2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Hayırlı olsun ben direkt dün gececen a101 kapıda uygulamasından aldım sabah da kapıya bırakmışlar. Fiyatı uygun ya ondan tükenmiştir

Hayırlı olsun ben direkt dün gececen a101 kapıda uygulamasından aldım sabah da kapıya bırakmışlar. Fiyatı uygun ya ondan tükenmiştir
Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıcakla kullanalım inşallah evet olabilir neyseki mağazada buldum

Ben de akşam bakcam uzakta büyük bir 101 var. bulamazsam netten alırım

Ben de akşam bakcam uzakta büyük bir 101 var. bulamazsam netten alırım
Canım A 101 kapında sitesinde ürüne girince mağazada bul seçeneği var altında. Orada senin çevrendeki A101 lerde hangisinde varsa gösteriyor. Bizim buradakilerin birinde vardı sitede görünüyordu ama gittim kadın başkasının dedi. Biri ayırttırmış muhtemelen almak için

Aaaa bakim. Burada var mı öyle bir uygulama bakalım

Cnm benim 4-5 gün oynuyor
Her ultrasonda bu böyle
İlk çocugumda 1 hafta gerideydi hep
Nolduki cnm
Sen girdın mi detatlıya
Benimde öyle çıktı canım 5 gün oynuyor. Doktor geç döllenme dedi. Hersey çok normal şükür boyu 28 cm. Kanama alanı yarım santim doğum yapana kadar progestan devam. Yatmaya devam, ama aklıma takıldı neden 5 gün geri. Doktor korkma hiç birsey yok dedi normal dedi. 21+2 olması gerekirken 20+4 çıktı

Bu da çok güzelmiş hemen favoriledim. silinmesi vs de çok pratikmiş.

Canım onu kafana takma benim ilk bebeğimde 1 hafta geriden geliyordu, 2900 doğdu, ama sonra tosuncuk oldu çok şükür herşey yolundaymış gözünaydın canım darısı biz bekleyenlere olsun

Canım sen nerede yaptırdın detaylıyı, kime yaptırdın?

gözün aydın canım

Canim anladigim kadarıyla boyu haftası ile uyumlu ama kilodan mi geri çıktı benim kızım için de doktorum ince uzun boylu çok zarif bir kız olacak dedi hatta ayakları bile tam kız ayağı dedi 20+5 te 20+3 çıktı miniğim, kiz olduğu için normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…