Mide bulantısı bende var canım ama göğüsüm daha bugün yeni acımaya başladı 6+6 da onun haricinde sadece ben bastırırsam elimle acı hissediyordum ama mide bulantım fazla
Çok şükür 6. Hafta da duydum canım lekelenmem gelmişti o gün doktorum çağırdı kontrol için kan sulandırıcı kesecekti baktı o an duymuştum sen duydun mu ya da ne zaman kontrol günün
Çok şükür 6. Hafta da duydum canım lekelenmem gelmişti o gün doktorum çağırdı kontrol için kan sulandırıcı kesecekti baktı o an duymuştum sen duydun mu ya da ne zaman kontrol günün
Benim de 5+5 lekelenmem olunca gece nöbetçi doktor bulup ona gittik ama o duyamadi kalp atışını daha küçük dedi ilcedeyim eşimde çalışıyor haftaya Çarşamba izinli inşaallah o gün duyarım diyorum çok heyecanlıyım
Benim de 5+5 lekelenmem olunca gece nöbetçi doktor bulup ona gittik ama o duyamadi kalp atışını daha küçük dedi ilcedeyim eşimde çalışıyor haftaya Çarşamba izinli inşaallah o gün duyarım diyorum çok heyecanlıyım
Amin inşallah sağlıkla kucağımıza Alalım hepimiz Allahın izniyle 5+5 de erken biz de çok az dinletmişti 6. Hafta da çok küçük diye çok kısa dinletti çekti hemen çok sağlıklı değil küçükken dedi 5 gün sonra yine gittik o zaman dinletti daha uzun bakabildi sizde gittiğinizde sağlıkla dinleyin inşallah
Amin inşallah sağlıkla kucağımıza Alalım hepimiz Allahın izniyle 5+5 de erken biz de çok az dinletmişti 6. Hafta da çok küçük diye çok kısa dinletti çekti hemen çok sağlıklı değil küçükken dedi 5 gün sonra yine gittik o zaman dinletti daha uzun bakabildi sizde gittiğinizde sağlıkla dinleyin inşallah
Benim 6. Hafta oldu bugün, evet bugün ilk kez kontrole gittim doktorum izinliydi ben de çok erken dönemde gitmek istemedim bebişleri gördük çok şaşkınım haftaya da kalp atışını dinlemek için gidicez siz kaçıncı haftadasınız
Kızlar iyi akşamlar Ben 6+2 deyim hiç mide bulantım yok aşırı bir göğüs ağrım yok sadece bir kahverengi lekelenmem oldu oda geçti çok şükür hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum benim gibi olan var mı
İnşallah canım bu doktor ultrasonda kesemi de görememisti benim ertesi gün koşa koşa özele gittim kese gözüküyordu insan stres yapıyor ister istemez. Sanki fotoğrafta sol alt kısımda yuvarlak bir kısım görüyorum sen de bakarmisin
İnşallah canım bu doktor ultrasonda kesemi de görememisti benim ertesi gün koşa koşa özele gittim kese gözüküyordu insan stres yapıyor ister istemez. Sanki fotoğrafta sol alt kısımda yuvarlak bir kısım görüyorum sen de bakarmisin
Cnm bnce o teste hiç gerek yok boşuna kolunu deldirme
Ben daha saglık ocagına gebelik kaydımı bıle yaptrmadım
Bn ikili test bıle istemıyorum
Yaş faktorunden dolayı kötü bı sonuc cıksa bıle hamılelıgımı zehir edemem
Hem 3 aylık olmuş olcam ne yapılabılırki
Igm testleri varmış
Doktor dun istedı bıkac test
1400 tl verdım
Bılseydım ıgm oldugunu vermezdım
Boyle testler stres yaratıyor
Burda bi arkadas strese girdı gecen hafta bu testten dolayı boş yere
Pazartesi gittiğimde hemşireye söyliyim bari istemiyorum diye bencede şuan gereksiz yani zaten sık sık verdim şu dönemler kan.Versem sürekli e nabızdan çıkamıcam sonuç çıktımı diye kendimide biliyorum.Bu ıgm testini sağlık ocağımı istedi senden yaptırmanı neye bakıyorlarmış ki?
Kızlar iyi akşamlar Ben 6+2 deyim hiç mide bulantım yok aşırı bir göğüs ağrım yok sadece bir kahverengi lekelenmem oldu oda geçti çok şükür hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum benim gibi olan var mı
Merhabalaar 9+2 deyim benim de oyle sadece goguslerim sis agri vs de yok, surekli degisiyor belirtiler sanirim ben de uzuluyorum insallah bebek iyidir diyip duruyorum kendi kendime bugun kontrolum var bakalim