- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Kızlar kasım indirimlerine aldanıp acele etmeyin fiyatlarda oynuyorlar ben oto koltugu 2 gün önce aldım dün 11.11 indirimleri vardı aldığım fiyatın üzerinde satıyorlardı indirim adı altında iyi araştırın acele etmeyin birşey alırken
İndirimm olunca insan panik oluyo hemen almak istiyor
Onu bilmiyorum kuzum baby me başka varmıkiE bebek markası olan mı baby me
Bence yok ya bir isimden kaç tane olucakkiBen de bilmiyorum ki kuzum ondan sordum
Arya bence daha güzel, hem müzik terimi de değil mi?Kızlar yaaa kızımın adını Arya koymayı düşünüyorum. Ama tabi ki yorumlardaha doğrusu kimseye söylemiyorum ama kızkardeşime söylemiştim. Kaba deyip duruyor. Onun yerine Alya olsun diyor. Ama bana da Arya daha kibar geliyor. Sinir oluyorum biri kötü yorum yapınca ya
Evet müzik terimi. Anlamlarına bakarsak ikisinin de Alya nın anlamı daha güzel kabul ediyorumArya bence daha güzel, hem müzik terimi de değil mi?
Keşke burada da e bebek olsaydı da gidip şöyle gezseydimBence yok ya bir isimden kaç tane olucakki
Ben ebebek hiç beğenmedim sanki hep Çin malı ürünler doldurmuşlarKeşke burada da e bebek olsaydı da gidip şöyle gezseydimhamile değilken ağlıyorum diye girdirmiyordu eşim memlekette falan. Şimdi burada yok giremiyorum
Hiç bakamadım ki kuzum. İlk aylarda bakabilirdim o zaman da doktor yat demişti lekelenmem vardı. Bir kere girdim sadeceBen ebebek hiç beğenmedim sanki hep Çin malı ürünler doldurmuşlar
Gerçekten öyleKızlar kasım indirimlerine aldanıp acele etmeyin fiyatlarda oynuyorlar ben oto koltugu 2 gün önce aldım dün 11.11 indirimleri vardı aldığım fiyatın üzerinde satıyorlardı indirim adı altında iyi araştırın acele etmeyin birşey alırken
İndirimm olunca insan panik oluyo hemen almak istiyor
e bebekten ben hiçbirsey almadım :)) trendyolda hp da vs daha güzel uygun şeyler var next istiyordum giyimde bir kaç parça dolaptaki satıcılardan giyilmemiş etiketi daha uyguna da buldumKeşke burada da e bebek olsaydı da gidip şöyle gezseydimhamile değilken ağlıyorum diye girdirmiyordu eşim memlekette falan. Şimdi burada yok giremiyorum
Bizde burda her şey var ben yürüyemiyorumKeşke burada da e bebek olsaydı da gidip şöyle gezseydimhamile değilken ağlıyorum diye girdirmiyordu eşim memlekette falan. Şimdi burada yok giremiyorum
Bende ebebekten o kadarda beğenmiyorum erkek çocuğu için internette daha güzel giyimler görüyorume bebekten ben hiçbirsey almadım :)) trendyolda hp da vs daha güzel uygun şeyler var next istiyordum giyimde bir kaç parça dolaptaki satıcılardan giyilmemiş etiketi daha uyguna da buldum
Dolap’ta keşfettiğime bak!
Ayyy harika ve çok mantıklıKızlar dolaptan 2tane 4katli muslin battaniye aldım 300 tlyetrendyolda satışı olan bir mağaza çok çok minik defosu olan veya ellerinde fazla olan ürünleri dolapta satiyolarmis yorumları çok iyiydi sipariş verdim gelince güzelse söylerim
Ben de hep internetten alıyorume bebekten ben hiçbirsey almadım :)) trendyolda hp da vs daha güzel uygun şeyler var next istiyordum giyimde bir kaç parça dolaptaki satıcılardan giyilmemiş etiketi daha uyguna da buldum
Dolap’ta keşfettiğime bak!
Olsun kuzum doğumdan sonra çıkacaksın bakacaksın sen deBizde burda her şey var ben yürüyemiyorumartık alıştım bu ağrılara bazen diyorum acaba doğumdan sonra gecicekmi tabi saçmalıyorum ama yani sanki hep benimle bu kasık ağrıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?