Aaaa çok güzelmiş kuzum. Mantıklı aslındaBir de şunu düşündüm mantıklı mı ? Babynest- reflü yatağı bir arada ve fermuarlı çanta gibi de her yere taşınıyor yorumlardakiler baya memnun reflü yatağı ayrıca almışlar ama gerek bile kalmadı demişler misafirliğe giderkende bunu götürüyorlarmış bebek içinde daha rahat uyuyormuş böyle kapanıp küçük kalması hoşuma gitti
Umaybebek Umay Çantalı Taşınabilir Reflü Yatağı, Babynest, Anne Çantası - Antrasit - Fiyatı, Yorumları
Umaybebek Umay Çantalı Taşınabilir Reflü Yatağı, Babynest, Anne Çantası - Antrasit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben almam mesela çünkü bebiş almaya bilir sonra elimde kalır takım almayı hiç düşünmüyorum
O da doğru kızlar belki bu markayı sevmezCanım bebek o biberonu sevmez ya da kolik bir bebek olur gibi sorunlar olursa elimde kalır diye düşündüm ben şimdilik hastane çantasına koymalık alırım bir tane doğumdan sonra eve gelince ihtiyaç hali olursa sonradan alırım diye düşündüm
Aynen 1 tane biberon yeter canımO da doğru kızlar belki bu markayı sevmezo zaman sadece bi tane 0-6 ay biberon yeterli heralde
Yani bence öyle canım bende başlangıç için erkenden 0-6 ay alırım duruma göre doğumdan sonra düşünürüm. Çevremde böyle cam biberon alıp Philips sonra çocukların beğenmeyip yani kabul etmeyip ya da meme reddi olanlar oldu ya da çok daha pahalı markalardan anne memesine uygun başlıklı aldılar çocuk yine kabul etmedi çareyi lansinoh biberonda bulan çok tanıdığım oldu yani biberon emzik bunlar şans işi gibi geliyor banaO da doğru kızlar belki bu markayı sevmezo zaman sadece bi tane 0-6 ay biberon yeterli heralde
Ondan ben de korkıyorum canım biberona alışıp meme reddi yaşamaktan . Bu baktığım cam değildi galiba. Cam istemiyorum zaten. Görümcem kızına geçen sene pipetli alıştırma bardağı aldı dışarıda. Yolda da cam daha sağlıklı diye aldım dedi. Eve geldik akşamında cam bardağı kırdı kızıYani bence öyle canım bende başlangıç için erkenden 0-6 ay alırım duruma göre doğumdan sonra düşünürüm. Çevremde böyle cam biberon alıp Philips sonra çocukların beğenmeyip yani kabul etmeyip ya da meme reddi olanlar oldu ya da çok daha pahalı markalardan anne memesine uygun başlıklı aldılar çocuk yine kabul etmedi çareyi lansinoh biberonda bulan çok tanıdığım oldu yani biberon emzik bunlar şans işi gibi geliyor bana
Ay evet bir de Allah korusun kırılma durumu varOndan ben de korkıyorum canım biberona alışıp meme reddi yaşamaktan . Bu baktığım cam değildi galiba. Cam istemiyorum zaten. Görümcem kızına geçen sene pipetli alıştırma bardağı aldı dışarıda. Yolda da cam daha sağlıklı diye aldım dedi. Eve geldik akşamında cam bardağı kırdı kızı
Biberon,emzik gibi şeyler hangi markaya baksam alasım geliyor hepsi rengarenk sevimli duruyor
Çok güzeller amaaaBende dayanamadım kızçelerime aldım şimdilik bunlardan sonra benimsemiyorum diye üzülüyorum
Güzel günlerde kullanın kuzumCybex Melio (Özel Seri Street) Ultra Hafif Çift Yönlü Tek Elle Katlanan Travel Sistem Bebek Arabası
ben bunu aldım hafif olması benim için çok önemliydi 6.6 kg :) küçük tekerlek biraz sorun olur ama ağır taşıyamam diye düşünüyorum
15000 e geliyor
Allah'ım kız bebek cicileri bir başka oluyor ya
Ben eşimin kucağında yıkamayı istiyorum akşamları zaten onun vücut ısısıyla üşümez beraber yıkarız yada o evdeyken dizimde yıkarım eşim benden alır giydirir ben kendim duş alırım bol bol duş almak sütü de arttırıyor rahatlatıyor yaKız napsak kafam allak bullak oldu
Yok ya benim ikinci çocuğum olmasına rağmen lavaboda falan yıkayamam açıkçası, zaten gerçekten balık gibi oluyorlar hem küçük hem kaygan. Bir de pat diye musluktan suyun soguyacagi veya isinacagi tutarsa ne olacak? Bence küvet en mantıklısı ya bilemiyorum tercih meselesiBende dedim bebek elden kayar gider minicik şey küvete tül asar içine mislinle koyar yıkarım diyordum öyle okudum dedim 1 Aydan sonra bir eldiven gitmiş bebek kaymadın diye yüz üstü eline yatırmış yıkamış başka birisi altına tayt gitmiş kucağına koymuş elinde öyle yıkamış bebek kaymasın diye dedim su ısısını nasıl ayarladınız su içine derece de alırım diyordumduyduklarıma şok oldum elin alışıyor zaten o su sıcaklığına anlıyorsun dediler ama ben yine de alıcam küvet katlanabilir içine file kaymasın diye ben öyle hadi elimde tuttum yıkarım da su derecesini elimle ayarlayamam
Bence de ben ne olursa olsun kesinlikle küvet alacağım korkarım yoksaYok ya benim ikinci çocuğum olmasına rağmen lavaboda falan yıkayamam açıkçası, zaten gerçekten balık gibi oluyorlar hem küçük hem kaygan. Bir de pat diye musluktan suyun soguyacagi veya isinacagi tutarsa ne olacak? Bence küvet en mantıklısı ya bilemiyorum tercih meselesi
Şu katlanır kuvetlerden alırsan yer sıkıntısı da yaşamazsın canım. Bence de al yani ben gerekli olduğunu düşünüyorumBence de ben ne olursa olsun kesinlikle küvet alacağım korkarım yoksa
Ben de bayılıyorum takım olunmasınaAllah'ım kız bebek cicileri bir başka oluyor yabenimki erkek babasıyla bir örnek giydirecegim bende küçük adam gibi gezmelerine bayılıyorum
Hastane çıkışına bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?