2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bir de şunu düşündüm mantıklı mı ? Babynest- reflü yatağı bir arada ve fermuarlı çanta gibi de her yere taşınıyor yorumlardakiler baya memnun reflü yatağı ayrıca almışlar ama gerek bile kalmadı demişler misafirliğe giderkende bunu götürüyorlarmış bebek içinde daha rahat uyuyormuş böyle kapanıp küçük kalması hoşuma gitti

Aaaa çok güzelmiş kuzum. Mantıklı aslında

Ben almam mesela çünkü bebiş almaya bilir sonra elimde kalır takım almayı hiç düşünmüyorum
O da doğru kızlar belki bu markayı sevmez o zaman sadece bi tane 0-6 ay biberon yeterli heralde

O da doğru kızlar belki bu markayı sevmez o zaman sadece bi tane 0-6 ay biberon yeterli heralde
Yani bence öyle canım bende başlangıç için erkenden 0-6 ay alırım duruma göre doğumdan sonra düşünürüm. Çevremde böyle cam biberon alıp Philips sonra çocukların beğenmeyip yani kabul etmeyip ya da meme reddi olanlar oldu ya da çok daha pahalı markalardan anne memesine uygun başlıklı aldılar çocuk yine kabul etmedi çareyi lansinoh biberonda bulan çok tanıdığım oldu yani biberon emzik bunlar şans işi gibi geliyor bana

Kızlar bu ateş ölçeği arayan kimdi hb da 500 tl altına indirime girmiş bugün dün baktığımda 500 tl şimdi şimdi sepette 454 tl

Eklentiler

• IMG_3448.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 76
Ondan ben de korkıyorum canım biberona alışıp meme reddi yaşamaktan . Bu baktığım cam değildi galiba. Cam istemiyorum zaten. Görümcem kızına geçen sene pipetli alıştırma bardağı aldı dışarıda. Yolda da cam daha sağlıklı diye aldım dedi. Eve geldik akşamında cam bardağı kırdı kızı
Biberon,emzik gibi şeyler hangi markaya baksam alasım geliyor hepsi rengarenk sevimli duruyor

Oioi de indirim var ya çok erken bunları almamak için zor duruyorum

Eklentiler

• IMG_3449.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 68
Ay evet bir de Allah korusun kırılma durumu var çok tatlılar cidden insan baktıkça almak istiyor ama yok canım tutalım kendimizi cidden sonra elimizde kalmasından iyidir

Güzel günlerde kullanın kuzum puset de alacaksın buna o zaman başlangıç için?

Kız napsak kafam allak bullak oldu
Ben eşimin kucağında yıkamayı istiyorum akşamları zaten onun vücut ısısıyla üşümez beraber yıkarız yada o evdeyken dizimde yıkarım eşim benden alır giydirir ben kendim duş alırım bol bol duş almak sütü de arttırıyor rahatlatıyor ya

Yok ya benim ikinci çocuğum olmasına rağmen lavaboda falan yıkayamam açıkçası, zaten gerçekten balık gibi oluyorlar hem küçük hem kaygan. Bir de pat diye musluktan suyun soguyacagi veya isinacagi tutarsa ne olacak? Bence küvet en mantıklısı ya bilemiyorum tercih meselesi

Bence de ben ne olursa olsun kesinlikle küvet alacağım korkarım yoksa

Bence de ben ne olursa olsun kesinlikle küvet alacağım korkarım yoksa
Şu katlanır kuvetlerden alırsan yer sıkıntısı da yaşamazsın canım. Bence de al yani ben gerekli olduğunu düşünüyorum ben çocuğumu uzuuun zaman kuvette yıkadım. Oturmaya başladığında da normal içine su doldurup oyun oynama şeklinde banyosunu yaptırdım vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…