• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Rica ederim dua edin bana ❤️❤️ detaylım bu ay sonu çok endişeliyim 🙈🙈
Kendi doktorum inceledi benim 15dk sürdü,her şey yolunda olması gerektiği gibi dedi.Sizin doktorun kendisi mi bakacak sadece?Bize perinatolog önerdi,benim de 30 Kasım olacak tekrar detaylı ultrason🐣Biraz kafam karıştı her şey yolunda olmasına rağmen niye başka bir doktorun görmesini istedi ki?

Kızlar bir şey soracaktım karnımın üst kısmında değişik bir ağrı var sancı gibi bazen nefes alınca hareket edince bile şiddetleniyor sonra azalır gibi oluyor ne olduğunu anlayamadım ne yapmalıyım normal midir😔
Bunu dün akşam ben de yaşadım adet sancısı gibi bir şeydi baya rahatsız ediciydi birkaç kere de oldu nefes almak bile acı veriyordu😰

Benimde öyleydi canım🥲 karnımın üst tarafında bıçak saplanır gibi şiddetli ağrı oldu hareket edemedim nefes alamadım karnımın içi acıdı resmen, acile gittik bu haftalarda rahim genişleyip yukarı doğru çıktığı için normalmiş bu ağrılar tabi benimki şiddetli oldu diye serum taktılar şükür geçti sana da çok geçmiş olsun kabız olmamaya dikkat etmeliymişiz o da etkiliyormuş bu ağrıları aklında bulunsun
Kaç haftalıksınız🙇🏼‍♀

Kendi doktorum inceledi benim 15dk sürdü,her şey yolunda olması gerektiği gibi dedi.Sizin doktorun kendisi mi bakacak sadece?Bize perinatolog önerdi,benim de 30 Kasım olacak tekrar detaylı ultrason🐣Biraz kafam karıştı her şey yolunda olmasına rağmen niye başka bir doktorun görmesini istedi ki?
Evet kuzum kendi doktorum. Burada perinatolog olduğunu hiç duymadım doğuda doğur görevindeyim de ben 🙈

Back
X