- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Kızlar bebek arabası konusunda şu iki araba aynı özellikleri taşıyormuş. Hamilton için Chicco nun muadili dedi adam. Gerçekten çok rahat chicco tek elle çok güzel kapanıyor. Hamilton da rahat kapanıyor sayılır. Aralarında neredeyse 4000TL ye yakın fark var. İkisi de 22 kiloya kadar bebek taşıyabiliyormuş. Diğer bebek arabalarının çoğu 15 kiloya kadar falan taşıyabiliyormuş. Tabi o kilo olayı içinde bebek 15 ya da 22 kilo olunca çat diye kırılmayacak araba, kullanmaya devam edersiniz yine dedi. İki araba da yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor ancak tek yön. Kendinize çeviremiyorsunuz. Adam da dedi ki zaten bebek en fazla 7-8 ay anneye bakarak durabiliyor taş çatlasın sonra düz gidip dışarıyı seyretmek istiyor dedi. Eğer maddiyat ile ilgili sıkıntınız yok ise Chicco ya puset de takılabiliyor ayrıca. Pusetli hali 15.000TL civarıydı. Bilgi verim dedim.
Ben arkadaşımdan ilk aylar için kendi bebek arabasını almayı düşünüyordum ancak almama gerek kalmayabilir. Sadece araba için pusetini alabilirim. Bebek arabasına yatırıp bebişi koyup gezdirebiliriz bir yere gidince diye düşünüyorum. Bu iki arabadan birini alacağım ben de.
Chicco
Hamilton
Ben arkadaşımdan ilk aylar için kendi bebek arabasını almayı düşünüyordum ancak almama gerek kalmayabilir. Sadece araba için pusetini alabilirim. Bebek arabasına yatırıp bebişi koyup gezdirebiliriz bir yere gidince diye düşünüyorum. Bu iki arabadan birini alacağım ben de.
Chicco
Hamilton