2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kiz parada bile rakam büyüdükçe Atatürk gülüyor inşallah detaylin iyi geçer bir güzel rahatlarsin canım benim

Kiz parada bile rakam büyüdükçe Atatürk gülüyor inşallah detaylin iyi geçer bir güzel rahatlarsin canım benim
Güldürdün beni ya Allah razı olsun inşallah bakalım iyi olduğunu duydum ya içim rahatladı plesanta arka duvarda dedi demekki hareketlerini hissediyorum gerçekten hayal mi acaba diyordum bebemmis bundan sonra daha çok hissederim içim daha rahat eder

Senden de kuzum çok şükür benim de plesantam arka duvarda bende çok net hissediyorum o yüzden evet evet tam hissetmeye başlayınca insan rahatlıyor

Hee tamam ozaman sıkıntı yokk
Bnde bılıyordum çunku bn pcostan dolayı geç yumurtluyordum,
Canım bende histereskobi olmuştum, polip alındı. Doktor regli sıfırlandı demişti bende hemen hamile kaldım. O yüzden bende tam bilmiyordum. Ama Recep hoca çok güzel konuştun.

Fotoğraf atamıyorum ben ya denedim kaç kere olmadı pai 4g 5g değeri bende 4g 4g canım

Pıhtılaşma testi ayrı bir test mi oluyor acaba doktorum hiç böyle bir testten bahsetmedi bana nasıl anlaşılıyor olup olmadığı?
Benim ilk gebelik olumsuz olunca ben eşimle genetik test verdik ikimizde bir sürü testlerdi ordan dediler bizeki sorun yokmuş

Canımm naptın odaya karar verebildin mi
Yok ya çeşit çok az birini beğendim 35 bin dediler bu kadar para verilmez o mobilyaya..eve şimdi dönüyorum ama kasıklarım çok fazla ağrıyor hiç ben dışarıya çıkamıyorum şimdi bir tek düşündüğüm gidince hemen dinlenmek..resmen adım bile atamıyorum acaba diyorum hep yattım diye ondanmı

Kime benziyor oğluşun

Hangi hastane burası ya,bu ne barbarlık böyle

Doktorun ne diyor peki bu duruma

Doktorun ne diyor peki bu duruma
Doktor iki defa farklı fitil verdi. O biraz akıntıyı azalttı. Ama en fazla 2 hafta sonra tekrar akıntı geri geliyor. Koku ve sarımsı bir renk olmadığı için doktor korkma diyor. Ama kontrole gittiğimde bi konuyu tekrar konuşacağım. Hijyene okadar dikkat ediyorum ve cinsel anlamda yakınlaşmamız da yok eşimle. Sebebini anlayamıyorum

Kızlar 20 haftalıkken bebekleriniz kaç gramdı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…