2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Agsgaba bu linkleri işbirliği yapıp paylassaydin çocuğun park yatağı bedavaya gelmişti
Vallahi ya bir ara Trendyol beni aradı aslında işbirliği için(şaka değil) toplantıya çağırdı. Ama ben İstanbul’da değildim öyle konu kapandı yoksa ben aşırı alışveriş yapıyorum normalde de

Ahh kuzum annelik çok zor gerçekten doğulmadan neleri düşünüyorum ilk olunca daha bir panik oluyorum aslında yaşımda az diğil ama onunla hiç alakası yokmuş
Aynen cnm ilkler çok başka oluyor inankı seni çok iyi anlıyorum insan ilkte tecrübe edindiği baya şey oluyor ama 2.de de insanın bazi korkuları düşünceleri oluyor benim suanda devamlı düşündüğüm uykusuz geceler ilk kızımda çok cektm uyku düzensiz 4 5 yaşına kadar oturmadiydi

Kızlar bu Nexus çok iyi biseymis hiç sesi çıkmıyor bide çok güzel hava veriyor iyi ki almışım minnacık bişey yanımda taşımakta olur T tweeetyyy saol kuzum ya senin link sayesinde aldım
Evet ya bu çok güzel ben kaçırdım o hepsi burada daki indirimi 500 küsürdü. O fiyattan aldın dimi canım

Hadii yaa ayy ne kadar iyi olurmuş tüh heleki şimdi hamilelik döneminde çok işine yarardı olsun sen bizim icin influencer oldun

Kardeşimin ilk çocuğu 7 yaşına kadar piş pişlemiş öyle uyumuş düşün yaniSağlıkla gelsinler büyüsünlerde hepsi gecicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…