Vallahi ya bir ara Trendyol beni aradı aslında işbirliği için(şaka değil) toplantıya çağırdı. Ama ben İstanbul’da değildim öyle konu kapandı yoksa ben aşırı alışveriş yapıyorum normalde de
Ahh kuzum annelik çok zor gerçekten doğulmadan neleri düşünüyorum ilk olunca daha bir panik oluyorum aslında yaşımda az diğil ama onunla hiç alakası yokmuş
Aynen cnm ilkler çok başka oluyor inankı seni çok iyi anlıyorum insan ilkte tecrübe edindiği baya şey oluyor ama 2.de de insanın bazi korkuları düşünceleri oluyor benim suanda devamlı düşündüğüm uykusuz geceler ilk kızımda çok cektm uyku düzensiz 4 5 yaşına kadar oturmadiydi
Kızlar bu Nexus çok iyi biseymis hiç sesi çıkmıyor bide çok güzel hava veriyor iyi ki almışım minnacık bişey yanımda taşımakta olur Ttweeetyyy
saol kuzum ya senin link sayesinde aldım
Vallahi ya bir ara Trendyol beni aradı aslında işbirliği için(şaka değil) toplantıya çağırdı. Ama ben İstanbul’da değildim öyle konu kapandı yoksa ben aşırı alışveriş yapıyorum normalde de
Aynen cnm ilkler çok başka oluyor inankı seni çok iyi anlıyorum insan ilkte tecrübe edindiği baya şey oluyor ama 2.de de insanın bazi korkuları düşünceleri oluyor benim suanda devamlı düşündüğüm uykusuz geceler ilk kızımda çok cektm uyku düzensiz 4 5 yaşına kadar oturmadiydi
Kızlar ben bebek odasına halı yerine oyun matı almak istiyorum. Şunların güzelliğine bakar mısınız? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Birkaç güzel birşey buldum. Tabi önce mobilyasını almak lazım.
Teşekkür ederim canım. Buhar makinesi için bizim burada 2 101 e baktım yoktu. 101 kapındadan alayım bende dedim. Bi türlü onaylamadı deli oldum. Nasil aldı acaba diye soracaktım da. Kızı okuldan almaya giderken. Bide o taraftaki 101 e bakayım dedim. Şükür orda buldum