Teşekkür ederim canım. Buhar makinesi için bizim burada 2 101 e baktım yoktu. 101 kapındadan alayım bende dedim. Bi türlü onaylamadı deli oldum. Nasil aldı acaba diye soracaktım da. Kızı okuldan almaya giderken. Bide o taraftaki 101 e bakayım dedim. Şükür orda buldum
Kızlar dün çok yordum kendimi işten çıkıp pazar yaptım balık pişirdim 12 ye kadar mutfak temizledim sabah kalktığımda karnım taş gibiydi alt karnım ağrıyordu işe geldim görmezden gelmeye çalışıyorum ama içim rahat değil birazdan doktora gideceğiz dua edin iyi olalım
Teşekkür ederim canım. Buhar makinesi için bizim burada 2 101 e baktım yoktu. 101 kapındadan alayım bende dedim. Bi türlü onaylamadı deli oldum. Nasil aldı acaba diye soracaktım da. Kızı okuldan almaya giderken. Bide o taraftaki 101 e bakayım dedim. Şükür orda buldum
Canım A 101 kapında sitesinde ürüne girince mağazada bul seçeneği var altında. Orada senin çevrendeki A101 lerde hangisinde varsa gösteriyor. Bizim buradakilerin birinde vardı sitede görünüyordu ama gittim kadın başkasının dedi. Biri ayırttırmış muhtemelen almak için
Canım A 101 kapında sitesinde ürüne girince mağazada bul seçeneği var altında. Orada senin çevrendeki A101 lerde hangisinde varsa gösteriyor. Bizim buradakilerin birinde vardı sitede görünüyordu ama gittim kadın başkasının dedi. Biri ayırttırmış muhtemelen almak için
Benimde öyle çıktı canım 5 gün oynuyor. Doktor geç döllenme dedi. Hersey çok normal şükür boyu 28 cm. Kanama alanı yarım santim doğum yapana kadar progestan devam. Yatmaya devam, ama aklıma takıldı neden 5 gün geri. Doktor korkma hiç birsey yok dedi normal dedi. 21+2 olması gerekirken 20+4 çıktı
kuzuuum bende öyle yapıcam hem su geçirmez oluyor bunlar çocuk istediği kadar yere bir şeyler dökebilir ama ben böyle katlama izi olanları değil de halı gibi duran matlardan almak istiyorum şu gibi bak.. yorumlarda daha net anlaşılıyor
Benimde öyle çıktı canım 5 gün oynuyor. Doktor geç döllenme dedi. Hersey çok normal şükür boyu 28 cm. Kanama alanı yarım santim doğum yapana kadar progestan devam. Yatmaya devam, ama aklıma takıldı neden 5 gün geri. Doktor korkma hiç birsey yok dedi normal dedi. 21+2 olması gerekirken 20+4 çıktı
Canım onu kafana takma benim ilk bebeğimde 1 hafta geriden geliyordu, 2900 doğdu, ama sonra tosuncuk oldu çok şükür herşey yolundaymış gözünaydın canım darısı biz bekleyenlere olsun
Canim anladigim kadarıyla boyu haftası ile uyumlu ama kilodan mi geri çıktı benim kızım için de doktorum ince uzun boylu çok zarif bir kız olacak dedi hatta ayakları bile tam kız ayağı dedi 20+5 te 20+3 çıktı miniğim, kiz olduğu için normal dedi