2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ultrason cihazından da fark ediyor bu kızlar cok takılmayın, aynı gün iki farklı doktora göründüm 1 saat ara ile. Birinde 17+5le uyumluydu kızımm diiğrrinde 16+0 la

Bende keseyi gördüğümren itibaren hesaplıyorum regl tarihime göre 2-3 hafta geriden geliyor ama kimyasal geçirmiştim yumurtlama falan ne zaman oldu hiçbir fikrim yok

19+3 tam yazılı olan kanunide yapılmıştı 1 Kasım'da ultrasonda özel hastanede bugün yapıldı
Kuzum hatırlıyorum da sen hiç memnun kalmamıştın dimi kağıda yazıp gönderdiler demiştin acaba cihazdan kaynakli mı öyle çıktı ozelin daha güvenilir oluyor cihazlari

Ben ovülasyon günümü takip ederek hamile kalmıştım. Doktor 8 haziran olan tarihi 12 hazirana almıştı. Ben zaten geç döllenme olduğunu biliyordum. Ama bunu 8. Hafta ultrasonunda falan yaptı yanlış hatırlamıyorsam. Senin boyu kilosu gayet iyi zaten maşallah

Çok mutlu oldum canımoğluna da maşallah Benimde kendi doktorum özellikle Recep Hocaya git alanında en iyilerdendir demişti

Kalp atimina göre sana tahmini sat verdiler dimi kuzum ilk oğlumda iki ay adet görmedim pcostan dolayı benimde ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorlardı ona göre bir tarih vermislerdi 18 Şubat sat idi 10 Mart diyeceksin demislerdi hala hatirlarim 12 Nisan'da hamile olduğumu öğrenmiştim

Evet evet kuzum toparlarsak altından kalkamayız sanırım bu işi. Hersey öyle pahalı ki Allah yardımcımız olsun. Doğum ücretlerimiz ne kadar olacak vallahi ben onu bile düşünmeye başladım Canım
Medical Park’ta doğumdan oda süslemesine,anne için doğum sonrası kuaförden bebek bakımına vs her şey dahil 40K kızlar bugün aldık biz.Anlık fiyat herkese ilanen duyurulur

Gözün aydın canım.Benimde pıhtılaşmam yok ama düşükten kimyasaldan dolayı oksapar hala devam bence sende devam et
Pıhtılaşma testi ayrı bir test mi oluyor acaba doktorum hiç böyle bir testten bahsetmedi bana nasıl anlaşılıyor olup olmadığı?

evet canım 15 haziran kanamanın başlsdığı gündü normalde regl olarak sayıyolar bu kanamayı ama geridr olduğu için 30 hsziran dememi istiyorlar

Progestan kullanıyor musun?Ben de onu kullandığımdan beri oluyor ama içten gelen bir şey değil yani o fitilin beyaz parçaları düşüyor sadece ayağa kalkınca,seninki de öyle olabilir mi?

Kuzum bencede korkma benim doktorum diyor 1 hafta bile geriden gele bilir..çok şükür bebişin iyi bak

Senin sorularınla ben çok eğleniyorum ya
Acile gitmekte fayda var gittin geri mi geldin acabası

Kaç haftalıksınız?

Aynen kuzum gelerken kumaşı ayrıydı ben kendim taktım demekki yıkana biliyormuş

Progestan kullanıyor musun?Ben de onu kullandığımdan beri oluyor ama içten gelen bir şey değil yani o fitilin beyaz parçaları düşüyor sadece ayağa kalkınca,seninki de öyle olabilir mi?
Canım ben 16. haftada progestanı kullanmayı bıraktım. Kullandığımda ona bağlıydı evet ama bıraktıktan sonra mantar oldum içte kaşıntı yoktu ama dış bölgede acı ve yanma olmuştu. Fitil ve kremlerle acıdan kurtuldum ama akıntıdan kurtulamıyorum.

Peki sadece bugunmu oyle çıktı
Onceki kontrollerde varmıydı bu

Bnım doktorum buna geç döllenme dıyemeyz dedi, oğlum geç döllenmeydi ve bı sıkıntı olmadı, geç döllenme kötü bısey değil cnm çok şukur ki bebişin iyiymiş

Kuzum hatırlıyorum da sen hiç memnun kalmamıştın dimi kağıda yazıp gönderdiler demiştin acaba cihazdan kaynakli mı öyle çıktı ozelin daha güvenilir oluyor cihazlari
Olabilir demek ki biraz sakinleyeyim su detaylı zamanı gelsin inşallah iyi olur gerçekten yüzüm gülmüyor doktordan yana hep sıkıntı yaşıyorum bana mı öyle denk geliyor bilmiyorum hep ters oluyorlar kibar olanlarda çok pahalı

Canım evet çıkıyordu biliyordum hep böyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…