- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
Ama senin adına çok sevindim çok şükür rabbim uzuntunu hemen sevince çevirmişevet canım 15 haziran kanamanın başlsdığı gündü normalde regl olarak sayıyolar bu kanamayı ama geridr olduğu için 30 hsziran dememi istiyorlar
Kiz parada bile rakam büyüdükçe Atatürk gülüyorOlabilir demek ki biraz sakinleyeyim su detaylı zamanı gelsin inşallah iyi olur gerçekten yüzüm gülmüyor doktordan yana hep sıkıntı yaşıyorum bana mı öyle denk geliyor bilmiyorum hep ters oluyorlar kibar olanlarda çok pahalı
Canımm naptın odaya karar verebildin miKuzum bencede korkma benim doktorum diyor 1 hafta bile geriden gele bilir..çok şükür bebişin iyi bak
Kiz parada bile rakam büyüdükçe Atatürk gülüyorinşallah detaylin iyi geçer bir güzel rahatlarsin canım benim
Hee tamam ozaman sıkıntı yokkCanım evet çıkıyordu biliyordum hep böyleydi.
Senden de kuzumGüldürdün beni ya Allah razı olsun inşallah bakalım iyi olduğunu duydum ya içim rahatladı plesanta arka duvarda dedi demekki hareketlerini hissediyorum gerçekten hayal mi acaba diyordum bebemmis bundan sonra daha çok hissederim içim daha rahat eder
Canım bende histereskobi olmuştum, polip alındı. Doktor regli sıfırlandı demişti bende hemen hamile kaldım. O yüzden bende tam bilmiyordum. Ama Recep hoca çok güzel konuştun.Hee tamam ozaman sıkıntı yokk
Bnde bılıyordum çunku bn pcostan dolayı geç yumurtluyordum,
Fotoğraf atamıyorum ben ya denedim kaç kere olmadı pai 4g 5g değeri bende 4g 4g canımCnm bnım bıldıgım ve okudugum en önemli gen pai.
Ve bnım pai homozıgot
3 doktor dırekt iğne dedi
Dünki perinatolog ilk yukardaki 2 gen önemlidir dedisnde pıhtılaşma yok dedi
Senın raporıunu atsana cnm bana
Benim ilk gebelik olumsuz olunca ben eşimle genetik test verdik ikimizde bir sürü testlerdi ordan dediler bizeki sorun yokmuşPıhtılaşma testi ayrı bir test mi oluyor acaba doktorum hiç böyle bir testten bahsetmedi bana nasıl anlaşılıyor olup olmadığı?
Yok ya çeşit çok az birini beğendim 35 bin dediler bu kadar para verilmez o mobilyaya..eve şimdi dönüyorum ama kasıklarım çok fazla ağrıyor hiç ben dışarıya çıkamıyorum şimdi bir tek düşündüğüm gidince hemen dinlenmek..resmen adım bile atamıyorum acaba diyorum hep yattım diye ondanmıCanımm naptın odaya karar verebildin mi
Kime benziyor oğluşunEvet canım Recep hasa gittim öncelikle şahane bir doktor. Her detaya bakıyor tek tek. Ve herseyi söylüyor zaten. Yüzünü çok net gösteriyor, kanama alanı yarım cm devam sen yatmaya devam etti bana doğuma kadar. Progestan ve ilaçlara devam dedi, Atlas iyi son adetimi tekrar düzenledi geç döllenme olmuş dedi. Şükür bunuda şükür diyorum. Sat ile ultrason arasında 5 gün var
Hangi hastane burası ya,bu ne barbarlık böyleDün çok ayakta kaldım baya uğraştım sabah kalktığımda karnım serti ağrım vardı biraz işe gittim ama geçmedi saat 3 buçuk gibi hastaneyi aradim doktor 5 buçuğa kadar burda dedi 4 buçukta amelîyattan çıkacakmış işten izin alıp gittim kayıt açtırdım bir hasta muayene etti kapıda beni görünce şikayet ne dedi hamileyim böyle ağrım var dedim bu saatte mi ya bu kadar yoğun günün üzerine mi söylene söylene geç dedi hızlı hizli baktı normal ben 24 saat nöbet tutardım hamileyken senin yorulman bebeği etkilemez falan diye kızar gibi konuştu eşimin yanında asistana döndü vitaminleri yaz minoset yaz dedi çıktı odadan çok canım sıkıldı
Doktorun ne diyor peki bu durumaCanım ben 16. haftada progestanı kullanmayı bıraktım. Kullandığımda ona bağlıydı evet ama bıraktıktan sonra mantar oldum içte kaşıntı yoktu ama dış bölgede acı ve yanma olmuştu. Fitil ve kremlerle acıdan kurtuldum ama akıntıdan kurtulamıyorum.
Yılbaşı sonrası için fiyat veriyorlar mı cnm hangi ilMedical Park’ta doğumdan oda süslemesine,anne için doğum sonrası kuaförden bebek bakımına vs her şey dahil 40K kızlar bugün aldık biz.Anlık fiyat herkese ilanen duyurulur
Recep hoca kesinlikle bu bebek babası dedi.Kime benziyor oğluşun
Doktor iki defa farklı fitil verdi. O biraz akıntıyı azalttı. Ama en fazla 2 hafta sonra tekrar akıntı geri geliyor. Koku ve sarımsı bir renk olmadığı için doktor korkma diyor. Ama kontrole gittiğimde bi konuyu tekrar konuşacağım. Hijyene okadar dikkat ediyorum ve cinsel anlamda yakınlaşmamız da yok eşimle. Sebebini anlayamıyorumDoktorun ne diyor peki bu duruma
Yaman cerrahi tıp merkezi diye bir yer asistanda sabah saatlerinde gelirseniz daha iyi olur diyo o zaman sadece sabah saatinde kayıt açsınlar değişik insanlar gerçektenHangi hastane burası ya,bu ne barbarlık böyle
20*5 te Detaylıda 438 gramdı.Kızlar 20 haftalıkken bebekleriniz kaç gramdı acaba ?
Hımm bnımki senınkınden daha ağar ozamanFotoğraf atamıyorum ben ya denedim kaç kere olmadı pai 4g 5g değeri bende 4g 4g canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?