2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar bebek arabası konusunda şu iki araba aynı özellikleri taşıyormuş. Hamilton için Chicco nun muadili dedi adam. Gerçekten çok rahat chicco tek elle çok güzel kapanıyor. Hamilton da rahat kapanıyor sayılır. Aralarında neredeyse 4000TL ye yakın fark var. İkisi de 22 kiloya kadar bebek taşıyabiliyormuş. Diğer bebek arabalarının çoğu 15 kiloya kadar falan taşıyabiliyormuş. Tabi o kilo olayı içinde bebek 15 ya da 22 kilo olunca çat diye kırılmayacak araba, kullanmaya devam edersiniz yine dedi. İki araba da yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor ancak tek yön. Kendinize çeviremiyorsunuz. Adam da dedi ki zaten bebek en fazla 7-8 ay anneye bakarak durabiliyor taş çatlasın sonra düz gidip dışarıyı seyretmek istiyor dedi. Eğer maddiyat ile ilgili sıkıntınız yok ise Chicco ya puset de takılabiliyor ayrıca. Pusetli hali 15.000TL civarıydı. Bilgi verim dedim.

Ben arkadaşımdan ilk aylar için kendi bebek arabasını almayı düşünüyordum ancak almama gerek kalmayabilir. Sadece araba için pusetini alabilirim. Bebek arabasına yatırıp bebişi koyup gezdirebiliriz bir yere gidince diye düşünüyorum. Bu iki arabadan birini alacağım ben de.

Chicco

Hamilton

Kızlar kasım indirimlerine aldanıp acele etmeyin fiyatlarda oynuyorlar ben oto koltugu 2 gün önce aldım dün 11.11 indirimleri vardı aldığım fiyatın üzerinde satıyorlardı indirim adı altında iyi araştırın acele etmeyin birşey alırken
İndirimm olunca insan panik oluyo hemen almak istiyor

hangi oto koltuğunu aldın kuzum

Arya bence daha güzel, hem müzik terimi de değil mi?

Ben ebebek hiç beğenmedim sanki hep Çin malı ürünler doldurmuşlar
Hiç bakamadım ki kuzum. İlk aylarda bakabilirdim o zaman da doktor yat demişti lekelenmem vardı. Bir kere girdim sadece sonra zaten görev yerime geldik. Sen neler aldın kuzum alışverişin ne durumda attık baya az giriyorsun buraya

Kızlar dolaptan 2tane 4katli muslin battaniye aldım 300 tlye trendyolda satışı olan bir mağaza çok çok minik defosu olan veya ellerinde fazla olan ürünleri dolapta satiyolarmis yorumları çok iyiydi sipariş verdim gelince güzelse söylerim

Eklentiler

• IMG_0037.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_0038.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_0039.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 47
Gerçekten öyle ben önceden ekran görüntüsü veya favorilere ekledim sonradan fazla değişen yok büyük indirim diye 10tl falan düşürüyorlar veya çıkartıp sonradan aynı fiyata düşürüyorlar

Keşke burada da e bebek olsaydı da gidip şöyle gezseydim hamile değilken ağlıyorum diye girdirmiyordu eşim memlekette falan. Şimdi burada yok giremiyorum
e bebekten ben hiçbirsey almadım :)) trendyolda hp da vs daha güzel uygun şeyler var next istiyordum giyimde bir kaç parça dolaptaki satıcılardan giyilmemiş etiketi daha uyguna da buldum

Dolap’ta keşfettiğime bak!

Keşke burada da e bebek olsaydı da gidip şöyle gezseydim hamile değilken ağlıyorum diye girdirmiyordu eşim memlekette falan. Şimdi burada yok giremiyorum
Bizde burda her şey var ben yürüyemiyorumartık alıştım bu ağrılara bazen diyorum acaba doğumdan sonra gecicekmi tabi saçmalıyorum ama yani sanki hep benimle bu kasık ağrıları

Bende ebebekten o kadarda beğenmiyorum erkek çocuğu için internette daha güzel giyimler görüyorum

Ayyy harika ve çok mantıklı

Ben de hep internetten alıyorum dolapta hiç etiketli birşey bulamıyorum ya keşke bulsam

Bizde burda her şey var ben yürüyemiyorumartık alıştım bu ağrılara bazen diyorum acaba doğumdan sonra gecicekmi tabi saçmalıyorum ama yani sanki hep benimle bu kasık ağrıları
Olsun kuzum doğumdan sonra çıkacaksın bakacaksın sen de gönlünce gezersin oğlunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…