Bana olur bence ya oO sanırım benim attığımın küçük olanı ,
İkiz annesi MaşAllah sizeBi maşallah emojinizi alırızdayanamadım kalktım çektim
Zaten sadece uc kısımda yara oluyor. Olur canım heralde göğüs ucu falan çok büyük değilse .Bana olur bence ya o
Maşallah kuzumBi maşallah emojinizi alırızdayanamadım kalktım çektim
Ayıp ediyorsun minicik ya minicikZaten sadece uc kısımda yara oluyor. Olur canım heralde göğüs ucu falan çok büyük değilse .
Ben eve de stok yapıyorum. Her konuda mecburi alışverişAynen canım öncesi çok daha mantıklı malum 1 ayda bile o kadar zam oluyorsa ocaktan sonrasını düşünemiyorum
NeeeeeeKızlar mesajlara göz gezdirdim de şimdi. Emzirme sutyeni alanlar olmuş. Herkeste aynı olmaz tabiki ama doğumdan sonra göğüslere süt iyice indikten sonra küçük gelme ihtimali var. Ben de ilk gebeligimde doğumdan önce almıştım. Doğumdan bir süre sonra giyememiştim. Süt iyice gelince göğüslerim baya şişmişti. Mecburen gidip yeni almak zorunda kalmıştım
Yaa o zaman nasıl beden seçimi yapsak kiKızlar mesajlara göz gezdirdim de şimdi. Emzirme sutyeni alanlar olmuş. Herkeste aynı olmaz tabiki ama doğumdan sonra göğüslere süt iyice indikten sonra küçük gelme ihtimali var. Ben de ilk gebeligimde doğumdan önce almıştım. Doğumdan bir süre sonra giyememiştim. Süt iyice gelince göğüslerim baya şişmişti. Mecburen gidip yeni almak zorunda kalmıştım
Maşallah canım. Çok tatlısınız ikizlerinleBi maşallah emojinizi alırızdayanamadım kalktım çektim
ben de normalde 80b giyerdim ama o bile doldurmuyordu göğsümü. Önce göğüsler büyüdükçe onlar doldu. Sonra da işte sıkmaya başladı. Kaç beden oldum ki acabaYaa o zaman nasıl beden seçimi yapsak kien büyük beden mi alsak? Ben normalde 80b takıyordum gebelik öncesi. geçen 90b dikişsiz bi sütyen sipariş verdim olmadı sıktı balensiz bir de giremedim içine yani daha ne kadar büyük alabilirim onu da bilmiyorum elimizde kalmasın dediğin gibi
Acaba 11 Kasım indirimlerinde düşer mi birazAyıp ediyorsun minicik ya minicikben alana kadar 600 olucak zaten
Düşse bile ben almam ya o kadar alınacaklar varken kapakları düşünememAcaba 11 Kasım indirimlerinde düşer mi biraz
Olmuyorsa rahat edemiyorsan idareten al tabiki canım. Ama doğumdan sonra süngerliyle rahat edemezsin. Ona göre rahat edecek bisey alırsınNeeeeeeama şuanda da olmuyor kuzum sütyenlerim. Mecburi bi tane almam lazım Şuan. Ne alsam bilmiyorum. Ama kesinlikle içi süngerli istiyorum
Ben artık ne gerekli ne gereksiz ayırt edemez oldumDüşse bile ben almam ya o kadar alınacaklar varken kapakları düşünemem
İşte bunu demek istedim kuzum bak daha doğum bile olmadı. Süt tamamen inmedi göğüslere ama normal bedeninden 2 beden büyük almana rağmen olmamış. Birde mesela 90 sütyenin bel çevresini gelen yerin ölçüsü b dw kap yani göğüs ölçüsü oluyor ya.90b değilde mesela 90c yada d deneyebilirsin. Yada 95c vs gibi seçenekleri oluyor. Bedenine ve göğüs kabına göre uygun olanı bulman lazımYaa o zaman nasıl beden seçimi yapsak kien büyük beden mi alsak? Ben normalde 80b takıyordum gebelik öncesi. geçen 90b dikişsiz bi sütyen sipariş verdim olmadı sıktı balensiz bir de giremedim içine yani daha ne kadar büyük alabilirim onu da bilmiyorum elimizde kalmasın dediğin gibi
Ama süngersiz hiç rahat edemiyorum benOlmuyorsa rahat edemiyorsan idareten al tabiki canım. Ama doğumdan sonra süngerliyle rahat edemezsin. Ona göre rahat edecek bisey alırsın
ben geçen ay vajinal kültür vermiştim canım orda çıktı candida mantarı. ama niye fitile cevap vermedi bu sefer anlamadım. tahriş hissi hafif ama çamaşırıma akıntı oluyor her gün. 1 ay öncede aynı fitili kullanmıştım probiyotikle o zaman geçirdi bu şikayetleri. Forumları okuyorum da dediğin gibi bir sürü fitil kullanıp işe yaramadı diyen dolu. Umarım idrar tahlilim temiz çıkar da ekstra bide onunla uğraşmam. 3 hafta önce vermiştim idrar rutin kontrol olsun diye bişey çıkmamıştı orda ama yarın yine vereceğim. Bebeklerimiz iyi olsun da yoksa asla takmam kafaya. Cumartesi de ayrıntılı ultrason var. Hayırlısı ile ordan da güzel şeyler duyarsak rahat edeceğim.Benim de kaşıntı yok . Fitil bişeye yaramıyor. Mantar mı ben onu bile bilmiyorumçok yoğun fazla sarı krem rengi yumurta akı kıvamında akıntılarım hep. Antibiyotik mantarı daha da çoğaltır. Pazartesi gittiğimde tekrar söylicem inşallah antibiyotiğe gerek duymaz . Ben iç çamaşırlarını da ütülemeye başladım. Probiyotik kullanıyorum. Ama hiç geçmiyor . Bazen düşen katı akıntı bozuk 1 lira çapını buluyor . Benim gittiğim başka doktora akıntıları söyledim. Tarif ettim. Yeşil ,kokulu,kaşıntılı değilse gebelikte dikkate almıyoruz bile akıntıyı dedi. Sen de üzülme canım doktora söyle yapacağımız başka bir şey yok. Acı ağrı kaşıntı yoksa demekki gebeliğimiz böyle ilerleyecek.
Süngerli sutyeni aşağı doğru çekip göğsünü çıkarıp emzirmek işkence olur kuzum ayriyeten zaten sürekli süngeri katlanacağı için süngeri deforme olur ve şekli bozulur. Haa ama bak şöyle bişey varsa belki olabilir. Süngerli emzirme sutyeni modelleri varsa onu deneyebilirsin. O şekilde var mı onu hiç bilmiyorumAma süngersiz hiç rahat edemiyorum ben
Ben de bilmiyorum inşallah vardır. Normalde göğsüm yokken bile takıntı işte öyle takardım. Göğüs ucum görünür stresi varSüngerli sutyeni aşağı doğru çekip göğsünü çıkarıp emzirmek işkence olur kuzum ayriyeten zaten sürekli süngeri katlanacağı için süngeri deforme olur ve şekli bozulur. Haa ama bak şöyle bişey varsa belki olabilir. Süngerli emzirme sutyeni modelleri varsa onu deneyebilirsin. O şekilde var mı onu hiç bilmiyorumaraştırmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?