2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Çok şükür iyiymiş ama doktor çok canımı sıktı aradım şikayet ettim hastaneye bu saatte mi gelinir çok yorgunum ama ben diyo zaten para veriyoruz kayıt açtırıyoruz bide azarladı hızlı hızlı muayene etti hiç birşeyini göremedim bebeğimin

Yok canım, geç döllenme olmuş dedi. Şuan bebek dedi 20+3 ama kilosu 20+4 dedi 21+2 değilsin geç yumurtalama olmuş dedi. Zaten ben geç döllenme diye biliyordum.

Canım boyu çok önde 23 haftaya denk geliyor. Boyu zaten uzundu biliyorduk. Doktor şok regli tarihimin gününü değiştirdi.

aaaa ne oldu canım hayır olsun

Aaa nasıldı anlatsana biraz, ne kadar sürdü bende ona randevu aldım, 2 hafta Sonra benim
Canım mükemmel ötesi bir doktor. Sana öyle diyeyim. Zaten gelen herkes Öneri ile gelmiş o kadar dolu ki muayenesi. Gelem giden bitmiyor. Gece gündüz çalışıyormuş resmen. Yarım saat sürdü sorunlu gebelikler daha uzun sürüyormuş. Bana hatta dedi ki çıkarken ‘’bana bak çok sağlıklı oğlun var’’ için rahat olsun çok hoşuma gitti

aaaa ne oldu canım hayır olsun
Dün çok ayakta kaldım baya uğraştım sabah kalktığımda karnım serti ağrım vardı biraz işe gittim ama geçmedi saat 3 buçuk gibi hastaneyi aradim doktor 5 buçuğa kadar burda dedi 4 buçukta amelîyattan çıkacakmış işten izin alıp gittim kayıt açtırdım bir hasta muayene etti kapıda beni görünce şikayet ne dedi hamileyim böyle ağrım var dedim bu saatte mi ya bu kadar yoğun günün üzerine mi söylene söylene geç dedi hızlı hizli baktı normal ben 24 saat nöbet tutardım hamileyken senin yorulman bebeği etkilemez falan diye kızar gibi konuştu eşimin yanında asistana döndü vitaminleri yaz minoset yaz dedi çıktı odadan çok canım sıkıldı

X Xxudy recep hasa gitmiştin dimi. Nasıldı nasıl geçti?
Evet canım Recep hasa gittim öncelikle şahane bir doktor. Her detaya bakıyor tek tek. Ve herseyi söylüyor zaten. Yüzünü çok net gösteriyor, kanama alanı yarım cm devam sen yatmaya devam etti bana doğuma kadar. Progestan ve ilaçlara devam dedi, Atlas iyi son adetimi tekrar düzenledi geç döllenme olmuş dedi. Şükür bunuda şükür diyorum. Sat ile ultrason arasında 5 gün var

Kuzum bunlar normalmiş ki. Sen neden takıldın buna. Minnoşun da gayet iyi demiş doktor gözünaydın kuzum

Ohhhh bir anne başka ne duymak ister çok sevindim kuzum

Oğluşumun ciciler geldi bu ay çok açıldım indirim var diye kıyafet olarak 2si yeter bu aylık Niqu canikom senin aldığın ana kucağından sipariş verdim bugün o üstündeki kumaş tamamen çıkartılıp yıkanıyor mu sen baktın mı

Eklentiler

• IMG_0027.webp
    159,3 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_0028.webp
    141,8 KB · Görüntüleme: 51
Benim de geç döllenme kuzum. Ben de biliyorum. İlk başlarda hep dediler. Sonra yakaladı ama demek ki benim ki de detaylıda böyle diyecek
Benimde ikinci gebeligim öyleydi kuzum 5 gün geri çıkıyordu doktorlarım bu adet tarihini değiştirecek kadar önemli değil demişti normal dollenmede bile sıkıntı değil bu kadar oynama demişti sağlıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…