih ediyorumKuzum biliyorum. O yüzden kimse önermiyor ama çok beğeniyorumbir de bu 6.8 kg diyor çok değil sanki?
Ben cok begendim cok ilgiliydi ebeAyy bende istiyorum, aslında doğum eğitimi aldım ama o özeldi devletin ki hem daha uzun sürüyor nerde gidiceksin canim İstanbul'da mısın?
Sen de hangi marka hangi model var kuzum? Benim erkek kardeşim benden 11 yaş küçük. Hatırlıyorum. Baston tipi arabası vardı ama gerçekten hiç binmedi. O yüzden hiç pahalı almak istemiyorumYo evet baktım ağır değilmiş travel sistemleri uzun sürede kullanabiliyorsun o yönden çok iyi 3 yaşına kadar kullanım sağlıyor bebeğin gelişimine göre ben o yüzden onu daha çok tercih ediyorum
Bende kesinlikle çok para vermek istemiyorum bebek arabasına zaten odayı yapmak baya masraflı oluyor hiçbir şeyde alınmamış hala.Bende bir karar versem rahatlarım resmenTeşekkür ederim canım. Burada magazaların hiç birinde stoğu kalmamıştı. Yeni bir model zaten. Çok travel sistem modeli araştırdım. Videolar izledim yorumlar okudum. Bu modelde karar kıldım. Tabiki bundan daha iyi modeller vardır belki ama ben bütçeme uygun hatta biraz zorlayarak bunu aldım. Benim baya hoşuma da gitti açıkçası
Bitmedi bugun üçlü tarama testim çıktı doktor yüksek dedi fetal veya sıvı aldırmayı önerdi napacam bilmiyorum beynin durduBenim de çok büyüdü kuzum vallahi. Aaa bulantıların bitmedi miinşallah biter kuzum
Ayyy üniversitemBen cok begendim cok ilgiliydi ebeistanbul marmara uni pendik egitim ve arastirma hastanesi ama bildigim kadariyla her hastanede var
İyiyim demek isterdim üçlü tarama testim çok yüksek çıktı fetal veya sıvı aldirmami söyledi doktor moralim çok bozuk napicami bilmiyorumCnm bn iyiyim çok şukur
Bi sorun yok, idrar yolu enfeksıyonu dışında
8 kasımda detaylım var onu beklıyorum
Sen nasılsın
Ne riski var kuzum ne diyor doktor? Sıvı aldırma en garantilisiymiş kitapta öyle yazıyordu ama ben olsam fetal yaptırırdım. Çünkü sıvı da risk varBitmedi bugun üçlü tarama testim çıktı doktor yüksek dedi fetal veya sıvı aldırmayı önerdi napacam bilmiyorum beynin durdu
Bunda bisey yok icine su dolduruyosun calistiriyosun odayi nemlendiriyo bebegin bas ucuna koyuyosun ki burnu kurumasinBunlar nasıl kullanılıyor ki. Bi de burundan sümük çekilen cihazlar varmış tıkanınca. Süpürge falan kullanılıyormuş. Şırınga sıkanlar var bebeğin burnuna . Ben zarar vercem diye korkarım bebeğe.
Kuzum hiç doktora gitmeye gerek yok parol veriyorlarGünaydın kızlar, bende gece öksürük ile uyandım bağdemciğimde beyaz bir şey olmuş küçük sanırım iltihap, ağrı sızı yok ama sadece kaşıntı ve kuru öksürük, pekmez vs içtim ama bakalım umarım ilerlemez o zaman doktor yolu gözükür bana :/
Yaa develt hastanelerinin cogunda var yok mu ki ordaYaaaa çok güzelkeşke burada da olsa ben de giderdim çok da güzel olurdu ya
Walla bana dediği su yüksek riskli çıkmış nisa benim eşim olsa senin yerinden fetal yaptıririm durumum yok dersen de ozaman sıvı aldirmani isterim down derim olmaz down sendromu yok derim olabilir de dedi bu test %65 veriyor sonuç dedi muyane etmedi eşini al gel karar verelim dedi napacam bilmiyorumNe riski var kuzum ne diyor doktor? Sıvı aldırma en garantilisiymiş kitapta öyle yazıyordu ama ben olsam fetal yaptırırdım. Çünkü sıvı da risk var
Malesef biraz ağırlığı var canım. Ama evet evde denedik baya konforlu duruyor. Özellikte arabayı tutup sürdüğümüz kolu yere doğru indirilebiliyor. Bebek arabada bize dönükken aşağı indirip her türlü bebekle çok daha konforlu bi şekilde ilgilenip alıp geri koyabiliriz. Bide mesela bazi bebek arabalarında puseti çıkarmak istediğimizde iki tarafında bi düğmeye basılı tutup o şekilde çıkarmak gerekiyor. Bunda düğmelere basıyorsun basılı tutmana gerek kalmıyor direk pusetin taşıma sapından tutup çıkarabiliyorsun. Bunlarda beni baya cezbetti açıkçasıAyyy kuzum çok beğendim. Ben de travel istiyorummmmm. Kuzum ağır mı nasıl? Sürdünüz mü evde
Kız seninki dinliyor uyguluyormuş en azındanÇok güzel ve mantıklı bir cümle. Neyse eşimi işlemeye devam edeyimben ona şöyle söyledim biz attık bir aileyiz sen ve ben. Birbirimizden sorumluyuz. Ve sen attık bekar değilsin. Ailen tabi ki bize gelecek kalacak ama bu 2-3 ay olunca çok fazla oluyor hoş olmuyor benim için dedim. Ki zaten ne zaman gelseler ailesiyle kavga etti. Çünkü gerçekten huzurlu bir aile de değil. O yaşlı oldukları için gözümün önünde olsun istiyor anlıyorum onu da tamam ama bekar değil bunu unutuyor bazen
Aa bu burun açma şeydi değil o zaman :). Hem bize de iyi gelir buBunda bisey yok icine su dolduruyosun calistiriyosun odayi nemlendiriyo bebegin bas ucuna koyuyosun ki burnu kurumasinayy supurgeyi falan duymadm agizda cekilen var ondan alicam sieinga sıkmayi bende beceremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?