Yaaaa çok heyecanlıCnm yakında hissedılır
Ben oğlumun elini koydum hissetti, çok guzel bi duygu, bnım kıpırtılar pijama üstunden de belli oluyor,![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa çok heyecanlıCnm yakında hissedılır
Ben oğlumun elini koydum hissetti, çok guzel bi duygu, bnım kıpırtılar pijama üstunden de belli oluyor,![]()
Eski arkadaslara hep bakıyorum kim napıyor kımler doğum yapmışAaaa çok şükür iyilerAllah ım güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah
![]()
Onu hatırlamıyorum benEski arkadaslara hep bakıyorum kim napıyor kımler doğum yapmış
Trueviling vardı oda doğum yapmış, bebişinin fotosunu koymuş
Dedimki pişt küçük oğlan, bnn senin tüplerden rahme doğru koştugun zamanı da bılıyorum![]()
Ahhh kuzum benim nasıl mutlu oldum hemen gözler pıt pıtKızlar savasçıı bugun ikizlerine doğum yaptı 33. Haftada, çok sukur bebişler ıyıymış
Niqu T tweeetyyy @Afratafrac @simurgggg @fnd_50 @melisaa93
Ayyy o damı doğum yapmış MaşAllah ya nasıl çabuk zaman geçiyorEski arkadaslara hep bakıyorum kim napıyor kımler doğum yapmış
Trueviling vardı oda doğum yapmış, bebişinin fotosunu koymuş
Dedimki pişt küçük oğlan, bnn senin tüplerden rahme doğru koştugun zamanı da bılıyorum![]()
Aynen öyle MaşAllah diyekBizim için de böyle diyecekler galibavallahi yarısı geçti baksanıza
![]()
Ben de pregoyu aldım canım gelince yorumlarımGüle güle kullanın inşallah canım. Ben oto koltuğu şimdilik almayacağım. İlerleyen zamanda düşüneceğim bişi şimdilik acillere yöneldim. Bu arada yatak geldi eşimle kurduk. Çok basit kurulumu ama marka adını google yazdım çıkan ilk videoyu izleyerek kurduk. Biz beğendik. Açıkçası ilerleyen zamanda ne olur bilemeyiz tabi ama bence normal ve ideal bir yatak. Foto çekmedim![]()
golden-snitch
İnşallah çok güzel gelir kuzumBen de pregoyu aldım canım gelince yorumlarım
Güle güle kullansın minnosun![]()
Kızlar tek tek anneler gruplarına göz atıyorum da artık eskisi gbi bebişler 3.500 kg falan doğmuyor hep 3 kg ın altında ve haftaları hep - 35-36-37Ayyy o damı doğum yapmış MaşAllah ya nasıl çabuk zaman geçiyor![]()
Amiin inşallahİnşallah çok güzel gelir kuzumsen kaça aldın peki?
Kuzum insan olan anlar laftan . Daha önce söyledim zaten böyle şeyleri sevmediğimi . Israrla aynı şeyi söylüyor adam .Ayyyy kuzum içinde durmasın söyle yaaaa. Ya da eşine söyleben olsam asla susmam. Eskiden susardım. Şimdi hiç susmuyorum hiç
![]()
Kuzum valla benimkine de yüz kez söyle yüz kez yapar. Ben kasıtlı yaptığını düşünüyorumKuzum insan olan anlar laftan . Daha önce söyledim zaten böyle şeyleri sevmediğimi . Israrla aynı şeyi söylüyor adam .
Çok iyi fiyat kuzum. İnşallah güzel günlerde kullanalımAmiin inşallah3100 liraydı sanırım canım, eşim aldı 3 ay sonra öde varmış bir de 6 taksit vardı vade farkı da azdı dedi 6 ay da taksit yaptırmış ödemeye Şubat'ta baslayacakmisiz aldık gitti öyle
![]()
Aaaa daha bugün konuştum bir akrabamızla. O da erken doğdu 36. Haftada ama 3550 kg. Daha beklese 4 kilo olurdu demiş doktor. Neden acaba böyle erken doğumlarKızlar tek tek anneler gruplarına göz atıyorum da artık eskisi gbi bebişler 3.500 kg falan doğmuyor hep 3 kg ın altında ve haftaları hep - 35-36-37
Erken doğumlar çok var, sizlerde farkettınızmı?
Ben hiç doğumumda martı görebılecegımı dusunmuyorum
Sen dedikten sonra biraz okudum şaşırdım bende fazla kiloyla doğan yokmuş..erken alıyormuşlar bu gidişle şubatda olucak bizimkilerKızlar tek tek anneler gruplarına göz atıyorum da artık eskisi gbi bebişler 3.500 kg falan doğmuyor hep 3 kg ın altında ve haftaları hep - 35-36-37
Erken doğumlar çok var, sizlerde farkettınızmı?
Ben hiç doğumumda martı görebılecegımı dusunmuyorum
Arya çooook güzelKızlar yaaa kızımın adını Arya koymayı düşünüyorum. Ama tabi ki yorumlardaha doğrusu kimseye söylemiyorum ama kızkardeşime söylemiştim. Kaba deyip duruyor. Onun yerine Alya olsun diyor. Ama bana da Arya daha kibar geliyor. Sinir oluyorum biri kötü yorum yapınca ya
![]()
Aaa canım senle biz aynı gündeydik ben hiç hissetmiyorum ne kadardır hissediyorsungüçlendi mi peki? Ben hala aynı hafiflikte hissediyorum yani
güçsüz minnoş benim ki
![]()
Plasenta nerde sizde?Kızlar bizim görüş günümüz 20sinde haftaya pazartesiydi doktor izne çıkıyormuş o gün bende eşimle gideyim diye bu pazartesiye aldım yarından sonra görüş var çok heycanlandimplasenta yukarı çıkmıştır insallaaaah dua edin lütfen 3haftada çıkar mı bilmiyorum ama
![]()